• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Mobbandet av Ekeroth

ke
Avhysningen av Kent Ekeroth från en krog i Stockholms innerstad berör mig illa. På Expressens film kan man höra hur det sker under applåder och visslingar från andra kroggäster.

Av Kent Ekeroths egen redogörelse på sin blogg framgår att

a) det skedde enbart utifrån hans politiska åsikter, dvs i hans egenskap av sverigedemokrat

b) det inträffade var inte någon isolerad händelse – Ekeroth har tvingats göra flera liknande erfarenheter.

sdlogo
Ekeroth skriver:

”Kontentan av allt detta är rätt uppenbar: nöjesbranschen i denna stad är rabiat anti-SD. Tillsammans med den rabiat anti-SD media vi har i Sverige valde de att ljuga hejvilt, väl medvetna om att PK-media inte skulle göra några större ansträngningar att undersöka deras påståenden, trots att det inte ter sig så svårt.”

Här finns egentligen tre moment:

1. Mobbandet av sverigedemokrater, i detta fall Kent Ekeroth

2. Hur krogledningen uppenbarligen ljuger, lanserar en helt påhittad historia

3. Hur man därvid kan räkna med en automatisk uppbackning av dekadenta massmedia

kente
Ekeroth fortsätter:

”Slutligen: Det finns de där ute som stödjer SD men som verkar ha åsikter om att jag går utanför min dörr. Kommentarer som ‘Har Kent inte lärt sig att inte gå ut’ och ‘Nu är han ute och slirar igen’ är vanliga. Jag tror inte dessa människor har tänkt efter.

Menar de på fullaste allvar att jag ska stanna inne 24 timmar om dygnet? Jag bör alltså inte äta på restaurang, handla i affärer eller träffa vänner ute?

En annan liknande incident i Stockholm inträffade för något år sedan på restaurang Marie Laveau på Södermalm. Detta var en vardagseftermiddag, runt 16-tiden. Jag gick in och satte mig vid bardisken och beställde en hamburgare. De två bakom baren började då tissla och tassla och en av dem kom fram till mig och sa att de inte serverar mig för att jag är sverigedemokrat. Jag lämnade då stället. Säpo var med och såg detta.

I en sådan situation skulle exakt samma sak kunna hända. Hade de ljugit ihop att jag skulle ha sagt något ‘kränkande’ hade media gladeligen blåst upp det också, och då hade vi varit i samma situation igen.

Ofta när jag befinner mig i offentligheten blir jag påhoppad helt oprovocerad, både fysiskt och verbalt. För en månad sedan cirka fick jag helt oprovocerat ett glas vatten hällt över mig exempelvis. Det är anmält och är ingen isolerad händelse.

Nej, jag vägrar anpassa mig till folk som anser att jag inte har rätt att vistas utomhus, bara för att media- och nöjesbranschen är rabiata åsiktsfascister. Jag är ledsen – men sådana situationer är inte mitt fel, det är deras.

Egentligen kan exakt samma situation inträffa om jag går och handlar bröd, så länge butiken väljer att dra en lögn och media hakar på.”

???????????????????????????????
Tänk bara tanken att Kent Ekeroth skulle ha blivit utsatt för det här i sin egenskap av jude. Då skulle det ha varit fråga om en renodlad antisemitism, uppenbar i sin ondska.

Nu kan hatet och mobbandet i stället skyllas på att han är sverigedemokrat, och det sker från människor vilka uppfattar sig själva som företrädare för godhet och ”antifascism”.

Innebörden blir ändå densamma.

gloria

Läs mer

Ord mot ord?

Inkompetenta biluthyrare?

 

jmkFör övrigt anser jag att Karthago…

Som lag här i landet skall gälla…

SÄPO:s anmälan blytung

5 svar

 1. Märkligt att det fanns personal på krogen,då dom enligt alla bolag har noll anställda.
  Kanske jobbar alla ideellt?

 2. Kents resonemang är alltså att han vill bete sig som om han inte befinner sig i en farlig miljö befolkad av psykiskt otillräkneliga varelser?
  Han sa ju själv, i riksdagen, att om man vadderade väggarna så hade man ett dårhus, i princip.
  Men okej, han har Säpos livvakter. Annars hade han varit köttfärs för länge sen, och Dom Goda hade kissat på sig medan dom applåderade.

 3. Han är ju jude så han kan väl åberopa antisemitism och se vilket stöd han får av HMF-lagen. Fast den kanske inte gäller minoriteter om de hyser SD-vänliga åsikter???

 4. Visst ska Ekeroth ha samma rättigheter som andra men som riksdagsman för SD är han ett bättre föredöme om han inte glider runt på Stureplan. Hans eget exempel att det lika väl kunde hända när han köper bröd är falskt. Matbutiken är inte en nattklubb.
  Exemplet visar ändå hur långt förfallet har gått i Sverige.”Allas lika rätt” och ”alla är födda lika” och andra floskler gäller bara för dem som böjer sig för makthavarna. Aldrig har man hört att en kommunist skulle ha blivit utslängd från en krog tidigare trots att de var stämplade som paria förr. Att sverigedemokrater förföljs på detta sätt nu visar att Sverige är en demokratur som hela tiden glider mot mer och mer diktatur.

 5. Följ pengarna brukar vara ett råd som ges av ärrade utredare inom polisen till yngre kollegor. Om vi i stället skulle säga ”följ hatet” var landar vi då? Helt uppenbart hos media. Det är deras hets och drevjournalistik mot avvikande åsikter i invandringsfrågan som gjort att vanliga människor fått för sig att de kan bete sig hur svinaktigt som helst mot SD:are och andra! Denna hets mot dissidenter har pågått i decennier och fått demokratin att gå i baklås.Politikerna då? De har också ett ansvar eftersom de deltagit i spektaklet. Men utan en totalt oansvarig massmedia hade det inte varit möjligt för dem att hålla på och hetsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: