• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Recept för tystnad

apan

Tidskriften Expo startades anspråkslöst 1995 som ett ”antifascistiskt nyhetsblad”. Nu kallar den sig ”demokratisk tidskrift” och har växt till en verksamhet med stora personella och ekonomiska resurser. Utöver tidskriften bedrivs en föreläsningsverksamhet, främst på skolor.

SONY DSC

Expo har blivit till något av ett nav i arbetet för att bekämpa sverigevänner och regimkritiker.

Det som en gång stått i Expo kan sedan slås upp stort i svenska massmedia. Till Expo vänder sig massmedia för att få expertkommentarer, företrädare för Expo får ofta komma med i TV:s debattpaneler och nyhetsinslag

Expo fyller på en gång flera funktioner:

Å ena sidan är Expo opinionsbildande och propagerande, å andra sidan registrerande och övervakande. I skärningspunkten däremellan är Expo direkt ingripande.

Expo kan t ex höra av sig till lokaluthyrare för att hindra kritiker från att få tillgång till möteslokal, kan stoppa en sverigevänlig organisation från att få sända lokal-TV och kan få någon avskedad från arbetet eller utesluten ur facket,

Ideologiskt representerar Expo politisk korrekthet i koncentrat, med:

a) etiketterande av kritiker
b) guilt-by-association och beröringsskräck.

Arsenalen av etiketter är lång:

– främlingsfientliga

– rasister

– extremister

– fascister

– nazister

– antisemiter

– islamofober

– rättshaverister

– konspirationstänkare 

– foliehattar

– hatgrupper

expoalex

Kopplingarna kan gälla att någon

köpt en ”olämplig” bok

prenumererar på en ”olämplig” tidskrift

deltagit i en ”olämplig” manifestation

talat med en ”olämplig” person

• skrivit om en ”olämplig” bok

• länkat till en ”olämplig” webbsida.

Allt för att skrämma till tystnad och passivitet.

Allt för att motverka en kraftsamling från sverigevänner.

arab

Denna text är hämtad ur Opinionsbildarnas skrift ”Kontrollerad Opposition”.

x

Läs mer

Expo exponerat

Makthavarnas knähund

Expo exponerat

Expo-operation 96

Så tystade Expo debatten i Sverige

 

jmkFör övrigt anser jag att Karthago…

5 svar

 1. EXPO = STASI

 2. Expo=diktatur!

 3. EXPO är en förgrening av ADL?

 4. Orsak till tystnad

  Det finns bara ett skäl till att försöka tysta debatten. Makt inget annat än ren och skär makt. Målet är att nå den absoluta globala makten som aldrig kommer att få ifrågasättas på samma vis som att man idag inte får ifrågasätta massinvandringen. I flera västländer är det förbjudet att ifrågasätta förintelsen, det är till och med förbjudet att forska i ämnet eller göra fältmässiga studier om man kommer med ett icke önskvärt resultat dvs att förintelsen är en bluff.

  Enda orsaken till att nationalismen blivit så hatad och så dragen i smutsen är att den hotar judarnas maktambitioner. Förintelsen är inget annat än en saga ägnad att misskreditera Hitler och nationalismen i stort som smått. Anders Lindberg skrev för nån vecka sen i AB att ”nationalismen är per definition ond medan demokratin” är god. Det finns inte bara svart och vitt det finns nyanser också. Jag hävdar att nationalismen är per definition opposition mot den globala sionismen och det enda riktiga hotet mot förverkligandet av globalismen fullt ut.

  Demokrati, folkstyre ser bra ut på papper, idén är lysande med fria val. En man en röst kan det bli bättre? Kan det bli mer rättvist? Näe hela demokratisvängen är kanonbra, den invaggar befolkningen i tron att min röst är viktig och jag kan välja på flera olika alternativ, ja i teorin alltså. Men praktiskt spelar det ingen som helst roll hur du röstar, samma massinvandring lite färre under vänsterstyre (LO har bromsat) och fler under högerstyre (för att sänka löneökningstakten). Alla vill vara med i EU, alla vill skicka svensk trupp utomlands, alla vill sänka försvaret för att påtvinga medlemskap i NATO. Alla vill ha öppna gränser och alla hatar nationen Sverige och de nationella grupperna.

  De som kontrollerar demokratin i västvärlden heter Bilderberggruppen. Den bildades 1954 i Holland och består av ca 120 personer, några storbanksdirektörer, medieägare, showbizfolk, opinionsbildare, storföretagare vetenskapsmän och politiker. De har möte en gång om året för att avhandla och besluta om kommande års agenda och det är bara för politikerna att lyda order eljest blir man avsatt eller utfryst genom smutskastningskampanjer eller påhittade sexförbrytelser. I värsta fall står likvidering på menyn.

  Föregångaren till denna illustra grupp hette Jekyllgruppen som bildades 1886 då en grupp höga bankdirektörer köpte en ö, Jekyll island utanför Virginias kust i USA. År 1900 uppgick medlemmarnas gemensamma förmögenhet till 1/6 del av världens samlade tillgångar. Medlemsantalet fick aldrig överskrida 100 st för att hålla klubben ultraexklusiv och med lätthet kunde bevara hemligheter. Nedläggning kom under brinnande världskrig 1942 pga finansiella problem lyder den officiella förklaringen jag tror dock att nerläggningen var strategisk i avvaktan på krigsslutet. Som sagt 1954 kom Bilderberggruppen som en värdig ersättare att även inkludera Europa och där började marschen mot EU och mångkulturen.

  Åsiktspoliserna EXPO researchgruppen och ett flertal andra i detta nätverk kontrolleras av juden Robert Aschberg och familjen Bonnier i syfte att kväsa Svenskarnas strävan efter oberoende och bevarandet av vår kultur, vårt språk och vårt folk. Fler och fler svenskar börjar inse hur lurade vi blivit men de flesta har ännu ej förstått omfattningen av landsförräderiet ännu.

  • Intressant information om Jekyll Island…

   Man kommer ju osökt att tänka på:…”Dr. Jekyll och Mr. Hyde (The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, ”Det sällsamma fallet med Dr. Jekyll och Mr. Hyde”), vilket är en roman skriven av Robert Louis Stevenson utkommen år 1886″…

   Det är ju också ett litet märkligt sammanträffande att också årtalet är detsamma…

   Det är lite märkligt att titeln på boken inte heter: Dr. Hyde och Mr. Jekyll, utan heter just som den heter…

   Det är Jekyll som benämns och identifieras som ”doktor” – , och Hyde, (to hyde = att gömma, att dölja ) som identifieras som Mr…….

   – Doktor – är en specificerad identifiering, en titel, en yrkestitel, en aktör, en definierad roll…

   – Mr – är en allmän benämning av varje, (gömd, dold, icke-agerande, eller agerande som just – gömd – ?), man….

   Så informeras av Kjell här att – Jekyll Island – var en agent, dvs. en agerande – aktör -?… Och Jekyll Island inköptes år 1886, samma år som boken med den lite ovanliga titeln utkom…

   Det är lite märkligt ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: