• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Rysk befrielse?

Så djupt har Sverige nu sjunkit i ett kollektivt vansinne, att gränsen blir hårfin mellan skämt och allvar. Ja, ibland kan det rentav gå omlott. En tidigare text, ”Svenskt försvar”, är nog exempel på det senare.

Ställ Sverige under tvångsförvaltning av Ryssland eller Finland, Norge eller Danmark, Island eller Japan!

Vilketsomhelst av dessa alternativ vore förmodligen ett steg i rätt riktning, som en livboj till en drunknande!

boj

Förra året fantiserade jag om en rysk invasion av Sverige.

Helt bra skulle det kanske inte bli för oss svenskar, men heller inte särskilt annorlunda mot hur vi har det idag:

”Klart är att ryska intressen skulle sättas före svenska.

Vi svenskar skulle riskera drabbas av olika typer av illabehandling och diskriminering.  Vi skulle sannolikt komma att bli som en andra klassens människor, tvingas erfara hur vårt land inte längre tillhörde oss.

• En omfattande invandring av ryssar skulle ske till Sverige. Kanske 100.000 per år, för att snart ha ackumulerats till mer än en miljon.

• I massmedia skulle ryssar dominera helt. De svenskar som släpptes fram skulle vara pålitligt ryssvänliga.

• Återkommande kampanjer i skolor, media och stora organisationer skulle handla om att bekämpa den påstått utbredda ‘rusofobin’ bland svenskar.

• Riksdagens partier skulle i en gemensam deklaration klargöra, att det var ryssar som byggt Sverige.

• En ny grundlag skulle slå fast att Sverige nu var ett befriat land.

• Den 6 juni skulle proklameras som ‘Befrielsedagen’, till hyllning av den ryska ockupationen.

• Nya lagar skulle stiftas, med särskilt hårda straff mot brott som drabbat ryssar.

• Misshandelsfall och våldtäkter med ryssar som förövare och svenskar som offer skulle visa sig vanliga, och straffen för de ryssar som ertappas blev mycket lindriga.

• Ekonomiskt skulle stora överföringar ske till ryssar. Medan svenskar måste slita från tidig morgon, med ofta långa arbetsresor, kunde ryssar få sin försörjning genom bidrag, från svenska skattebetalare. Kanske skulle detta komma att gälla så mycket som hälften av alla ryssar i Sverige.

• För äldre ryssar skulle inrättas ett särskilt befriarförsörjningsstöd, som var skattefritt och gav mer än vad svenska pensionärer kunde få.

• På bostadsmarknaden skulle ryssar ges förtur. Unga svenskar skulle tvingas bo kvar hos sina föräldrar eller skuldsätta sig för att komma över en egen bostad.

• Svenskar skulle få känna sig påpassade mot att ge uttryck för någon form av rysskritiskhet. Redan användning av ordet ‘ryss’ kunde leda till avsked från arbetet, uteslutning ur facket eller sänkta skolbetyg.”

ryssmontaget

Vad jag inte fick med i denna text var ytterligare ett moment, nämligen hur id-lösa ryssar kunde få gratis sjukvård och tandvård, medan svenskar där kan tvingas betala höga belopp.

Tilläggas kan också hur massmedia systematiskt mörkar kring de många misshandelsfallen. De ryska förövarna presenteras  som ”23-åringen”, ”Karlstadsbon”, osv samtidigt som eventuella bilder pixlas.

Annonser

4 svar

 1. Jag har ju sett ibland att vår invandringspolitik oroar våra nordiska grannländer. Om oron blir för stor och läget blir för extremt kanske det i framtiden kan utlösa en militär aktion från Norge, Danmark och Finland? För att återställa Sverige till normala förhållanden.

 2. Denna liknelse är både träffande och roligt, men tas tyvärr på allvar av många. De säger att de föredrar en rysk ockupation framför den av våra politiker organiserade massinvandringen. Förmodligen för att de inte inser vad det skulle innebära att ha ryska trupper i våra städer, eller för den delen amerikanska marinkårssoldater i entrén till Sveriges Radio. Det känns förmodligen angenämare att lida av något man röstat fram, än att en armé presenterar sig en måndag morgon utan inbjudan.
  För att fortsätta med en annan liknelse. En person med självskadebeteende(Sverige) föredrar förmodligen att skära sig själv än att någon annan gör det.

  • Frågar mig om en självskadare är en person.
   (Bör självskadandet hellre ses som ett symptom på oförmåga att vara en person?)
   En baby, en hund, bör dela denna egenskap : Ingen personlighet.
   Vad en sådan föredrar (en svensk, en baby, en hund)
   kan man inte få kunskap om genom att fråga denne.
   Man kan bara uppfinna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: