• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Förbjudna begrepp

forbud

Begreppen negerboll och skäggbarn kan nu ge samma associationer, genom att de båda är politiskt inkorrekta, klassade som olämpliga att använda.

Två skillnader kan jag dock notera:

Den ena är att höga SD-företrädare – åtminstone intill nyligen – sanktionerat användandet av termen ”negerboll” för det bakverk som nu i stället ska kallas ”chokladboll”.  Användande av termen ”skäggbarn”, däremot, kan leda till uteslutning ur Sverigedemokraterna.

Den andra skillnaden är att ”negerboll” egentligen inte säger någonting politiskt. Det gör däremot ”skäggbarn”!

Därmed inte sagt annat än att användning av termen ”negerboll” kan bli till en kulturell motståndshandling, visa ett trots mot makthavarna och ge upphov till bra kommentarer/diskussioner medborgare emellan.

Därför anser jag att den ska användas.

bollar

Framförallt är det viktigt att tala om skäggbarn.  Varför?

Jo, därför att begreppet blir ett frontalangrepp på förljugenheten!

Det talas om ”ensamkommande flyktingbarn”. I själva verket är det i många fall fråga om vare sig ensamkommande, flyktingar eller barn.

Framförallt är det inte fråga om barn. En riktigare benämning är ”unga män”.  Ofta har de en utvecklad skäggväxt.

skaggebarn

Några ålderskontroller göras in i Sverige – ”integritetshänsyn”, du vet.

I våra grannländer, däremot, görs detta. Ålderskontroller. Och vad har man funnit? Jo, att i majoriteten av de undersökta fallen var det mindre fråga om pojkar än om män, de undersökta visade sig vara 18 år eller äldre.

Så här skriver Jan Tullberg i sin bok ”Låsningen”:

”I Norge var 49 procent av ’barnen’ 18 år eller äldre; i Finland 60 procent 18 år eller äldre och i Danmark var 73 procent av ’barnen’ 18 år eller äldre.”

Indirekt ger dock barnen även i Sverige en antydan om sin ålder – utöver skäggväxten alltså – det är inte ovanligt att de tafsar på och visar ett sexuellt intresse för kvinnliga anställda.

Överrepresentationen i brottslighet (däribland våldtäkter) indikerar också, tycker jag, att det är fråga om unga män.

lonesome

De anställda är många, det blir en anställd per ”barn”.

Så här skriver  Tullberg om servicen:

”Ett hem för ensamkommande flyktingbarn har en bemanning som ett lyxhotell; ungefär en anställd per gäst.”

Vilket s.a.s. ”kostar skjortan”:

”Den löpande kostnaden per dag för ett flyktingbarn överstiger vad en hel familj på semester betalar per dygn för mat och logi på en fyrstjärnig ’all-inclusive’ anläggning vid Röda Havet… de unga männen är generellt friska så varför detta intensiva omhändertagande?”

Här finns en tillkämpad okunnighet och en påbjuden dumhet.

Jan Tullberg:

”Varje uttryck för misstro mot ett ’ensamkommande flyktingbarn’ anses visa på en sämre karaktär.”

”Att bli indignerad över termen skäggbarn blir ett sätt att göra reklam för sin egen karaktär. Godtrogenhet blir en proxy för godhet.”

ah

Okunnigheten kring skäggebarnen är ju onödig – där finns ett överflöd av information på webben att tillgå, som t ex här:

Vitboken – barn som ankare

Thoralf  Alfsson

Matematik

Sköna juveler

barn

Här finns åtminstone tre moment som jag finner upprörande:

A. 

Hur så mycket av svenska skattemedel förslösas på något så meningslöst!

B. 

Hur det hela omgärdas med så mycket förljugenhet och hyckleri!!

C. 

Hur Sverigedemokraterna deltar i detta, genom att utesluta medlemmar som nämner saker vid dess rätta namn!!!

spaden

Film:

7 svar

 1. SD är inte längre det parti som det var fram till valet 2010..mina misstankar går till det mycket mycket intressanta som en i BNP sade i en film jag såg på youtube. BNP har blivit kontaktade av judiska intressen från USA och erbjöds pengar för att göra ändringar i sitt politiska program. Det enda som skulle få kritiseras var muslimer…om BNP ville ha pengarna och inflytande i brittisk politik. Ett enda ord om sionisternas inblandning översvämningarna av främlingar till västvärlden och allt stöd skulle omedelbart dras tillbaka.

  Jag tror att samma sak har hänt med EDL och med SD..man ser även vilka som nyrekryterats eller infiltrerat SD. partiet kör samma linje vad gäller homosexualitet och ateism som alla de övriga partierna. Alltså i stort precis detsamma som sionisterna hela tiden har velat kontrollerar dom de ”nationalistiska” rörelserna kommer dessa aldrig att utgöra ett reellt hot mot sionisterna själva. Det är så de jobbar.

  Att SD börjat utesluta nationalister d.v.s riktiga nationalister är bevis nog för mig..det är därför inte troligt att vi som önskar verklig förändring någonsin kommer att få det från det hållet. Även om det tar längre tid för sionisterna så har de ändå sett till att vinna de invandringskritiska partierna och skapar från dem en ny bas att operera från..medans de som inte förstår detta kommer att fortsätta att tro att de röstar för en verklig förändring. Deras plan har satts tillbaka några år genom SD inte mer..nu opererar dom som vanligt åter igen. Nu har dom tagit makten från dem som verkligen tror att det ska bli stora förändringar det kommer det inte att bli.

  Inte så länge det kristna väst köper allt de blir matade med av sionisterna snacket om att det INTE finns någon gud eller att homosexualitet är något sunt och eftersträvansvärt..allt ligger i om den kristna världen kan vrida tillbaka klockan till den tid när kristendomen fortfarande var en kraft att räkna med. Detta är det som sionisterna/satanisterna är mest rädda för av allt. för det kan dom INTE vinna mot..!

  • Var brukar du hålla till? Är det på AP eller FT? Tycker båda tappat lite det sista året. Ser dig inte där. Skriver kommentarer här ibland. Har funnit att jag delar mycket av det som JM skriver om.

   Det som är bra med denna sida och JM är att han brukar ha en förunderlig förmåga att strukturera upp massor av olika tankar och funderingar så att det sedan blir begripliga för vanligt folk.

   • Håller med Jan är lite i en klass för sig..jag har precis blivit portad från AP..eftersom jag länkat till broder Nathanael som växte upp som jude men som senare i livet konverterade till kristendomen mer specifikt till den ryska ortodoxa kyrkan.

    AP gillar inte att man framför minsta kritik mot de ”utvalda folket” eller riktar kritik mot sionister vare sig de är kristna eller judar. det är inte längre högt i tak på AP..förmodligen är både SD och AP övertagna/kidnappade av sionister..med tanke på utnämningen av Paula Bieler som är homoförespråkare och dessutom judinna..så tyder alla tecken på detta.

    Jag är numera mer på exponerat eller fria tider..! Även om jag skriver mindre nu än förut och tidigare var jag mer blåögd och naiv nu ser jag lite klarare eftersom jag har läst så himla mycket om judiska bankirer genom tiderna och hur de påverkat världshistorien under 100-120 år nu..!

  • Det du säger nedan om AP stämmer. Nu har de en kommentator, Funtaren, som de troligen prackats på av Aftonbladet. Han verkar iallafall ha gått deras censurkurs. Och först nu, vid snart 50 års ålder och efter att ha följt politiken de senaste tio åren och läst allt jag kommer över om Europas historia de senaste 150 åren så börjar jag inse att dessa konspirationsteorier många har om judar och deras påverkan och styrning av politiken i Europa och USA faktiskt ser ut att stämma. De som de facto styr Sverige är ju judiska Bonniers tillsammans med lågbegåvade personer som Aschberg. 7-klöverns angrepp på varandra är bara spel för galleriet.

 2. Jan Milld for President

 3. Skäggboll?
  Vi får väl anta att man hade åkt ut med huvudet före
  om man yttrat det ordet inom SD?
  Skäggdemokraterna?
  Påskägg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: