• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Två filmer om brottsbekämpning

För fyra år sedan gjorde jag denna film om brottsbekämpning:

Nu har jag fått fram ytterligare en film om detta, utifrån det DN-initierade mediadrevet mot svensk polis, för dess försök att bekämpa zigansk brottslighet:

Komplettering till filmen – Peter Springare i SR Studio Ett den 25/9 2013:
” Vartenda polisdistrikt arbetar med såna här register, och det vet rikspolischef Bengt Svensson mycket väl. Inom svensk polis jobbar vi underrättelsebaserat, och det innebär att vi kartlägger och registrerar kriminella och deras nätverk. Det har vi lagstöd för att göra. Etnisk registrering förekommer inte, inte ens tendenser till det.

När Bengt Svensson utgår ifrån att Malmöpolisen bryter mot gällande lag visar han att han saknar förtroende för dem. Dessutom ger han näring åt spekulationer där polisen pekas ut som rasbiologer och att vi diskriminerar romer.”

springare

Just efter att ha gjort denna nya film fick jag del av vad Petterssons blogg skriver – ytterligare en faktor som gör det relevant att få med även barn i denna typ av kartläggningar:

Petterssons:

”Kriminella har telefoner i barnens namn, undgår avlyssning

Stockholmspolisen byggde upp ett omfattande register över kriminella i Södertälje för att bekämpa det så kallade Södertäljenätverket. Även i det registret finns flera barn inskrivna, säger Gunnar Appelgren, chef på roteln för grov organiserad brottslighet. Enligt honom var det nödvändigt för att kunna se kopplingar mellan ogifta föräldrar och när kriminella skrev telefonabonnemang till sina barn.

Nyheten rapporteras förstås med anknytning till den infekterade debatten om Skåne-polisens register över romer.”

psontel

Läs mer:

Media och journalister kartlägger

Svenska elitens hybris

Annonser

6 svar

 1. Drevet styrs utifrån en agenda som dikterats av en global cabal. Du vet vilka det är så jag skriver inte mer om det men läs det här:

  http://www.nordisk.nu/archive/index.php/t-47838.html?s=492c028712d882ff3f995d501f8aea23

  Kommer detta att implementeras så är det kört. Vi kommer att bli en slavkast styrd av den ”cabal” jag nämnde ovan. Det sägs att all utrustning för att elektroniskt ”ringmärka” alla EU:s invånare stått färdig sen lång tid tillbaka. Den totala diktaturen närmar sig oss med allt snabbare hastighet.

 2. Våra folkvalda politiker och myndigheter verkar totalt sinnesförvirrade? I sak säger de, åtminstone politikerna, att det är bättre att brottsligheten ökar i landet, än att man för rasistiska åsikter?

  Varför vill man bakbinda vår polis till händer och fötter?
  Jag tror att det ligger djupare skäl till detta än dessa påstådda polisregister!
  Vem har inte hört talas om anklagelse om Polisbrutalitet?
  Och den kritiken tystnar aldrig, det här är grogrunden till att lurpassa på polisens görande och låtande.
  Jag tror att på sikt börjar vi att ta lagen i egna händer som redan mången kriminell invandrare gör, för att kunna försvara oss och då kommer skjutvapen att vara var och ens egendom.
  Denna tendens finns redan, där svenskar blir utsatta för grov kriminalitet och polisen står handfallna av nämnda orsak att vara bundna till händer och fötter!

 3. Du gör ett fantastiskt arbete som vanligt, Jan!

 4. Även bilar kan vara registrerade på barnen.

 5. Tack Jan, för ditt outtröttliga arbete med filmer och bloggande. Det var förövrigt väldigt viktigt att Peter Springare medverkade i Aktuellt då riskpolischefen är en mycket politiskt korrekt person som okritiskt underkastar sig DN:s ”avslöjande”. Dessutom är det mycket beklagligt att Jimmie Åkesson och SD bara mer och mer blir del av etablissemanget. Efter uteslutningen av Oleg Datsinhin* häromveckan så har jag nästan helt tappat hoppet för SD. Om man läser Olegs synpunkter på uteslutningen på hans blogg så inser man hur långt det gått med uteslutningshysterin inom SD.
  http://sdolegs.blogspot.se/

 6. Åkesson skulle inte ha uttalat sig om detta innan en utredning av registren hade skett..så gör alla riktiga politiker. Så gjorde man ALLTID för i tiden, man uttalade sig ALDRIG kategoriskt om någonting som uppdagades utan man hänvisade alltid till vad den följande utredningen skulle dra för slutsatser.

  Jimmy gjorde bort sig hoppas att han lärt sig av detta..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: