• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Babyface

Känner du till Baby Face Nelson?

Kanske inte.

Det var en amerikansk gangster, dödad av FBI 1934, vid bara 25 års ålder.

Baby_Face_Nelson
Wikipedia:

”Baby Face Nelson åkte in och ut på olika anstalter som ung och som vuxen dömdes han till fängelse för ett misslyckat bankrån.  Han lyckades rymma därifrån och anslöt sig till John Dillingers gäng. Baby Face Nelson rånade flera banker ihop med Dillinger och blev känd för att han ofta sköt ihjäl oskyldiga, för sitt eget höga nöjes skull. Han dödade även tre FBI-agenter.”

Mer troligt är att du känner till en annan babyface – Baby Face Ullenhag.

Baby_Face_Ullenhag

Erik Ullenhag, svensk integrationsminister och FP-politiker, har hunnit bli mer än 25 år gammal – född 1972 fyllde han i år 41 år.

Möjligen blir det orättvist att jämföra honom med Baby Face Nelson, som alltså har tre FBI-agenters och ett antal civila amerikaners liv på sitt samvete.

Baby Face Ullenhag har mig veterligen inte personligen och direkt bragt någon annan människa om livet. Gemensamt med Baby Face Nelson har han ändå en destruktiv, hänsynslös och människofientlig verksamhet.

Genom denna politik har Ullenhag indirekt medverkat till att bringa flera människor om livet, medverkat till många fler misshandelsfall och våldtäkter. Överhuvudtaget har han medverkat till att göra vårt land mer otryggt och med sämre framtidsutsikter.

En skillnad är naturligtvis att Ullenhag inte är en brottsling i juridisk mening, eftersom han agerar inom lagens ramar. För de drabbade kan detta dock framstå som sekundärt.

donullenhag

Till sitt försvar skulle Ullenhag själv möjligen vilja anföra att han menar väl, att hans syfte är gott. Detta faller, tycker jag, på att resultaten av den politik han företräder är så uppenbara, och har så varit under decennier.

Vi står s.a.s. med facit i hand, åtminstone sedan mitten av 1990-talet. En BGF-skrift med just den titeln – ”Med facit i hand” – utgavs redan 1995.

facit

PS:

Julia Caesar var i sin söndagskrönika inne på samma ämne –

Ondska förklädd till godhet:

”Det svenska politiker och hela PK-etablissemanget kallar godhet och högtstående moral handlar sedan 40 år och i hastigt växande omfattning om att skänka bort den av svenskarna ihoparbetade välfärden till utlänningar. Konsekvensen blir orättvisa, riktad mot dem som betalar storhetsvansinnets pris: den aldrig tillfrågade, ständigt hunsade och plundrade svenska befolkningen. När politiker konsekvent missgynnar sin egen befolkning och ger illegala invandrare – personer som inte har laglig rätt att vistas i landet – förmåner som landets medborgare inte har spelar det ingen roll om de klär sina beslut i godhetsfloskler eller vill vara en ‘humanitär stormakt’. Det är ondska, ingenting annat än ondska.

Onskans Imperium går mot en katastrof

Ondskans imperium Sverige ligger på andra sidan Öresund, från Danmark räknat. Här bäddar en explosiv cocktail av extrem politisk korrekthet, massiv invandring och effektivt åsiktsförtryck för en kommande katastrof, menar den danska filosofen Eva Agnete Selsing.

‘Sverige är Ondskans Imperium, för här ser vi 2000-talets nya totalitarism utvecklad. Denna -ism skiljer sig från det förra århundradets totalitära system genom att varken vara militant, våldsam eller populistisk. Men det gör den inte mindre farlig: kombinationen av akademikerburna ideologier som mångkulturalism och feminism och verklighetsförakt i en politiskt korrekt åsiktsregim är fatal för ett samhälle’

– – –

‘Härmed konstitueras ett åsiktsfängelse för de medborgare som ska leva med konsekvenserna av maktelitens beslut. Medan Översverige mässar “inkludering”, “tolerans” och “mångfald” från sina privilegierade trädgårdsidyller plågas allt fler svenskar av en vardag som är långtifrån “tolerant”, men där otrygghet, våld och politisk demonisering av oliktänkande ökar mer och mer. Hur hycklarna i den svenska överklassen kan se sig själva i spegeln dag efter dag är en gåta för anständiga människor.’

Ett svar

  1. Det pågår en rensning av det svenska folket. Gamla människor över 75 år
    ska ha vett att dö och nya personer från mellanöstern och Afrika skall IN.
    Läs

    https://dub106.mail.live.com/default.aspx?id=64855#n=435136743&fid=1&mid=7545f545-1f95-11e3-b29b-002264c17b9e&fv=1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: