• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Opinionsbildarna

logo

Föreningen OPINIONSBILDARNA har nu startats. Utgångspunkten var att skapa en bättre organisatorisk ram kring tabloidarbetet, men verksamheten kommer även att innefatta distributioner av A5-foldrar.

Medlemskap  i OPINIONSBILDARNA står öppet för envar som kan ansluta sig till dess

Värdegrund

Opinionsbildarna står på sverigevänlig värdegrund, enligt följande:

• Sverige har historiskt varit svenskarnas land. Det är samtidigt både vår skyldighet och rättighet att värna vårt arv. Sverige är det enda landet, särskilt för svenskar – vi har ingen annanstans att ta vägen. Vi svenskar finns, och ska finnas även i framtiden. Vår fortsatta existens måste värnas – här i Sverige.

• Det finns sanning och det finns osanning. Det må skiljas på fakta och värderingar. Det politiskt korrekta kravet att blunda för fakta som upplevs obehagliga måste avvisas. En spade är en spade.

• Politiken måste bygga på å ena sidan värderingar och visioner, å andra sidan förnuft och relevanta fakta, erfarenheter och hänsynstagande till verkligheten.

• Svenska intressen måste värnas. Det förutsätter ett folkligt inflytande och kontroll över våra politiska företrädare. Signalerna får inte gå bara uppifrån och ned – de måste framförallt gå nedifrån och upp.

• Politiker får inte utvecklas till att bli en egen klass, med egenintressen, skilda från folkets.

• Folkviljan ska respekteras, men det är skillnad mellan uppfattningar, grundade på okunskap och uppfattningar, grundade på insikter. Det är genom studier och gemensamma diskussioner med andra medborgare som genomtänkta opinioner kan växa fram.

• Människor bär i grunden ett ansvar för sina egna handlingar. Resonemang om ”utsatthet” som ansvarsbefriar vissa individer är inte att visa dem respekt. Det är heller inte ett recept för en sund samhällsutveckling. Envar måste anstränga sig.

• Det måste löna sig att arbeta, löna sig att utbilda sig. Positiva samhällsinsatser ska premieras.

• Det måste finnas en social och ekonomisk grundtrygghet i samhället, som gör att inga medborgare behöver lida nöd. Solidaritet med de svaga!

• Sverige kan inte vara hela världens socialbyrå. Sverige och dess resurser är till för dess egna medborgare. Invandringen till Sverige måste var reglerad, på ett helt annat sätt än vad som idag är fallet.

• Skattetrycket i Sverige måste nedbringas.

• Samhället ska stå på brottsoffrens sida, mot förövarna.

• Sverige måste eftersträva nationell självförsörjning beträffande mat och energi, med lokal produktion för lokala behov.

200kr

Medlemsavgiften i OPINIONSBILDARNA är 200 kr och plusgirokontot 68 84 55 – 5.

Ordförande är Björn Hammarbäck, jag är sekreterare, i den interrimsstyrelse som sitter sedan september.

Ambitionen är att nu få fram kontaktpersoner och grupper inom varje region i Sverige.

Annonser

2 svar

 1. Det är väl så att det är partiintressen som är motorn i massinvandringspolitiken? Vänsterblocket behöver socialbidragstagare som är beroende av bidrag och högerblocket försöker att överbelasta välfärdsstaten så att den kollapsar.
  Detta liknar kampen mellan den sverkerska ätten och den erikska ätten på tidig medeltid. En kamp om tronen mellan ätterna och inget intresse för folket och landet.
  Översatt till nutid:
  Sosse-ätten och dess allierade V, MP-ätterna strider om tronen (regeringsmakten) med Moderat-ätten och dess allierade FP, KD, C-ätterna.
  Sosseätten vill fylla på med socialbidragstagare som är beroende av dem. Moderatätten har funnit på den genialiska idén att genom ”Jiujitsu-metoden” förstärka den rörelsen, istället för att göra motstånd, då genom att aktivt ösa på med ännu fler importerade socialbidragstagare så att systemet brakar ihop.
  Rent partiintresse på båda hållen. Intresset för Sverige och svenskarna är mycket svagt hos dem. Något som de har glömt.
  Ett partisystem som har spårat ur. En liknande utveckling fanns ju också på sjuttonhundratalet när partisystemet med Hattar och Mössor urartade. Då fanns det en kung som kunde ingripa.
  Om man ser det som pågår i Sverige som en klassisk strid om tronen mellan ätterna så är det inte så konstigt att de är rejält arga på SD och andra som vill driva en politik för folket och landet.

  • Mycket intressanta historiska paralleller du drar men jag vill dra in en tredje aktör som kanske är den mest kraftfulla dragkraften i massinvandringspolitiken, nämligen media. Media kan på sätt och vis jämföras med kyrkans roll före 1700-talet där man ofta var den i princip enda kontakten mellan den eller de styrande och folket. Prästerna hade som uppgift att förutom det kristna budskapet, förmedla det budskap som kungen och andra styrande ville ha ut.
   Idag så är dock inte media underställt makthavarna utan snarare tvärtom. Media har enormt mycket makt just för att man till stor del skapar bilden av samhället hos människor. Vad media har för värderingar och agenda är därför av yttersta vikt att vara medveten om. Kristendomen hade en hel del tokigheter för sig men har mig veterligen aldrig, fram tills relativt nyligen, varit inblandad i någon strävan efter att ha mångkultur eller massinvandring till Sverige, snarare tvärtom. Media däremot har de senaste decennierna fört en agenda för massinvandring och mångkultur. Med ”media” i det här inlägget menar jag givetvis inte all media utan den politiskt korrekta delen av media som lyckligtvis nog har börjat förlorat sitt monopol över att påverka svenskarnas samhällsbild via olika medium. Alternativa medier växer och PK-media har problem, både med sin trovärdighet och ekonomi, vilket säkerligen hänger samman. Hoppet står, förutom till sverigevänliga partier och rörelser, till att man via olika medier lyckas få fram sin bild av Sverige till det svenska folket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: