• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Enighet?

uteliggare

Stefan Jarls film ”Godheten” blir inte visad i SVT före riksdagsvalet i september.

Eva Hamilton, SVT-chef, har argumenterat just så: före valet kan filmen inte visas, men gärna efter.  Det borde naturligtvis vara tvärtom, att en film om angelägna samhällsfrågor blir mest angelägen före ett viktigt val!

Samtidigt blir SVT-ledningens agerande konsekvent. Filmen ”Godheten” kritiserar etablissemanget. På dess sida står Eva Hamilton. Det har hon visat redan tidigare.

greklam

Hela filmen kan dock ses här (åtminstone i skrivande stund).

Jag har själv tankat ned det mesta av filmen och siktar på att lägga ut bitar tillsammans med egna reflexioner här på bloggen.

Min första kortfilm utifrån Jarls ”Godheten” kallar jag

Den tar fasta på vad Olof Palme haft att säga om demokrati och medborgerliga friheter. Mot bakgrund av vad som hänt sedan 1986, då Palmemordet inträffade, finns utrymme för en del av problematisering.

pmord

Min första reflexion här blir hur mötesfriheten i praktiken avskaffats i Sverige, genom de rutinmässiga störningarna med ljudmattor och fysiska hot som drabbar sverigevänner och regimkritiker.

Detta sker i en situation då:

makthavarnas girighet blivit helt gränslös och klassklyftorna ökar

  gatuvåld, politiskt våld och annan våldsbrottslighet tagit vår fysiska trygghet från oss.

vårt land blivit alltmer sårbart genom otillräcklig självförsörjning på livsmedel.

Har vi inte alla – vi vanliga människor utan bonusar och fallskärmar – ett gemensamt intresse av att bekämpa dessa företeelser?

Jag menar att mötessabotörerna gått vilse i politiken, kört in på ett stickspår, blivit grundlurade.

Deras verkliga motståndare är inte invandringskritiker och sverigevänner, det är gräddfilsfolket.

Menar de alls att agera politiskt bör de nu skifta fokus, och låta rasismandet ersättas av en kamp mot den nyliberalism och finanskapitalism som givit vidgade klassklyftor och nedmonterad infrastruktur.

 nazigator

Läs mer

NyT-intervju med Carl Norberg

Vad kan vara fel med att vara GOD?

Parasiterna

Vem vill arbeta?

Rasismandets offer (1)

Rasismandets offer (2)

Efter Palme

Palmemordet

Svar till Olof Palme

jmkFör övrigt anser jag att Karthago…

2 svar

 1. Som ni märker skruvas tempot upp ytterligare. Efter den arabiska våren verkar det vara dax för en ny stormaktsvinter. Ukraina skakas av kravaller och en statskupp som vi ännu ej sett slutet av. USA uttryckligen förbjuder Ryssland att göra något för att störa den av Geroge Soros iscensatta ”folkupproret” som syftar till att tillsätta en egen marionett för att få tillgång till Ukrainas mark för att kunna anfalla Ryssland och oskadliggöra Putin innan man tar sig an Iran för att sedan avsluta med efterrätten Kina och Nordkorea.

  Eftersom de flesta inte ser varåt det barkar så kommer det här att fortgå tills, antigen mission accomplished eller mission failed. Det förefaller i vart fall som om man kommer att lyckas då USA har i princip hela västvärlden bakom sig samt en hel del allierade i Asien.

  På frågan vem är det som bestämmer har svaret i alla tider under alla sekler och millenia varit den som inte får kritiseras. Ha alltid det i minnet. Vänsterrörelserna och inte minst den gryende arbetarrörelsen efter franska revolutionen och framåt kapades och eller initierades av högt uppsatta personer inom frimureriet och sionismen. Samma gäng som iscensatte den Ryska revolutionen för att störta tsarväldet till förmån för de rika att sko sig och dränera hela det kommande Sovjetunionen på gods och guld.

  Vänsterpartister, sossar och miljöpartister i allmänhet och AFA, EXPO i synnerhet strider för de besuttna, för de hemliga logerna och för zionisterna, fast de tror att de fightas för de svaga i samhället, de förtryckta och de fattiga. Problemet är att de är så totalt hjärntvättade att de inte förstår att de är lurade, lurade så ända in i märgen att det inte går att föra ett normalt samtal med dem.

  Är det någon som för en gångs skull stannat upp och hejdat sig och ställt frågan om varför nationalismen är så illa sedd och som Anders Lindberg skrev i ledaren på Aftonbladet, ”nationalism är per definition ondska”. Vilket får mig att tänka i mer klerikala banor som att Jesus är god och satan är ond.

  Retoriken i dagens politiska värld antar mer tonen av ett religiöst formspråk vilket syftar till att gå in djupare i människors sinnen för att därigenom minska motståndsviljan. Vem vill bekänna sig till nationalism eller ännu värre nationalsocialism vilket enligt modernt språk likställs med djävulens list och bländverk. Fast det i själva verket är precis tvärtom.

  Efter Tysklands nederlag i ww2 iscensattes en massiv hatkampanj mot nationalism och mot starka nationalstater, ja om de inte tillhör rätt sort. Arbetet med att låsa fast europeerna, efter att segrarmakterna släppt greppet vilket man gjorde först när Berlinmuren föll 1989, i en union liknande den i Sovjet för att förhindra dylika olyckor som Adolf Hitler att inträffa igen.

  Nationalism och nationalsocialism hatas enbart för att det är den enda politiska åskådning som effektivt och utan undantag stoppar zionister, och frimurare från att skaffa sig otillbörliga maktbefogenheter. Med det menas makt och propaganda som inte är till gagn för det egna landet utan för främmande makt. Ondskan den står globalisterna för där kan man lätt se den ohöljda ondskan blomma.

  Attackerna på Irak förespeglande om massförstörelsevapen, en lögn. Attack på Libyen förespeglande döda eget folk, lögn.
  Attack på Syrien förespeglande döda eget folk, lögn.
  Attack på Ukraina förespeglande korruption med massivt USA stöd.
  Hela den arabiska våren som slog slint och nu vet ingen vart det drar iväg åt för håll.

  Het vilja att attackera Iran för sitt påstådda kärnvapenbygge.
  Het vilja att attackera Nordkorea för påstådda brott mot sin egen befolkning.
  Het vilja att skapa osämja i sydostasien, helst öppen konflikt mellan Japan och Kina och mellan Filippinerna och Kina, så att man kan få en orsak att gå till attack.

  Samma taktik användes för att locka Tyskland till att attackera Polen 1939. I Polen mördades tyskar in mass just för att de var tyskar. De bodde kvar i de tidigare tyska områden där de föddes när landet överlämnades till Polen efter ww1. Adolf Hitler försökte förgäves få en överenskommelse med Polen och dess allierade Storbritannien. Dock utan framgång man vägrade att ge Hitler någonting och förhandlingarna strandade.

  Adolf hade inget annat val än att gå till angrepp för att få slut på dödandet av Tyskar i Polen. Sedan var cirkusen i full gång. Det sista Adolf ville ha var krig, han var inte intresserad av det utan ville bygga vidare på sitt verk, den tyska folkgemenskapen. Ett folkhemsbygge utan inblandning av andra än just Tyskar.

  I krigets slutskede attackerades i princip varenda stad av engelska och amerikanska bombplan, företrädesvis nattetid för att orsaka så stor skada som möjligt. Bombningarna av Dresden har väl inte undkommit någon som en totalt onödig attack utan något militärt syfte som dödade 100 000 till 250 000 människor med nyuppfunna brandbomber som brände stan till aska innan sprängbomber raserade resten som eventuellt fortfarande stod upp.

  När tyskarna tömde koncentrationslägren i Preussen och evakuerade fångarna västerut med fartyg attackerades tre av fartygen och sänktes av allierade trots att Tyskland meddelat att man evakuerar lägerfångar västerut. Minst 10.000 fångar dog pga detta.

  När kriget var slut samlades tyska soldater i läger utmed floden Rhen, runt 10 miljoner människor placerades i 18 läger utan tak över huvudet man fick stå gå sova äta och göra sina behov utomhus utan skydd för väder och vind. uppskattningsvis dog mellan 10.000 och 800 000 de allierade förde inga register på intagna sjuka eller döda.

  Ytterligare 12 miljoner tyskar fördrevs från sina hem i Ostpreussen Sudetlandet Pommern och Schleisien. Mellan 500 000 och
  2 000 000 tyskar dödades efter kriget under fördrivningen från sina hem.

  Så var sitter ondskan egentligen, det är valår så fundera ett varv till på hur vi ska bryta udden av den verkliga ondskan i Frimurarna de hemliga sällskapen Bilderbergarna och zionisterna.

  Vi har två val:

  1. totalt självbestämmande över oss själva i form av riktig nationalism och ett riktigt nationellt parti.
  2. total underkastelse för EU och globalisterna i form av 8:a klövern.

  Du röstar och väljer, om vi ska byta riktning tillbaka till den folkgemenskap vi en gång hade eller om vi ska fortsätta rakt in i vår egen undergång. Vi måste enas under vår fana för vår överlevnad tillsammans med nationalister i övriga Europas länder.

  Förlåt om det blev lite långt……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: