• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Så ska det låta!

noterna

Min linje är ju att vi inom den sverigevänliga rörelsen ska kunna samverka och stöda varandra, att vi trots en del meningsskiljaktigheter ska kunna verka som en gemensam kraft för att få stopp på det godhetsraseri som nu sänker vårt land.

Konkret betyder det att vi ska kunna plussa för bra böcker och tidningar, bra webbsidor och filmer, även om vi inte till 100% tycker som de som står bakom nämnda publikationer eller produkter.

Motpolen – det klart lysande och avskräckande exemplet – är ju att allmänt avfärda personer och grupperingar, att brännmärka och pestflagga med hjälp av negativt laddade epitet. Istället för att gå in i  en sakdiskussion – eftersom en sådan kan man inte klara.

Ska jag då leva som jag lär, då måste jag nu ge ett erkännande åt Kent Ekeroth.

I denna film är han helt enkelt briljant, ett verkligt föredöme. Så ska det låta från oss invandringskritiker!

Inte humma och stå med mössan i hand, då det ju inte är vi som har något att be om ursäkt för! De som så allvarligt skadar vårt land, som bedriver en inhuman politik,  är ju  pk-iterna – inte vi!

Även svenskar är människor, med ett värde!

• Alltså full attack! Lyssna här på Kent:

• Detsamma gäller denna video, där Kent Ekeroth argumentanalyserar invandringsminister Tobias Billström.

• En annan riktigt bra, och i dagarna särskilt aktuell,  SD-film är denna:

Tråkigt bara med det avsiktligt inlagda oljudet i bakgrunden!
Varför gör man så, på en annars så bra film???

Annonser

6 svar

 1. Jag tyckte också att denna debatt var lysande…jag gillar när JÅ ibland släpper sina jakthundar lösa. K.E är som en terrier som hittat ett gryt och han tänker inte släppa taget 😉 . Jag älskar att se paniken i PK´s ögon så fort någon talar om för dem hur de förstört vårt land.

  Jag älskar det avklädande och enkla ”Varsågod” hehehe..

 2. Det var uppfriskande att höra Kent Ekerot! När han beskriver det allvarliga läget i landet, vad har då hans motståndare att anföra. Är jag svensk? Min en förälder var finne och den andra same och de fick sina skallar mätta! V ar det rätt av mig att på illegala vägar ta in en polsk judinna för 45 år sedan? Tala om närsynthet och en oförmåga att se problemen. Inte en tanke på hur det här landet kan komma att se ut i framtiden om man extrapolerar lite grann!

 3. Hej Janne! Den dr SD-filmen fanns det ingen lnk till!

  Dock var filmen med Kent Ekeroth mycket avsljande och informativ. Den visar hur man medvetet str i riksdagens plenisal och ljuger och vinklar allt som har med massinvandringen att gra. Det r tur att vi har SD som kan tillrttalgga och avslja vad det r de andra riksdagsmnnen hller p med.

  Tyvrr fr vi ju aldrig reda p det genom massmedia.

  Ha det gott Bo Hofvander

 4. Kent Ekeroth är en lysande politiker. Han är skön att lyssna på.
  Däremot är de övrigas ”argumentation” en plåga. Deras karriärer bygger på att deras väljare inte har kunskap om verkligheten.

 5. Det kanske låter bra, men vad ämnar hans parti göra åt saken? Ingenting, annat än att sprida ut ”nyanlända” i svenska områden.
  Man skyller på 7-klövern (och inte de krafter som bygger det nya Europa) men man tänker inte göra något för att rätta till de skador som denna klöver åstadkommit. Då kan man med fog kallas för missnöjesparti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: