• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Frankenstein (2)

bs

Semiter är etnocentriskt ”vi och dom”: de arabiska kallar oss ”kuffar” när de pratar om oss, de judiska säger ”gojer”.

En framträdande företrädare för judar med en multikulturell agenda för Europa är Barbara Spectre, främst genom sina utläggningar i denna film:

med översättning till svenska, se 6.50 in i denna film.

Spectre är långtifrån ensam. Påfallande många kända judar i Sverige har gjort sig bemärkta som förkämpar för det mångkulturella projektet.

ds

Först på plan var kanske David Schwarz. ”Mångkulturens fader” i Sverige.

Schwarz var på 60-talet mycket aktiv i en DN-debatt som han själv initierat.  Tonläget där drog han ibland upp med hjälp av Förintelse-anspelningar, så att han fick tyst på många som hade invändningar. Han anförde även fatalistiska argument: en ökad invandring var oundviklig.

”Om 20 år, när vi i Sverige fått en rörligare västeuropeisk arbetsmarknad i stil med den nordiska, kan de invandrades antal i Sverige uppgå till ett par miljoner, därav kanske 500 000 katoliker och en muhammedansk minoritet på omkring 100 000 människor, vilka alla kommer medföra sina seder och sin kulturella särart.  Vårt land är alltså raskt på väg att förvandlas till ett flerkultursamhälle. Att stoppa invandringen kan Sverige av olika skäl inte.”

Viktigast för Schwarz var dock förkastandet av invandrares assimilering.

Andra judar har mer fokuserat på en ökad och mer okontrollerad invandring. Detta har ofta innefattat angrepp på invandringskritiker, vilket bl.a. vi inom Blågula frågor kunnat erfara.

Andreas Rosenlund var redaktör för Expo 1996, vid dess angrepp på BGF, dessförinnan var han skribent för Judisk Krönika.

För Expo har senare även Robert Aschberg engagerat sig, i AB den 30/10 2005 skrev han att Expo bildats ”för att få stopp på våldet och de antidemokratiska krafterna”.

dntva

Då Anders Sundholm och jag 1996 sökte kontakt med DN:s kultursida, för att nå ut med en form av genmäle, var det Arne Ruth och Maciej Zaremba som vi fick att göra med. Mycket långbänk men i slutänden resultatlöst.

Göran Rosenberg angrep oss 1996 i Moderna Tider, där han målade upp en bild av att invandringskritik gav en smak av 30-tal.

Hösten 2013 var Rosenberg alltjämt debattaktiv, med krav på att ”kommunerna måste ta sitt ansvar”

rosen
År 1997 såg Stephane Bruchfeld till att jag och Anders Sundholm blev uppsatta på  ”World Antisemitism Report”, utifrån att vi bara uttryckt oss kritiskt om massmedia i Sverige, utan att ha sagt något om ägarförhållanden.

Det kan också handla om angrepp på svenskhet och svensk kultur. Där har Antonia Ax:son Johnson och Eli Göndör utmärkt sig.

(Därmed inte sagt att hon är judinna – om det saknar jag uppgifter).

Marian Radetzki vill som bekant ersätta svenskan med engelska.

Jerzy Sarnecki, också jude från Polen, har agerat som en notorisk brottsförnekare.

Mot kungahuset har judar både på TV4 (Ingrid Lomfors) och i Dagens Nyheter (Peter Wolodarski) drevat.

Det gäller alltså inte bara strikt invandringen, det handlar om en vidare agenda. En agenda som jag vill beteckna som destruktiv, samhällsupplösande och antisvensk.

fw

Peter Wolodarski intar nu en särställning i detta sammanhang, både genom sin centrala maktposition och genom sin uttalade målinriktning.

Wolodarski intog för år 2013 förstaplatsen på DSM:s lista över Sveriges viktigaste opinionsbildare.

Han är nu inte bara medlem i redaktionskommittén för Judisk Krönika. Han är också – sedan 10 mars 2013 – chefredaktör för Dagens Nyheter.

Dagens Nyheter är ju Bonniers flaggskepp. Det som stått i DN får genomslag i hela det svenska medialandskapet.

dnkung

dnagenda

Peter Wolodarski har dessutom klart deklarerat sin ambition att bedriva en ”agendasättande journalistik”. Det betyder att inte bara framföra åsikter på ledarplats och nyheter på nyhetsplats. Det gäller att påverka hela den politiska diskussionen, avgöra vad som ska ses som viktiga problem: bestämma dagordningen.

Ett grovt exempel på sådan agendasättning utgjorde drevet mot polisen i Lund, tfa deras spaningsregister kring romers brottslighet.

besok

Till Bonnierkoncernen hör också kvällstidningen Expressen, som senast utmärkt sig genom att:

• först med hjälp av en känd våldsvänster kartlägga personer som gjort kritiska kommentarer på internet

• sedan göra oanmälda hembesök hos dem, för att inför rullande filmkameror och påslagna mikrofoner läsa upp anklagelseakter.

Detta tyckte Robert Aschberg var ett så lysande koncept, att han nu planerar  en programserie, ”Trolljägarna”, för TV3.

trollskog

Tillbaka till Peter Wolodarski. Blev det inte ett väl grovt montage, att placera denna frankensteinbonad på hans huvud?

Till saken hör att Wolodarski  har nära till att plädera för våldsanvändning. Han har förordat att USA ska bomba Damaskus.  Tidigare var han naturligtvis med på bombandet av Tripolis, mig veterligen finns ingen västaggression som han haft invändningar mot.

Även utan att någon har direkt pläderat för ökad våldsanvändning är detta en utveckling vi kunna se i Sverige, parallellt med den ökade fjärrinvandringen. Antalet anmälda misshandelsfall har under de senaste åren legat nära 90.000 varje år (diagram från Affes statistikblogg).

misshandel_1950_2009

Till saken hör också att Wolodarski ingår i en gemenskap av agendajudar, som tillsammans driver dessa projekt. Inte bara i Sverige, utan även i USA och andra västländer.

Målet hymlar de knappast om. Det är att svenskar i Sverige ska bli bara en grupp bland flera andra etniska grupper.

 

Läs mer

Agendajudar

Agendasättare

Bonniers

Frankenstein (1)

Kritikkulturen

Filmtips

http://www.youtube.com/watch?v=KNYXn7ptQRM

 

jmkFör övrigt anser jag att Karthago…

29 svar

 1. Är Antonia Ax:son-Johnson judinna?

  • Nu finner jag inget egentligt belägg för just detta. Jag har där gått på en text på Gotiska Klubben, men egentligen sägs väl där inte mer än att programförklaringen från Axess tjänar agendajudars intressen.

   • Jag såg en uppgift på Flashback om att Lisa Bjurwald skulle vara judinna. Jag undrar om det stämmer?
    I och för sig hörde jag alltid på femtiotalet att Wallenbergs var judar. Blev förbryllad när jag insåg att de inte var det.
    Kanske det är samma sak med Lisa?

  • Mamman hette Antonia do Amaral Souza och kom från Brasilien. Mormodern var från Liege i Belgien och morfadern från en portugisisk släkt av slavägande kolonialherrar. Morfadern höll sig med en slav. Antonia Ax:son Johnson har själv berättat om sin familjebakgrund i programmet Sommar : http://sverigesradio.se/sida/artikel…rtikel=2123339

 2. Sedan den förste juden tilläts invandra till vårt land för drygt 200 år sedan har judarna tillskansat sig så stor makt att de i grunden kunnat förändra Sverige. De är fortfarande en liten minoritet men genom att ta kontrollen över opinionsbildningen har de trots sitt lilla antal blivit den mäktigaste gruppen i vårt land. Inte olikt en spindel som sprutar in gift i sitt offer för att upplösa det invändigt, har judarna inympat en ideologi som upplöser vårt samhälle inifrån. Multikulturalismen har gjort att vårt land i allt mindre grad befolkas av svenskar, feminismen undergräver enheten mellan kvinna och man, homo-agendan upplöser familjen och vår kultur har malts ner till ett intet av det amerikanska Hollywood som även det ägs av judar.
  Jan Milld är modig som vågar utmana denna den mäktigaste politiska kraften i Sverige.

 3. Håller med dig Jern & Betong. Det är dags för folk att vakna upp nu och inse vad det är som är den stora faran för oss; nämligen agendajudarna, globalisterna och kapitalisterna. För er som vill läsa mer om deras inflytande, sök upp, läs och lyssna till allt av William Pierce och David Duke.

 4. Judarna söndrar och härskar….så länge som ingen vågar peka ut vilka det är som drar i tåtarna kommer det att fortsätta. Har judarna inte lärt sig av historien…att dom INTE ska lägga sig i andra folks angelägenheter. Judar borde INTE få äga banker eller mediebolag i andra folks länder…ska dom äga sådant då ska det endast vara i Israel..! Alla judar som lever i västvärlden bör deporteras till Israel..!

  Agendajudarna ska INTE få förstöra vårt land mer än de redan gjort…jag tänker jobba för att sprida hur de arbetar från och med nu. Jag har inte ens vågat försöka sätta mig in i detta förut..men ju mer jag läser och inser vilka som säger vad och på vilket sätt de säger det ju mer övertygad blir jag om att det är judarnas plan att söndra de homogena samhället och förstöra alla de kristna idealen och den kristna moralen..!

  Judarna hatar Jesus helt enkelt..de hatar dem som tror på Kristus och det han sade och det han stod för..!! Judarna beter sig som antikrist på jorden…!

  JAG VILL INTE HA DET SAMHÄLLE SOM DESSA MÄNNISKOR VILL TVINGA MIG ATT LEVA I..!! Och fortsätter dom med detta då måste vi till slut kasta ut dem…!!

  • För min del vill jag ju noga skilja på agendajudar och judar i allmänhet. Precis som jag skiljer på islamister och muslimer i allmänhet.

   Bekymmersamt är dock om agendajudarna har ett brett stöd bland judar i allmänhet i Sverige. Och även från mäktiga judiska grupperingar utomlands.

   Plus från en massa pk-förblindade, nyttiga idioter i Sverige.

   • Jag delar INTE din uppfattning om islamister och muslimer i ”allmänhet” dessa s.k muslimer i allmänhet är verkligen tysta när deras krigs”hjältar” spelar fotboll med de besegrade fiendernas huvuden..! Då hörs det minsann inga upprörda muslimska röstaer.

    Islam och muslimer är för evigt förknippade med varandra..utan muslimer inget islam…inget islam inga muslimer. Muslimer är och förblir de som jag avskyr allra mest eftersom dom inte visar minsta förståelse för det okränkbara livet hos en människa och på hur de efter döden skändar sina offer..!

    Skulle djävulen ha en kult på jorden då skulle han vara stolt över att kalla dem för muslimer..!

 5. Ja, det krävs troligen en stark inre balans för att klara av att formulera och yttra dessa tankar
  därför att dom är relevanta,
  och inte låta bli att yttra dom
  därför att dom även återfinns inom ideologin nationalsocialism.

  Svårt att bortse från känslan att Wolodarski finns där för att vi ska bli förbannade på honom.
  Svårt att bortse från känslan att man bör undvika att reagera rationellt provokationerna.

 6. Klippet med Spectre är väldigt intressant. Jag har sett det ett flertal gånger nu. Titta utan ljud, bara studera henne. Gärna bildruta för bildruta (1:07, där är en (1) bildruta där hon blinkar med ena ögat).
  Kan man sedan helt avfärda talet om ödlor och shapeshifters?

  • Just nu finns ett stort intresse för Annunaki. Följer bl a en grupp om dom på Facebook. Dels porträtteras Marduk som en klassisk reptoid. För ungefär 12 år sedan läste jag Zacharia Sitchins den tolfte planeten som handlar om Nibiru som vart 3600:ade år kommer nära jorden då den har en elliptisk bana som går så den kommer nära oss med dessa intervaller. Dels har det på alternativa medier rapporterats om att Ison i verkligheten är en planet med månar runt men även att det finns ett gigantiskt moderskepp bakom solen. En sak jag har lärt mig om dessa varelser är att dom lever sjukt länge. Tiotusentals om inte hundratusentals år. Det kan knappast vara naturligt. Antingen har dom fixat detta med genetisk manipulation. Betänk då att dom ligger hundratusentals år före i utvecklingen. Men ödlor kan ju även regenerera förlorade kroppsdelar. Kanske har dom med genetisk manipulation lyckats manipulera så att cellerna i kroppen ständigt förnyas.
   Uppenbarligen visade dom sig öppet i antikens värld, där dom framstod som gudar för den tidens primitiva människor eller adamu som ordet heter på sumeriska. Verkar det är planen, att dom ännu en gång skall härska över oss helt öppet. Därav denna massiva fördumning av massorna så att dom inte kommer utgöra något hot mot dem.

   • Om jag vore en ödla som ville regera här på jorden..och vi f.ex bara skulle vara tusen stycken…då skulle jag vara mycket mer rädd för dumma korkade människor i miljardtal..än förståndiga och kunniga människor..!

   • Tack. Intressant. Jag har hittills inte mer än nuddat vid det här. Anser det lite för vilt för mig, än så länge. Men jag hörde om Marduk igår. Och Ishtar. Lyssnar på History of Civilization. Kommit till Babylon.

 7. Vem är tjejen i svarta glasögon vid 0:29? Hon står upp och pratar vid 0:21.

 8. Varför i hela fridens dar skulle inte Europa överleva utan att transformeras till ett multikulturellt samhälle….som Spectre påstår….fakta på det..?? Det är ett så idiotiskt uttalande att man bara baxnar…släng ut kärringjäveln ur landet..!!

 9. Occidental Observer!

 10. Skulle vara intressant om en intellektuellt hederlig person som Jan Milld kunde kommentera detta inlägg: http://swedishdissident.blogspot.se/2013/07/vilka-etniska-grupper-har-mest.html

  • Intressant genomgång:
   1. Kineser
   2. Judar
   3. Saudier
   4. Tyskar
   5. Japaner

   Jag känner mig väl inte så påläst i ämnet att jag kan göra några djupare kommentar, men intressant är att saudier kommer med på din listning. Spontant kan jag sakna ryssarna

   Av betydelse för ett folks inflytande är IQ och sammanhållning. Det ger väl den främsta förklaringen till judars enorma inflytande i USA, genom kontrollen av massmedia, banksektor och partier.

   Därutöver kan det handla om tillgång till råvaror och ekonomi samt mediala och militära resurser.

   • Tack för det.

    När jag skriver om judar syftar jag i första hand på ashkenazijudar primärt i USA och i andra hand Europa, inklusive Ryssland, samt Israel. Sefardiska judar är en annan undergrupp som har en del inflytelserika ”medlemmar” i västvärlden och räknas ihop med den judiska gruppen i helhet. Eftersom många ryska oligarker tycks vara av judisk börd så har jag dock så att undervärderat etniska ryssars totala inflytande, men som jag skrev så hade de hamnat på plats sex i en mer utvidgad lista.

    Fria Tider föreslog på Twitter att WAPSs skulle hamna på plats ett, men för det första så är det inte riktigt att betrakta som en etnisk grupp och/eller nationalitet utan är snarare en sorts generisk ”rasgrupp” som väl mest syftar på vita amerikaner och nordeuropéer (inklusive de som är bosatta i Oceanien). Dessutom anser jag att även denna grupp är mindre inflytelserik i relation till åtminstone kineser.

    Det är ingen särskilt metod som ligger bakom resonemanget utan det handlar mer om allmän fakta kombinerat med samhällsforskning, och ett stort mått sunt förnuft, till exempel att kineser är många och över huvud taget är en oerhört framträdande politisk-ekonomisk maktfaktor i världen. Skulle man göra en mer systematiserad undersökning skulle listan kanske behöva modifieras lite grann men jag tror att den verkligen stämmer i stort.

 11. […] Frankenstein (2) […]

 12. Paideia ” Paideia är en klassisk grekisk term som i huvudsak innefattade ungdomens fostran och bildning, syftande till att med undervisning i bland annat filosofi, aritmetik, retorik men också estetik och musik skapa goda samhällsmedborgare.”

  Det Barbra är ute efter är att fostra det svenska folket samtidigt som hon ska tvinga jordens alla folk på svenskarna…och det är det hon verkar få göra med den svenska riksbankens goda minne..!

  I riksbankens framställan http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Redogorelser-och-framstallningar/redogorelse-D_GP04RB1/ i pdf kan man läsa att år 2000 betalade Sveriges Riksbank ut 40 miljoner kronor till det nystartade ”institutet Paideia” detta går att läsa om man bläddrar till sidan 60.. ” I posten övrigt ingick, för år 2000, 40 miljoner kronor avseende medel som
  Riksbanken enligt riksdagens vinstdispositionsbeslut 2000 bemyndigades betala
  direkt till ett institut för judiska studier (Paideia) när formalian kring bildandet av
  institutet och utbetalningen var avklarad. Denna betalning genomfördes under 2001.”

  Man kan ju undra över hur dessa pengar används och vem som lovat dem till denna judiska rörelse..vem kan ta sådana beslut i Sverige och hur har pengarna använts..??? Frågorna hopar sig..!

  Här är lite fler finansiärer till detta judiska ”institut”..! http://www.paideia-eu.org/about/supporters/

 13. Hade riksbankens 40 miljoner kronor använts till att ge svenskar som är bostadslösa en bostad istället då hade jag kunnat tycka att dessa pengar hade använts på rätt sätt. Men sådana personer verkar inte vara viktiga för riksbanken..men en judisk rörelse de måste minsann ha det svenska folkets pengar..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: