• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Instämmer!

9 svar

 1. Instämmer! Fredrik Hagberg förtjänar stöd när han kommer hem. Han fick sparken av Försvaret för det här talet och måste processa för att få tillbaka jobbet.

 2. Om en statskupp genomförs i ett land, och det inte finns någon medborgare där som märker det, har då en statskupp genomförts i det landet?

 3. Svensk MSM dygnet runt:

 4. 106 SVT Text Tisdag 04 mar 2014
  INRIKES PUBLICERAD 4 MARS

  Försvaret sparkade högerextremist

  En av ledarna för högerextrema Nordisk
  ungdom har avskedats från försvaret.

  Beslutet togs av Försvarsmaktens
  personalansvarsnämnd sedan mannen
  hållit ett tal till nationalister
  i Ukrainas huvudstad Kiev, skriver
  expressen.se.

  Talet ”kan inte ses på annat sätt än
  som främlingsfientligt, rasistiskt och
  kränkande”, skriver ÖB:s stabschef Jan
  Salestrand i beslutet, som tidningen
  tagit del av.

  Mannen anställdes i mars förra året
  som soldat vid Livgardet i Kungsängen.
  Inrikes 101 Utrikes 104 Innehåll 700

  Bilder och videoklipp på svt.se/nyheter
  Automatisk uppdatering: Av | På
  Föregående sida Nästa sida

  © Sveriges Television AB | Ulf Johansson | text@svt.se

 5. Kränkande säger Salestrand. Ja, den verklighet som Fredrik Hagberg beskriver är kränkande för etniska svenskar! Att beskriva verkligheten är numera att likställa med rasism. Begreppet verkar gå att tänja ut hur mycket som helst!

  • Man tänjer iofs gränserna så långt numera att offer blir förövare och vv. Dessutom har språket fått en helt annan innebörd, än den hade för 50-60 år sedan. Dessutom så får man inte säga sin mening utan att råka ut för repressalier. FN:s deklaration om mänskliga rättigheter och yttrandefriheten gäller endast vissa åsiktsyttringar medan andra klassas som paria och sinnesrubbningar, och måste omgående bestraffas på olika vis. Demokratin i västvärlden är en potemkinkuliss pådyvlad den vite mannen av den evige för att styra oss rakt ner i förintelsens mörker.

 6. Ukraina frigjorde sig från Sovjetunionen och vill utvecklas till en självständig nation. Den svenska soldaten som talade i Ukraina berättade om Sverige där etablissemanget vill avskaffa svenskarnas kultur och historia och vill reducera landet till ett geografiskt område där hela världens folk vandrar ut och in. Etablissemanget skapar ett land med lika mycket identitet och sammanhållning som vänterummet på ett internationellt flygfält.

  Den svenska riksdagen har även avskaffat svenskarnas historia. I Regeringens proposition 1997/98:16 deklarerar de:

  ”Ett lands historia fungerar ofta som en förenande länk mellan människor. Eftersom en stor grupp människor har sitt ursprung i ett annat land saknar den svenska befolkningen en gemensam historia. Den samtida tillhörigheten i Sverige och uppslutningen kring samhällets grundläggande värderingar har därför större betydelse för integrationen än ett gemensamt historiskt ursprung”

  Klicka för att komma åt bbd15e5a.pdf

  De har glömt att Sverige har en flera tusenårig historia som aldrig går att förinta hur mycket de än försöker. Svenskarna, vikingarna, har t.o.m färdats med sina enastående drakskepp till Ukraina och svenskarnas förfäder lever kvar också i det ukrainska folkets gener.

  Vänsterideologer, multikulturalister och främlingar i Sverige t.o.m. hatar allt som är svenskt. De håller även upp protestskyltar där de deklarerar att de är ”För svenskfientligheten.”

  Det finns en sak som etablissemanget och kulturmarxisterna tycks ha glömt och det är att svenskarna är ättlingar till vikingarna och när det kommer till kritan så vill de inte låta sig underkuvas. Man ser klart och tydligt tecken att det har börjat svänga och att människor har börjat bli trötta på kulturmarxisternas korståg mot nationalismen.

  Svenskarna har en enastående kultur och historia som är värd att bevara. De skall komma ihåg att de har bara ett litet land i Norden och de skall bevara det för om de förlorar det då har de ingenting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: