• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Jag är Jim!

ovantatbesok

Robert Aschberg ska enligt uppgift ”jaga näthatare” i ett nytt TV-program.  Det nya TV3-programmet ska heta ”Trolljägarna”,

Fler oanmälda hembesök att vänta för sverigevänner och regimkritiker, alltså – kanske inte med basebollträ eller yxa, men med filmkamera och mikrofon.

aschberg

• Målgruppen är personer som använder internet för att opinionsbilda – återstår att se om jakten begränsas till dem som skriver under signatur.

• Frågan är också vad som läggs in i begreppet ”hat” – klart är att Aschberg här påtar sig samtidigt flera roller.

Av Expressens drev att döma är det mycket som kan klassas som ”hat”, när de politiskt korrekta själva får välja.

Det som pågår har naturligtvis fått mig att fundera över hur jag själv skulle svara, om några hatjägare plötsligt ringde på dörren.

Skulle jag finna mig lika bra som Jim Olsson gjorde?

jmjimVet inte.

Möjligen skulle jag säga, att jag mer än gärna ställer upp på en intervju, men då efter överenskommelse om tid och plats, så att det kan bli ett samtal under ordnade former.

Det är nu 13 år sedan jag fick vara med i TV3:s ”Folkhemmet” och där möta bl.a. Aschberg, så kanske anser han mig nu avbockad.

tv3

Över till Jim Olsson.

Han blev helt felciterad i Expressen. Han påstods ha skrivit:

”Inbördeskriget redan startat”

och

”Den totalt ansvarslösa massinvandringen måste kompletteras med återinförande av värnplikten. Endast militära insatser kan stoppa dessa vandaler som hänsynslöst utnyttjar en lamslagen befolkning som inte kan försvara sig.”

Nu gör Expressen en rättelse och ber om ursäkt, men bäddar in detta i nya angrepp mot Jim Olsson.

Metoden är densamma som i Expobilagan och artikeln ”Blågult rättshaveri” från 1996: I sak har man inga argument att anföra – redan själva citerandet av en kritiker ska fungera som argumentering.

expressen

”I Expressens sammanställning redogjordes för sex av de kommentarer som ‘teoderic’ skrivit, där han bland annat anklagade asylsökande för att vara ‘bedragare’, muslimer för att vara ‘potentiella utpressare’ och där han beskrev hur ‘Välfärden rämnar’ och ‘Kvinnorna skändas’ medan ‘islamisterna ber’.”

”Jim Olsson har däremot i sina många kommentarer på hatsajterna återkommande målat bilden av en pågående konfrontation mellan svenskarna och invandrare, framför allt från muslimska länder. Han rasar bland annat mot en ‘terrorvåg’ som drar ‘över hela landet’ och där den ‘enda gemensamma faktorn’ är ‘stor invandring av obedda, obehövda och oplacerbara muslimer. Terroristerna är invandrade islamister och kriminella, stödda direkt och indirekt av rödgröna vänsterextremister som fotsoldater, quislingjournalister och quislingpolitiker.”De sju Quislingpartierna funderar säkert redan på hur skatterna skall höjas. Invandringen av analfabeter, brottslingar, lycksökare mfl oplacerbara måste fortsätta och helst öka.””Psykopaten Reinfeldt höll presskonferens om upploppen. Svt 2013-05-21 15.30. Han hyllade ‘väldigt stolt’ massinvandringen av analfabeter, lycksökare, islamister och brottslingar.”

”Många moderater inser problemen men är liksom Hitlers hantlangare för fega att ta konsekvenserna och göra uppror mot psykopaten Reinfeldt”.

(se 6 minuter in i denna film!)

”De sju Quislingpartierna vill hålla svenskarna som slavar som glada skall arbeta in i döden för att försörja mångkulturella lycksökare.””‘Arbetsdiskriminering, Bostadsdiskriminering, Sjukvårdsdiskriminering, Bilbränder, Husbränder, Skolbränder, Burkor, Böneutrop, Moskeer, Islamister, Bomber, Skottlossningar, Terrorupplopp, Tiggarinvasion, Vägpirater, inbrottsvågor m.m m.m (komplettera gärna med fler exempel). Och värre blir det på alla dessa och andra områden. Det vore konstigt om man inte reagerar någon gång.’, skriver Jim Olsson.”

jim

Själv kan jag bland Jims fakta och argument inte finna något att ta avstånd från, håller med om det mesta och det viktiga, t ex:

1. Quislingar. 7-klöverns politiker sviker svenska intressen, förstör vårt land. Kring detta framkommer dagligen nytt material på webben, för den som vill veta. Läs bara vitboken!

2. Bedragare. En majoritet av de asylsökande har gjort sig av med id-handlingar, eller vägrar i varje fall visa upp dem. De ljuger i all den utsträckning som de finner detta ändamålsenligt för att utverka PUT och bidrag. Eller tag de ensamkommande ”barnen” och deras ålder. Tag det organiserade fifflet i miljardklassen med assistansersättningar. Det är höga krav på naivitet från svenskarnas sida, som Expressen ställer!

3. Terrorvåg. Antalet anmälda misshandelsfall varje år närmar sig nu 100.000, de grövsta våldsbrottslingarna på våra fängelser är till helt övervägande del personer med utländsk bakgrund. Våra massmedia bara pixlar, mörkar och förnekar – nog blir ”quislingar” ett passande epitet!

4. Välfärden rämnar. Hur många yrkesgrupper – poliser, sjukvårdspersonal, lärare osv – är det inte som  nu går ”på knäna”. Hur långa är inte köerna till vård och omsorg. Hur grundligt har inte skolan misslyckats? Hur svårt är det inte att få tag i en bostad? Expressens journalister lever på en annan planet än vanliga svenskar!

5. Kvinnor skändas. Ska inte våldtäkter och hedersvåld beskrivas så? Sverige är nu världsledande i våldtäkter. Hur har detta kunnat undgå Expressen?

6. Bränder, skottlossningar. Har inte Expressen självt skrivit om sådant?

7. Diskriminering av svenskar. Se där ett uppslag för undersökande journalistik…

vitbokenPS

Dunderbra av Avpixlat:

alla sverigevänner i Stockholmsregionen – ställ upp!

avpix

jmkFör övrigt anser jag att Karthago…

7 svar

 1. Det budskap Aschberg förmedlar med sina oannonserade hembesök är att du ska jobba och hålla käften, om du inte tycker som oss! Dvs PK-eliten. Metoderna för att tysta motståndare verkar bli allt mer desperata och extrema och absurda. Marken börjar gunga under fötterna!

 2. Jag löver deg Ascberg att kommer du hit så kommer du å omvärdera dina åsikter. Om du kommer här ifrån………. Så ska du va gla om nön
  vill ta i deg!

  Mvh Bernt Edvinsson SD Årjäng.

 3. Eftersom nationalismen frodas i Europa och vinner terräng för varje dag som går så blir de som bestämmer nervösa och försöker stämma i bäcken hellre än i ån. Nu talar jag inte om våra folkvalda, utan de som verkligen har inflytande på världsarenan och som inte får kritiseras. Eftersom bl.a. Expressen ägs av detta folk ter det sig naturligt att de går i bräschen för denna attack. Att sedan Robert Aschberg hakar på är inte så konstigt då han också tillhör denna grupp. Hans farfar Olof Aschberg, den röde bankiren, stod som medfinansiär till bolsjevikrevolutionen i Ryssland 1917 och tvättade bl.a. 500 ton stulet tsarguld till ospårbart guld (omsmältning).

  Expressens och hr Aschbergs förkärlek till extrema vänsterelement är förståelig eftersom man helt kontrollerar den och har alltid gjort. Det är självklart så att de osynliga makthavarna finansierar dessa vänstergrupper som sedan fungerar som deras trupper.
  Då man inte kontrollerar eller ens kan kontrollera de nationella grupperna utom SD, för man en sån intensiv hatkampanj av rädsla att förlora den kontroll man har över media, folkopinion och Riksdagen. Att SD får sig en släng av sleven är spel för galleriet och för att skrämma folk från nationalistiska rörelser överhuvudtaget.

  Ur det ovan nämnda perspektivet går man till hårt angrepp mot vanligt folk som saknar varje form av medieträning och alltså direkt hamnar i underläge när man oannonserat blir påhoppad i hemmet. Det gäller att skrämma folk ordentligt att man inte vågar tycka i kommentarsfält eller skriva krönikor. Förhoppningsvis ska man bli så byxis att man inte längre vågar besöka dylika sidor längre. När sedan inte hån, förnedring, hot eller uppsägning från arbete biter längre då inträder nästa steg, grov misshandel. När det inte räcker, återstår ren och skär avrättning, som i höstas i Grekland då två medlemmar i GG sköts till döds.

  Att någon som helst nationalistisk rörelse ska få fotfäste i Sverige eller Europa kommer att motarbetas med alla till buds stående medel även vapenmakt om så erfordras. Man kommer aldrig att tillåta en rörelse liknande den I Tyskland på 30-40talet växa sig stark igen. Eftersom de världsekonomiska herrarna redan nu planerar nästa börskrasch i avvaktan på att alla övervakningsattiraljer är på plats så att man har full koll på medelsvenne när den ekonomiska fimbulvintern inträder. Och full koll måste man då ha så att inga nya olyckor sker med en ny stark nationalistisk rörelse, så man kan fängsla upprorsmakare och andra som försöker organisera någon form av motstånd.

  Det utvalda folkets mångtusenåriga dröm om världsherravälde närmar sig sin fullbordan och inget, absolut inget ska få störa eller hindra detta. Det är detta de förtappade vänsteraktivistsjälarna medverkar till men saknar insikt i att de undanröjer sin egen framtida existens.

 4. […] gjorde man därvid misstaget – som levande i sin journalistiska glaskupa – att återge många och långa citat av Jim Olssons texter. Sådant som de allra flesta läsare självfallet kan känna igen sig i och […]

 5. […] går Expressens medarbetare igenom bloggkommentarer och straffpublicerar. Åsiktsavvikelser tolereras […]

 6. […] av dem som fick ett sådant hembesök var Jim Olsson i Göteborg. Där gick Expressens utsände dock på pumpen, så att säga. Olsson vägrade axla en roll som […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: