• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Film: Landet som gick i BAKLÅS

spaden

Nu har jag blivit klar med en ny Millt-sagt-film, ”Landet som gick i BAKLÅS”.

Den rymmer utöver inledningen följande 10 moment:

1. Gränskontroll

2. Polisarbete

3. Skola

4. Röda Korset

5. Skäggbarn

6. Stoppa-SD

7. ”Antirasism”

8. Domstolar

9. ”Näthat”

10. Icke-debatt

baklas

Eftersom filmen blev på sammanlagt nära en halvtimme har den delats upp i två delar, med 5 moment i varje.

Utöver aktuella galenskaper, med denna patologiska altruism, är filmen inspirerad av Jan Tullbergs bok ”Låsningen”.

 

Läs mer

En ”obehaglig” bok

LÅSNINGEN – en rykare!

Om kostnader och länkningar

Svensk mångfaldspolitik

 

Annonser

7 svar

 1. Tack, Jan, för en väldigt bra film. Hoppas att den sprids i alternativ media och får många länkningar.

  Läget i Sverige idag är riktigt otäckt. De s.k. ”godhjärtade” kan i princip göra såsom de vill. De kan kasta bajs på SD och undgå kritik. De kan skrika och störa ut möten. Jag har ALDRIG hör någon från de RödBlå kritisera våldet och hoten mot invandringskritiker.

  Det har uppenbart drivit dithän att målet helgar medlen och därför finns helt enkelt ingen gräns för vad en s.k. ”godhjärtad” får säga eller göra så länge det riktar sig mot en ”ond” invandringskritiker.

  Det offentliga samtalet i Sverige är fördummat om det ens existerar.

  Det är uppenbart när man följer SD och dess aktiviteter i Sverige idag att i stort alla möten, arbetsplatsbesök, besök på skolor, störs eller helt enkelt ställs in. Inte ens på Handelshögskolan, Sveriges förmodat främsta spjutspets inom utbildningsväsendet, har modet, viljan eller förståndet att tillåta att det som är en vardaglig politik i många andra länder, får föras fram i Sverige.

  Polisen har givit upp och man kan helt enkelt inte idag hantera detta och garantera demokratin. Demokratin har fallit. Den finns inte längre i Sverige.

  Volymerna idag är så höga att Sverige är i stormsteg på väg mot ruinens brant. Detta sker oavsett vad de ”godhjärtade” anser. Utvecklingen kommer också att påskyndas av att allt fler länder i världen har börjat skärpa upp sin politik och även sett över mångkulturdoktrinen. Då styr allt fler in till Sverige, det land i världen där man istället fortsätter i gamla hjulspår.

  Sverige står idag ensamt om den förda politiken och ensamt vad beträffar de antidemokratiska krafter som tillåts störa ut det offentliga samtalet.

  Det gäller att få svenska folket att göra uppror mot kaptenen som stäng in sig i styrhytten och låst dörren. Tyvärr blir de som pekar på isberget de som anses fara med osanning och därmed föremål för mobbens vrede. Mobben ser åt fel håll. Den bör istället leta syndabockar bland Sveriges ledande makthavare och då i synnerhet inom media.

  • ”Det som pekar på isberget… föremål för mobbens vrede”. Bra sammanfattat!

   Och så lägger man beslag på begreppet ”att ta ansvar”

   Jag delar naturligtvis din förhoppning att min nya film ska få spridning, genom länkningar på många webbsidor!

  • Jo, Kalle. Vi står inför ruin och allt som vi nu är inne i har framförallt Jan Milld upplyst och varnat oss för sedan många år.Tiden för diskussioner här, eller på andra bloggar börjar nu lida mot sitt slut. Undrar bara hur kaotiskt det måste bli innan vi får uppleva det första politiska mordet sedan 1986, varefter undantagstillstånd med allt vad det innebär införs?
   Pensionär

 2. Bra sammanfattning av läget i Sverige. Det är tyvärr inte alla som har eller vill inse problemen.

  Som exempel på kan nämnas att när jag kom hem från jobbet idag fann jag i mitt brevinkast tidskriften Akademikern (SSR). Temat för numret var EU-valet. Tidningen är fullspäckad med propaganda om hur viktigt det är att rösta rätt, att rösta för ”öppenhet och inte rasism” (stor rubrik på framsidan) och om att ”stå upp för lika värden”, bla bla bla. En artikel handlade om att vi går 10 000 kr plus för varje invandrare. Inte så mycket men ändå något! Referenser till påståendet och på vilka förutsättningar analysen baseras på saknades givetvis. Jag har god lust att mejla och bifoga boken låsningen till chefredaktören och tala om vad jag anser om deras journalistik, men jag tror inte lönt. Förbundet har givetvis ett samarbete med Expo.

  • Invandringens årliga kostnad enligt Tullberg 250 miljarder, dividerat med antalet invånare i Sverige 9 600 000 = 26 000 kr/person
   En tvåbarnsfamilj skulle alltså ha 100 000 kr extra varje år om vi inte tvingades bekosta den ”goda” elitens invandringsprojekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: