• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Samlad bedömning (2)

Avslaget på SDU:s bidragsansökan ingår ju i ett mönster, på flera sätt:

medis
När SDU under fredagen höll en demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm mot detta myndighetsmissbruk från Ungdomsstyrelsen blev den i vanlig ordning störd och angripen av ”motdemonstranter”.

Det låter bara så bekant, var så helt förutsägbart. Det var också just i Medborgarhuset, Stockholm, som samma typ av ”antirasister” härjade den 5 juni 2002, för att hindra intresserade att ta sig in i möteslokalen när Blågula frågor arrangerat ett möte för att debattera invandringspolitiken.

Samma hatvänster nu som då:

Se även ”Renhållningsarbetare” och ”Signalera för dialog!”.

hatasd
Man ”motdemonstrerade”, men nöjde sig inte med att stå där med några egna plakat eller dela ut flygblad med ett eget budskap. Nej, man skulle dränka SDU:ares tal genom en ljudmatta, man gjorde också fysiska utfall, vilka stoppades bara tack vare polisinsatser.

Men antag att man här hade haft egna plakat – vad skulle det då ha kunnat stå på dessa? Kanske ”Stoppa bidrag till högerextremister!” eller ”Heja Ungdomsstyrelsen!”.

heja
Till mönstret hör också att ansvarig minister i detta sammanhang, Maria Arnholm (FP), knappast lär tycka så mycket annorlunda än sin kollega kulturministern. Lena Liljeroth Adelsohn (M) har ju tydligt deklarerat att ekonomiskt stöd  ej bör utgå till den partipolitisk oberoende tidningen Nya Tider, då den har en för pk-iter obehagligt blågul politisk inriktning.

Enligt riksdagsförordning har Ungdomsstyrelsen också ett direkt uppdrag att ge bidrag åt projekt mot ”rasism”.

Iofs utan att denna förordning definierar vad som ska avses med ”rasism”, men så mycket vet ändå varje pk-it, att Sverigedemokraterna ska räknas som minst rasister.

Det blir då inte mer än konsekvent att vägra ge bidrag till dessa ”rasister”, när ”rasism” är vad just man har i uppdrag att motverka.

Och ”intolerans”.
Mot den gäller det att vara intolerant. Där får man inte vara tolerant.

jg
Här finns även socialdemokrater som kan.

Exponerat den 24/1 2014:

”Vid Europarådets parlamentariska församlingssession i Strasbourg 27-31 januari presenterar Jonas Gunnarsson (S) en rapport om en strategi för att förebygga rasism och intolerans i Europa.”

Jonas Gunnarsson vill ”förebygga rasism och intolerans”.

”Rapporten ‘A strategy to prevent racism and intolerance in Europe’ har tagits fram på uppdrag av Europarådets parlamentariska församling. I rapporten menar Jonas Gunnarsson (S) att den ekonomiska krisen, tillsammans med regeringarnas oförmåga att hantera migration och integration har lett till ökad intolerans och att Internet och sociala medier bidrar till den negativa utvecklingen.”
 
”- Det är politikernas ansvar att komma tillrätta med rasism och intolerans och för att hejda utvecklingen måste en hållbar strategi med skärpt lagstiftning och ökade utbildningsinsatser tas fram, säger Jonas Gunnarsson (S).”

erad

jmkFör övrigt anser jag att Karthago…

2 svar

  1. Jan, jag såg på Exponerat att det finns folk som vill se dig som gäst hos Radio Länsman. Hoppas att du har tid och lust att ställa upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: