• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

6 svar

 1. Det går inte att spela upp filmen…några tankar om det Jan..!? Finns bara en svart ruta..!

 2. Nu fungerar det tack för det..!

 3. Jag kan för mitt liv inte förstå varför judarna gillar massinvandring av muslimer till västvärlden, är det för att de vet hur en stor muslimsk befolkning agerar i sina värdländer för att på det sättet öka sympatierna här i Sverige för Israels politik i Palestina och få västerlänningarna att börja avsky muslimer? Det är det enda sakargumentet som för mig håller ihop.

  Judarna måste ju vara fullt medvetna om vad det är islam vill med Israel..utplåning och halshuggning av varenda jude står inför dörren. Och de är mycket väl medvetna om vilka sympatier muslimer i Mellanöstern har ”Mein kampf” är fortfarande en storsäljare i Mellanöstern och det talar sitt alldeles tydliga språk..! Samt judarna vet mycket väl att muslimerna i Jerusalem hälsade på Hitler i Berlin och fick sätta upp ett SS-regemente i Bosnien.

  Vi går i judarnas ledband för att vi är för korkade att inse vad det är för effekter de vill ha med massinvandringen, västerlandet ska börja inse och hata allt muslimskt och muslimerna de är för korkade att inse att de blir utnyttjade och för att de i sin tur är förblindade av hat och hunger efter makt och ära i sina drömmars kalifat.

  Jag fullständigt avskyr islam..men jag ser allt vilket spel judarna spelar vi får inte glömma att de styrande judarna i Israel är några av världens skarpaste hjärnor, med en IQ på mellan 180-200…så att dom kan lura skjortan av de flesta står fullständigt klart.

  Men att dom önskar västvärlden detta gissel är ofattbart ändå…vårt lidande är det judarnas straff över Europa och det gångna århundradet..är det barnbarnen som ska betala för gammal ost..?? I så fall är det en synnerligen djävulsk plan..!

 4. Jag tror inte man ska förväxla de sk. Agendajudarna med israeliterna som under stor möda och med hjälp utifrån byggde upp det
  nuvarande Israel till ett grönskande land med ett stort välstånd där alla
  har samma rättigheter – även de kvarvarande sk palestinierna. De sk
  Agendajudarna agerar endast i egna syften och är utspridda över hela världen,
  Den mest kände sk palestiniern hette Yassir Arafat och reste jorden runt och tiggde pengar – bl.a lurade han Olof Palme som bistod honom med massor av våra skattepengar. Dessa pengar stoppade han i egen ficka och vid hans död fick hans unga hustru ärva dessa som hon numera lever lyxliv med i Paris och på Franska rivieran.

  Denne storljugare påstod dessutom att han var född i det sk landet
  Palestina MEN VAR EGENTLIGEN FÖDD I KAIRO Egypten.

 5. Jag läste nyss nedanstående rader i Nya Tider under rubriken ”Mediacensur”.:
  —————————————-
  ”efter en halvljummen debatt – av en ung ekonomijournalist, minns dessvärre inte hans namn, som informerade oss om FRA och att alla etablerade medier i Sverige har en person som skall ansvara inför organisationen, att inget ”olämpligt” förmedlas till folket.”
  ———————————–
  Kan det vara bekräftelsen på något som jag länge misstänkt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: