• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Rasismandets offer (1)

nazigator

Det var någonting kring situationen i Kärrtorp vid tunnelbanans linje 17 som inte framkom i massmedia.

•  Vad hela Sverige fick klart för sig var att där hölls en stor manifestation den 22 december.

•  Vad som också förmedlades var en bild av aggressiva nazister, genom att personer ur SMR (Svenska Motstånds-Rörelsen) hade visat sig på ett evenemang för ”Nätverket Linje 17” en vecka tidigare.

•  Vad som däremot inte berördes i massmedia var situationen för de boende i området och vad som från början kan ha genererat denna aktivitet från de två politiska lägren.

Den 22/12 manifesterades alltså mot ”rasism” i Kärrtorp. Motsvarande ”antirasistiska” manifestationer har hållits runtom i Sverige.

Jag sätter ordet ”rasism” inom citationstecken, av två skäl:

1. Begreppet är så luddigt, har kommit att omfatta allt som pk-iter kan ogilla.

2. Det är enkelriktat, gäller bara handlingar där svenskar/vita kan hållas skyldiga.

I Kalmar anfördes demonstrationståget med banderollen ”För MÅNGFALD – mot ENFALD”.

enfald

Ryms inte där en självmotsägelse? I varje fall om ”mångfald” ska omfatta även åsikter. Med avfärdandet av meningsmotståndare som ”enfaldiga” har man ju sagt att bara en åsiktsriktning kan respekteras.

Till de ”enfaldiga” kan då räknas en hel del av de boende svenskarna i både Kärrtorp och andra områden med hög andel invandrare.

Trots att Sverige nu begåvats med två stora ”arbetarpartier” är det inget av dem som värnar svenska arbetares intressen. Tvärtom – s-ledaren Stefan Löfvén var själv i Kärrtorp för att manifestera tillsammans med våldselement.

enade

Vänsterpartiet har helt bytt fot. Tidigare ville man företräda arbetarklassen, nu är det hbtq som gäller. Svenska arbetare har plötsligt förvandlats till fienden: ”vita, heterosexuella män”. De tidigare hjältarna har nu fel hudfärg, fel kön, fel sexuell läggning och fel etnicitet.

De som livligast manifesterar mot ”rasism” bor i de flesta fall själva på tryggt avstånd från ”mångfalden”. Som jag påpekade redan i Mosaik 1997 pågår en form av permanent folkomröstning om invandringen, där pk-iterna själva deltar och i praktiken röstar nej. Kolla 6.40 in i denna film.

Vad blir innebörden och effekten av detta konstanta kampanjande mot en ej närmare definierad ”rasism”, av detta eviga rasismande?

ktorp2

Jo, det blir att skapa ett konstant tryck, för att

A. Den okontrollerade massinvandringen av bidragstagare och id-lösa från fjärran kulturer ska fortsätta.

B. Trots denna politiks så uppenbara konsekvenser får inga lärdomar dras – det måste bli mer av samma, mer av det som från början skapat problemen.

C. Inga krav får ställas på ”nyanlända svenskar”. Envar som reser invändningar riskerar att stämplas som rasist eller nazist och drabbas av repressalier. ”Inga nazister på våra gator”

Ett exempel är de boende på Skridskogatan i Västerås, som utsattes för mediahets efter att givit uttryck för en protest.

stopparas

Men det hjälper heller inte att huka och tiga. Svenskar som bor i invandrartäta områden tvingas ändå hela tiden, i sin vardag, erfara konkreta konsekvenser av ”mångfalden”.

Det kan handla om en boendemiljö med
– nedskräpning
– oljud
– stöldrisker
– fysisk otrygghet

bilbrand

Antalet problemområden i Sverige, med hög andel invandrare, högt bidragsberoende, hög brottslighet och dåliga skolresultat har ju ökat lavinartat under de senaste två decennierna. De som kan – både svenskar och invandrare – flyttar därifrån. Kvar blir de som saknar ekonomiska och praktiska möjligheter att göra det.

För svenskarna tillkommer risken att drabbas särskilt i sin egenskap av etnisk svensk. Det som inte kallas för rasism. Dessa verkligen utsatta svenskar är rasismandets offer.

Vem för deras talan?

– Inte något av riksdagspartierna (möjligen, möjligen med undantag av Sverigedemokraterna).

– Inte någon stor dagstidning, inte radio och inte TV.

De är övergivna
Utan röst
Osynliggjorda

s-ros

Inte bara saknar de tillgång till massmedia, de saknar vanligen även tillgång till språket, i den utsträckning som kan krävas. Jag tänker på fallet Bunkeflostrand. När en boende skrev till sitt ansvariga kommunalråd, en s-politiker, resulterade det i åtal, dom och böter.

Allt bottnade uppenbarligen i ett aningen oakademiskt ordval:

”Vad är det för mening med att flytta hit en hoper araber som inte kan försörja sig själva, sannolikt är kriminellt belastade och inte har ett uns av vilja att anpassa sig utan endast kräver saker.”

Även andra än de som bor särskilt i problemområden får betala för rasismandet.

Vi tvingas alla betala genom:
• höga skatter
• bostadsbrist
• arbetslöshet
• dåligt fungerande skolor
• dåligt fungerande sjukvård
• dåligt fungerande äldreomsorg
• dåligt fungerande rättsstat
• skuldbeläggning och nedklassning av det svenska.

hjsam

Den barmhärtige samariten är kanske ett föredöme för många av dessa rasismare. Som de själva vill se saken.

Men det blir ett självbedrägeri, eftersom det främst är andra än de själva som får betala för deras generositet.

Läs mer

Brev om mötesfrihet och politiskt våld

Kalmar

Parti för svaga?

Ullenhags teser

Åsiktspolisen slår till

jmkFör övrigt anser jag att Karthago…

13 svar

 1. Hej! Rasimandet som du kallar det leder till det som jag ibland brukar kalla det analyslösa samhället. Sambandet mellan orsak och verkan upphävs i debatten eftersom uppenbara slutsatser inte får dras pga att de blir politiskt inkorrekta och ”känsliga”. Du nämner en rad allvarliga samhällsproblem med givna samband och kopplingar till invandringen som ignoreras i det offentliga samtalet. Följden blir ett fördumningstillstånd där saker och ting tillåts fortgå därför att de inte får diskuteras eller aldrig blir uppmärksamade pga den förblindning som uppstår när en fri och öppen debatt bekämpas med nästan vilka metoder som helst. Rasismandet lägger locket på och möjliggör det sjuka och surrealistiska debattklimat vi har i dagens Sverige!

 2. Varje vecka drar MSM igång någon kampanj kring något ”false flag” och INSINUERAR att det finns en koppling till nationalism.
  Dessa berättelser behöver inte bevisas. Det farliga är att det stannar kvar i sinnet hos många omedvetna väljare.

 3. Eva Bartlett: An Eyewitnesses Account About How Israel Has Constructed a Humanitarian Crisis in Gaza:

 4. Den antirasistocentriska världsbilden.

 5. Apropå situationen i ”utsatta” områden som du kommer in på så erinrar jag mig ett avsnitt ur filmen Järnladyn när en av Thatchers ministrar har besökt ett sådant och nämnt bl.a. nedskräpningen. Då säger den brittiske premiärministern något som jag själv tänkt i årtionden. ”Vad hindrar att invånarna själva tar itu med problemet och plockar upp skräpet?” (citatet är ungefärligt men detta var innebörden). Kan man inte se detta som en test på integrationsvilja?

 6. […] har alla fått höra ”Inga nazister på våra gator” och kanske undrat både vilka som då ska räknas som ”nazister” och vilket […]

 7. […] Rasismandets offer (1) […]

 8. Varför får man inte ha en åsikt? vi lever ju i ett fritt land?! Undrar vilka som e diskrimenerade…o vilka som diskriminerar?! Fan va tröt jag blir!

 9. […] Rasismandets offer (1) […]

 10. Mycket bra intervju med Kevin MacDonald här: http://www.redicecreations.com/radio/2014/03/RIR-140312.php

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: