• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ockuperat land

mg

Känner du till Mogens Glistrup? Han grundade ju danska Fremskridtspartiet som vann en stor valseger 1973. Mest känd var han kanske för sitt förslag att ersätta det danska militära försvaret med en telefonsvarare, som på ryska meddelade ”vi ger oss!”.

Annorlunda hade det låtit i Sverige 12 år tidigare. År 1961 utkom skriften ”Om kriget kommer”, utdelad till varje hushåll i Sverige.

okk

Där skrev myndigheterna:

”Varje meddelande att motståndet skall uppges är falskt. Sverige vill försvara sig, kan försvara sig och skall försvara sig”.

”Motstånd skall göras ständigt och i alla lägen. … Vi ger aldrig upp!””Ge inte fienden något som helst bistånd utöver humanitär hjälp. Avstå från personligt umgänge med honom… Delta inte i propaganda mot Sverige. Motarbeta den i stället.”

Här kan väl konstateras att om ett motstånd någonsin förekommit så har det nu i stort sett upphört. Sverige är redan invaderat och ockuperat. Makten har – steg-för-steg och smygande – vridits ur händerna på svenska folket.

Mest uppenbart är kanske gatubildens förändring i många av våra städer. Åker man kollektivt på många sträckor i Stockholm, Göteborg eller Malmö så kan de bli något av Orientexpressen. Man har tagit ifrån oss vår hemortskänsla.

oexpress
Likaså har man tagit ifrån oss den fysiska tryggheten genom en galopperande våldsbrottslighet. Många förortsområden får/vågar vanliga svenskar inte besöka. Inte ens ambulans och brandkår kan gå in där utan särskilt polisskydd.

Bilar och skolor bränns upp. Bidragsbedrägerier och generositet mot främlingar eskalerar. Våra skafferier länsas. Också den ekonomiska tryggheten tas på så vis ifrån oss svenskar.

Till detta kommer all diskriminering och alla orättvisor, de konstanta kränkningarna av oss svenskar. Dit kan räknas hur fiender till oss helt kan ockupera mediautrymmet.

I första hand var det ändå inte detta som jag syftade på.

op

Låt mig gå tillbaka till 1960- och 70-talen. Socialdemokraterna innehade regeringsmakten i Sverige och Tage Erlander, efterträdd av Olof Palme, var partiordförande och statsminister. Båda talade om att ”lyssna till rörelsen”, dvs som medlem i SAP skulle man kunna påverka samhällsutvecklingen. I detta syfte anordnades ett antal ”rådslag”.

Jag minns detta, eftersom jag själv var partimedlem under många år.

Jag minns också, hur det förfuskades. Beträffande t ex en fast förbindelse mellan Sverige och Danmark förespråkade en stor majoritet en dragning Helsingborg-Helsingör, i första hand genom en tågtunnel.

Vad som sedan genomfördes blev ju något annat.

mbt

Nu kan man ju hävda, att högsta beslutande organ i partiet ska vara kongressen, inte rådslag. Men även där finns exempel. Maj-Britt Theorin fick på en partikongress igenom ett beslut om att inte satsa på något nytt avancerat stridsflygplan efter Viggen.

Inte heller det beslutet respekterades – vi fick i alla fall JAS Gripen.

Redan här kunde man ana att de reella besluten kring utvecklingen fattas på annat håll än i det socialdemokratiska partiet, regeringen eller riksdagen. Formellt kanske där fattas beslut, men den verkliga makten fanns på annat håll.

Var?

PG Gyllenhammars ”European Round Table of Industrialists” är vad jag närmast kommer att tänka på, men det finns ju andra maktcentra. Carl Bildt finns med i både Rockefellers Trilaterala Kommissionen och Bilderberggruppen.

Nu senast råkade statsminister Fredrik Reinfeldt först undslippa sig en spontan kommentar om Krimhalvön, att det kanske inte var helt överraskande om Ryssland hade intresse av den, givet historiska, demografiska och geografiska fakta. Snabbt blev han då korrigerad (av Urban Ahlin, socialdemokrat), och rättade snällt in sig i ledet.

Tankarna går till Fredrik Reinfeldt också på ett annat sätt. Jag tänker på vad som framkommit genom Anne-Marie Pålsson och hennes bok ”Knapptryckarkompaniet”. Hon påvisar hur toppstyrningen inom moderaterna är total.

sjukl

Så mycket annorlunda är det inte inom andra partier. De styrs till stor del av en person och den närmaste kretsen kring honom/henne. Till detta komma sammansmältningen mellan de sju, till i praktiken ett enda parti i sin politiska inriktning. Alla väldrillat politiskt korrekta.

Det gör att partierna dels ger föga utrymme för medlemspåverkan, dels avlägsnar sig från sina ideologiska rötter.

Vi har fått ett Miljöparti som inte värnar miljön, ett Vänsterparti som inte står till vänster, ett Centerparti som föraktar landsbygden, Moderater som inte är konservativa och Socialdemokrater som är helt utbytbara mot moderater.

x

Ytterst är hela 7-klövern fjärrstyrd, men varifrån och hur?
Det skulle möjligen Carl Bildt kunna svara på.

 

Tj‰rnˆ1659

Uttryckt på ett annat sätt skulle man kunna säga att fienden intagit själva styrhytten för Sverige. Har man lyckats ockupera denna, då krävs sedan inga invasionsstyrkor över hav, luft och land.

invasion

Jag tilltalas ändå av maningarna från skriften ”Om kriget kommer”:

”Motstånd skall göras ständigt och i alla lägen. … Vi ger aldrig upp!” ”Delta inte i propaganda mot Sverige. Motarbeta den i stället.”

tummen

Läs mer

Utländsk ockupation?

 

 

 

 

16 svar

 1. I dagsläget är det relevant med en skrift i varje svenskt hem vars rubrik skulle lyda: ”Om massinvandringen och mångkulturen kommer”

  Där skulle det stå hur man motarbetar dessa ok och skapar en sund framtid för sitt folk.

  • Se där något att fundera på! En liten skrift för varje hushåll i Sverige. Ett annat möjligt namn vore ”Om invasionen kommer”.

   Utmaningen skulle naturligtvis ligga i dels tryckfinansiering, dels distribution.

   Fram tills dess har vi vårtabloiden.
   Ska komma i mitten av april.

   Där är tryckfinansieringen redan avklarad (i huvudsak – mer bidrag välkomnas, till opinionsbildarnas plusgiro!)

   Bara för envar att nu haka på också som utdelare!

 2. Är Sverige ockuperat? Ja!
  Från högkvarteret i USA styrs också den ”anti-rasistiska” kampen i Sverige.
  Enligt rörelsens egna hemsida så har de ekonomiskt stöd från http://en.wikipedia.org/wiki/O… (George Soros)
  och det omnämns här http://fightracismnow.org/sver
  Andra organisationer som kan stå bakom det hotfulla gatu-tiggeriet i Sverige (som är en form av politisk aktivism och psykologisk krigsföring) finns upptecknade här http://www.immi.se/romer/organ… och även de ingår i kampen för politisk kontroll av Sverige.

  • De två senare länkarna funkar tyvärr inte.

   • ”I Sverige heter kampanjen Stoppa rasismen nu! och backas av ”Koalitionen för alla människors lika värde”: Afrosvenskarnas forum för rättvisa, Afrosvenskarnas riksförbund, Antirasistiska akademin, Byrån för lika rättigheter, Centralförbundet Roma International, Centrum mot rasism, Cinemafrica, Diskrimineringsbyrån Uppsala, Ensamkommandes förbund, English International Association i Lund, Fight Racism Now (FRN), Föreningen Tryck, Guatemalanska föreningen i Lund, Göteborgs rättighetscenter, Ibn Rushd studieförbund, Interfem, Mångkulturellt centrum, Nätverket antirasister i Uppsala, Organisation for Poverty Alleviation and Development (OPAD), Roma filmfestival, Roma institutet, Romano Pasos Research Center, Romer för kulturell utveckling, Romska rådet i Göteborg, Riksförbundet Romer i Europa, Rörelsen gatans röst och ansikte, Samarbetsorgan för etniska organisationer i Sverige (SIOS), Svenska muslimer för fred och rättvisa, Sveriges unga muslimer, Tamam, Teskedsorden och Örebro rättighetscenter.”

  • Hur mycket skattemedel går till denna härva av parasitära organisationer?

   Hur mycket tvingas avlidna svenskar betala till dem?

 3. Hmm,,, Fienden tagit över styrhytten i Sverige,,,, ja mycket tyder på det, men har fienden tagit över styrhytterna i hela västvärlden?? är det lättare att ta över rodret i Sverige? Har fienden större möjlighet att påverka utvecklingen i omvärlden från Sveriges styrhytt? Hur stor påverkan har fienden på omvärlden via Sveriges styrhytt?? Kanske måste vissa organisationer samarbeta globalt för att förgöra denna globala fiende!

  • ”Hur stor påverkan har fienden på omvärlden via Sveriges styrhytt??”

   Klart är ju att man fått ”svensk” hjälp både i Afghanistan, Libyen, Syrien och Ukraina. Nu senast behöver vi inte fråga efter hur Sverige FN-röstat beträffande folkomröstningen på Krim. Självklart tog ”våra” representanter avstånd från den.

   Uppenbart är att det ”svenska” agerandet bidragit till att skapa flyktingströmmar – sedan kan ”vi” bli världsmästare i ”godhet” en gång till…

 4. Ja, men vad kan man göra, när en överväldigande majoritet av befolkningen tydligen vill bli ockuperade?

  Det anmärkninsvärda är väl att oppositonen är så svag i Sverige, indoktrineringen av folket har lyckats väl?

  Demokratins livselixir är väl just opposition som motkraft till en förd politik.

  I själva verket kan ju en diktatur vara mer demokratisk än en demokrati om det finns en opposition inom det enda partiet.

  Om alla partier i en demokrati är praktiskt taget lika i de viktiga frågorna kan styrelseskicket fungera mer diktatoriskt än i en diktatur eller auktoritärt styre om det inte finns en opposition.

  Det är därför viktigt att det finns ett parti som sverigedemokraterna som opposition.

  Det kusliga är väl att betydande delar av etablissemanget har svårt att få detta i skallen, vi måste alltså utgå att det demokratiska tänkandet inte är en särskilt djupgående tradition i Sverige.

  Det socialistiska deciennierlånga styret i Sverige har förmodligen haft en förödande inverkan.

  • ”I själva verket kan ju en diktatur vara mer demokratisk än en demokrati om det finns en opposition inom det enda partiet.”

   Jag förstår vad du menar. En enpartistat kan vara mer demokratisk än en stat med formellt olika partier men i praktiken ett enda – då alla tycker lika – och där medlemmarna inte kan påverka. Instämmer!

 5. ”Organisationer i Sverige

  Föreningen Resandefolkets Riksorganisation, FRFRO
  Ordförande: Sonny Jenfjord
  Box 30 74, 200 22 Malmö
  E-post: info@resandefolketsriksorganisation.se
  Hemsida: http://resandefolketsriksorganisation.se/

  Internationella kvinnoföreningen För Romni
  Ordförande: Eva Rosengren
  E-post: ewarosengren@hotmail.com

  Kulturgruppen för resandefolket
  Göteborg

  Nationella Centralförbundet Roma International
  Bellmansgatan 15 Nb
  118 47 Stockholm
  Telefon: 08-615 83 60
  Fax: 08-615 83 65
  E-post: roma_international@spray.se

  Resande Romers Riksförening
  Ordförande: Ronny Magnusson
  E-post: janris_928@spray.se

  Resandefolkets Romanoa Riksförbund, RRRF
  Ordförande: Birger Rosengren
  Box 546, 581 07 Linköping
  E-post: birgerrosengren.@hotmail.com

  Riksförbundet Internationella romska och resande Kvinnocenter
  Ordförande: Rosita Grönfors
  Jourtelefon: 073-557 89 44
  E-post: rositagronfors@yahoo.se

  Riksförbundet Romer i Europa
  Sockensgatan 83, 252 51 Helsingborg
  Tel.: 042-10 78 98. Fax 042-107732
  E-post: stefano.kuzhicov@helsingborg.se

  Romernas Nationella Presidiet i Sverige
  c/o Ordf. Leon Ciurion, Fågelbärsgränden 7, 253 75 Helsingborg
  Tel: 042 229307 mobil 0739312237
  E-post. jamaredroma@hotmail.com

  Romernas riksförbund (fd Nordiska zigenarrådet)
  c/o Stefan Palison, Storgatan 1, 280 10 SÖSDALA
  Tel och fax 0451-606 62, mobil 0707-758 171, 0707-758 172
  E-post: palison@romhotmail.com
  Org.nr: 802418-3298

  Romska Kulturcentret Malmö
  Box 150 24, 200 31 Malmö
  Besöksadress: Ystadsvägen 46, 4 vån
  Tel: 040-217362, Fax: 040-21 73 69
  E-post: info@rkcmalmo.se

  Romska Kulturförening Riksorganisation
  Kontaktperson: Baki Hasan
  E-post: baki.hasan@swipnet.se

  Romska Ungdomsförbundet
  Ordförande Erland Kaldaras
  Box 150 24, 200 31 Malmö
  Tel/fax: 040-217362
  E-post: info@rufs.org

  Myndigheter

  Sveriges nationella minoriteter
  Länsstyrelsen i Stockholm
  Box 22067, 104 22 Stockholm
  tel 08-785 40 00
  E-post: stockholm @ lansstyrelsen.se
  Minoritet.se
  Webbplats för de nationella minoriteterna
  Sametinget
  Box 582, 831 27 Östersund
  tel: 063-15 08 59

  Organisationer i andra länder

  International Romani Writer’s association
  Lönnrotinkatu 23 A 7, FIN-00120 Helsinki, FINLAND
  Tel. +35 850 34 34 808
  E-post: romani_writers@hotmail.com

  The Roma National Congress
  Federation of the Romani Civil and Human Rights Movement

  Roma Community And Advocacy Centre
  Toronto, Ontario, Canada

  Unión Romaní. Unión del pueblo gitano
  Barcelona. Text på engelska, spanska och romani.

  ECRE, European Committee on Romani Emancipation

  European Roma Information Office (ERIO)
  ERIO is an international NGO with seat in Brussels which strives towards the promotion of the rights of the Romani people and the improvement of their living conditions throughout Europe.

  European Roma Rights Center, Hungary

  European Center for Antiziganism Research – Europäisches Zentrum für Antiziganismusforschung”

 6. Samma vecka som Erik Ullenhag släpper sin ”vitbok” där de påstådda myterna om romer skall mönstras och ges en ”reality check”; samma vecka släpper George Soros institut en ”reality check” där förhållandena i England och Europa som helhet beaktas.
  http://www.opensocietyfoundations.org/voices/roma-reality-check-uk
  Erik Ullenhag är ett villigt redskap för George Soros ambitioner att skapa ett ”öppet Sverige”, alltså ett Sverige utan nationell självkänsla och självbestämmande.
  http://www.sios.org/

 7. Dagligen läser man om vansinnigheter och orättvisor som visar på ett riktat förtryck av svenskar. Det känns verkligen som om Sverige är ockuperat av en ond härskarklass som vill plundra, förnedra och förslava oss på längre sikt.
  Många som läser här har gjort lumpen, eller hur? Där var det självklart att var och en höll rent och snyggt omkring sig även efter en ansträngande dag. Jämför med dessa utlänningar som får allt gratis:
  (och som är lediga hela dagarna!)
  http://petterssonsblogg.se/2014/03/28/overklassen-vill-ha-hjalp-med-att-torka-piss-och-skit-efter-sig/#more-91649

 8. Jag bor i en bostadsrättsförening där vi har en innegård där vi kan sitta och dricka kaffe och ha trevligt. Nu har någon brf-ägare hyrt ut till några
  utlänningar som sitter på sin balkong och slänger ut fimpar på gården så jag meddelade ordför. – en kvinna. Det finns ingen tillsatt som städar gården utan jag har gjort det ,men har tröttnat eftersom jag är sjuk och tycker det är någon annans tur.

  När jag meddelade denna kvinna om detta frågade hon hur de såg ut som fimpade på gården sa jag att de var mycket mörka och såg ut som invandrare började hon skrika åt mig att jag var rasist.
  SÅ LÅNGT HAR DET GÅTT I SVERIGE!!!

  Vi svenskar får inte ha en åsikt eller tala sanning om att invandrare bär sig illa åt – DÅ ÄR MAN RASIST!!

  • Det är riktigt Elisabeth, det räcker med att ha svenska föräldrar och svenskt pass och blont hår, då är man bara genom sin uppenbarelse rasist, råkar man också vara medelålders man, då är man också per definition nazist, antifeminist, pedofil och kvinnomisshandlare m.m.

 9. Hela västvärlden är ockuperat av främmande makt som i demokratins namn håller på att förslava oss, det vita folket, till en punkt där vi inte kommer att kunna försvara oss längre. Demokrati, mänskliga rättigheter och allas lika värde (som iofs är en felöversättning) är ett medel att sänka västs inflytande över oss själva och i världen.

  Den som insåg kattrakandet och spelets regler redan innan Habsburgska riket kraschade var ingen mindre än Adolf Hitler. Han var mer påläst än någon annan politisk ledare vare sig före eller efter honom. Vi har under hela efterkrigstiden blivit matade med förintelsepropaganda i sådan omfattning att när vi hör ord eller namn som förknippas med AH politiska gärning ryggar vi instinktivt tillbaka och tänker usch och fy för böveln.

  För att förstå vad som händer nu och vad som hänt tidigare måste man syna den historia som vi matats med sedan 1945. Syna den på så sätt att utesluta det som inte är möjligt. Hitta handfasta bevis på att en påstådd händelse faktiskt inträffat och att det man påstår även kan vederläggas matematiskt.

  Nationalism ses i dagens samhälle som något fult och icke eftersträvansvärt med tanke på den ohyggliga massaker som Tyskland gjorde sig skyldiga till, eller är det verkligen sant? Det finns många som numera tvivlar och det på goda grunder. De handfasta bevisen saknas av typen arkeologiska och forensiska brottsplatsundersökningar.

  Det har gjorts markradarundersökningar på de platser som pekats ut som massgravar och stora eldningsgropar slaktade människokroppar. Resultatet är negativt man har hitintills inte kunnat bevisa med konkreta bevis att förintelsen ägt rum.

  Våran kultur vårt land och vårt sinne är ockuperat av främmande makt som är ägnat åt att lägga under sig hela världen och dess befolkning. Vi är i vår låtsasdemokrati in-lurade i en fälla som blir mycket svår att krångla sig ur. Den enda möjligheten som står till buds lär nog vara nästa stora ekonomiska depression, då finns det en möjlighet att nå fram till våra fränders sinne om det absoluta behovet av en radikal ändring av den politiska kartan

  Vi är i händerna på diverse ljusskygga grupperingar som Bilderbergarna och andra som numera företräds av vår utrikesminister Carl Bildt som till 5% av sin verksamhet ägnar åt Sverige och resten ägnar åt hökarna i Washington. Vi som en gång för länge sedan trodde på sossarnas vackra tal om folkhemsbygge och solidaritet ser nu en av rörelsens förkämpar ta över de väpnade styrkorna i NATO. Det visar tydligt var hela det demokratiska arenan har sina sympatier, i samklang med globalisterna och det utvalda folket som nästan alltid härskar via ombud.

  Bra Jan att du tar upp detta, det var länge sedan vi svenskar styrde vårt eget skepp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: