• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Torsk

Torsk
Här kommer en berättelse om hur jag nyligen ”torskade”. Det började med att jag läste på Fria Tider, om en misshandel av en man och hans lille son, pga deras hudfärg:

”Misshandeln började med att en förbipasserande man sparkade undan en leksak på hjul som ettåringen drog efter sig. Pappan ifrågasatte detta och då tog han som sparkade till leksaken tag i pojken och slängde honom till marken. Mannen ska sedan ha hotat att döda sonen och gjort hatiska uttalanden om de bådas hudfärg och etnicitet.”

”Pappan åsamkades svåra skador och fick bland annat tänder sönderslagna.

Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel och uppger att det rör sig om ett hatbrott.
– Anledningen till att vi ser det som ett hatbrott är att man verbalt kränker både pojken och pappan angående deras hudfärg och detta gör man tidigt i misshandeln, säger Thomas Bull, kriminalkommissarie på polisens hatbrottsgrupp, till SVT.”

ftbro
På bussen till Orsa dagen därpå kunde jag läsa om samma händelse i Expressen:

”32-årige Yusupha Sallah berättar hur tio personer gav sig på honom och 18 månader gamle sonen Yunus.

– De sparkade på hans leksak och knuffade omkull honom. När jag böjde mig ner för att hjälpa honom slog de mig i nacken.

Tio minuters misshandel kulminerade med att de försökte slänga ner Yusupha Sallah från en bro – men han lyckades hålla sig fast.”

”– Bron är bred så det fanns plats att mötas. Men de kallade mig ‘din svarte jävel’ och sådant, och sa att de skulle döda både mig och min son om vi inte försvann, säger Yusupha Sallah.”

gangexpr
Min reaktion, efter att ha läst Expressenartikeln:

jag blev både förvånad och beklämd. Uppenbarligen var det etniska svenskar som fått mer av mångkultur än vad de tålde, som tappade besinningen. Beklagligt, men logiskt att sådant till sist kan inträffa, tänkte jag.

• Den alltmer svenskfientliga politiken,  med fri sjukvård åt utlänningar som befinner sig illegalt i Sverige.

•  Migverkets aktuella beslut om PUT åt varje syrier eller arab som tar sig till Sverige.

Allt som sker är ju ägnat att nu driva fram en allt större desperation hos svenskar.

I Orsa träffade jag sedan en bekant, som kunde berätta det verkliga förhållandet: de som överfallit afrikanen var i själva verket kurder.

Där stod jag s.a.s. med en verkligt lång näsa!

langnast
Här har jag i åratal propagerat för att svenskar i allmänhet ska vara mer mediekritiska, inte så lätt ska tro på vad de kan läsa i tidningar eller höra på radio-TV. Och så går jag själv på en så präktig nit!!!

Det är bara att konstatera, att svenska journalister är mer depraverade än vad ens jag kunnat föreställa mig. När invandrare misshandlar andra invandrare, då drar man sig inte för att måla upp en bild av att etniska svenskar skulle vara förövare!

En försvårande omständighet till min långnästhet är att den här typen av ”journalistik” sedan en tid utgjort ett mönster.

I Malmö har som bekant judar utsatts för obehagligheter. Förövarna har varit araber/muslimer som ogillar Israels politik, inte desto mindre har i media förmedlats ett intryck av att förövarna skulle kunnat vara sverigedemokrater!

AB-filmen överträffar dock t.o.m. Expressen i sin grovhet.  Flera gånger talas där om ”hatbrott”, något som vi lärt oss förknippa med att etniska svenskar är förövare.

Fortsättningsvis kan förövare av hatbrott vara svenskar eller invandrare, men offren kan fortfarande bara vara invandrare.
ablognen

Vad finns att lära av denna fiskehistoria?

Jo, att den dag det verkligen skulle vara etniska svenskar som är förövare till ett illdåd, då kommer detta tydligt att framgå i alla stora svenska media.

Så länge inga uttryckliga påståenden görs i sådana sammanhang,  att förövarna är etniska svenskar, kan vi förutsätta att de har utländsk bakgrund.

Det blev en film också:

PS

Aftonbladets förljugenhet är inget nytt fenomen:

absvenskar

Annonser

9 svar

 1. Nu står journalisterna där med sina Pomperipossanäsor nerkörda djupt i syltburken och med sina T-Rex händer i kakburken…! Journalisterna har ingen skam i kroppen..snacka om att sådant här beteende kommer att hoppa upp och bita dem i rumpan en vacker dag..!

  KARMA IS A BITCH !! 😉

 2. Polisen har också tränats i PK-uttalanden. Naturligtvis har de fått signalement på förövarna från pappan men väljer att ”inte veta”. Modus operandi i detta fallet, liksom i många andra, visar tydligt att det inte rör sig om infödda svenskar. Jag tänker då speciellt på att det inom kort kan inkallas ett stort gäng som ”hjälper till”.

  Vad jag saknar är att sanningen aldrig kommer fram. Om det gäller den gravida kvinnan i Farsta som utsatts för hatbrott p g a att hon bär hijab eller den här aktuelle gambiern och hans son. Varför får vi aldrig veta att det är invandrare som är rasister?

 3. Man kan faktiskt inte heller helt och hållet, totalt och fullständigt och utan den allra minsta tvekan, dessvärre, fullkomligt och tveklöst tro på att också inte hela händelsen som sådan är så att säga – iscensatt – från början till slut….

  Man arrangerar alltså en – situation – med villiga – medaktörer – , som då iscensätter ett – scenario – , som är till för att just kunna skapa en politisk opinion, som t ex i detta fallet, tar avstånd från alla former av s.k. rasism.

  Det har hänt förr i historien. Det är alltså inte helt och hållet otänkbart att det kan förekomma igen, och igen, och igen, om man anser att det behövs för just den – politiska propagandans skull – , för att kunna starta ett krig, eller för att kunna driva en viss politik osv. Samt för möjligheterna att kunna stävja eventuella – rasistiska tendenser – som man vill mena förekommer i samhället, osv.

  En sådan här – händelse – , där då antydningar samtidigt görs, genom just att journalistiskt utesluta att berätta att det då var kurder som var – ansvariga – för attacken, att det alltså då skulle föreställa vara etniska svenskar som varit anfallare av en försvarslös ensam färgad man, med sin lille son. Detta anfall skulle då ha skett utan någon som helst anledning, förutom färgen på hans hy….

  Detta – scenario – stärker ju helt enkelt dem som vill mena att det finns en utpräglad strukturell rasism i nationen, och som till varje pris vill pressa fram föreställningar om att ett aggressivt och våldsamt rashat förekommer, med omotiverade och hatiska attacker mot oskyldiga och försvarslösa färgade människor sker i stora omfattningar i landet….

  Det liknar historien med den svarthåriga kvinnliga polisen som pucklar på en (till synes) berusad vit svensk man…..som lägligt filmas….

  Att det historiskt har förekommit s.k. låtsasanfall för att just kunna skapa opinioner som blir mycket upprörda, och som därmed kan ledas åt ett visst politiskt håll det är en verklighet. T ex en opinion som då självklart vill ta avstånd från s.k. rasism.

  False flagg händelser är en historisk verklighet och kan dessvärre inte helt uteslutas som ett effektivt politiskt verktyg i många olika situationer när man vill skapa politiska opinioner.

  Inte enbart mellan nationer utan också inom nationer.

 4. ”svenska journalister är mer depraverade än vad ens jag kunnat föreställa mig. När invandrare misshandlar andra invandrare, då drar man sig inte för att måla upp en bild av att etniska svenskar skulle vara förövare!”

  Men Janne då… det vet du väl att massmedia alltid vill måla upp bilden av att det är etniska svenskar som är förövare, aldrig invandrare. Ta en titt längst upp på sidan 2 i Eftervalstabloiden…!

  • Du har rätt – jag borde ha vetat bättre.

   • Bra tillägg till artikeln – det kan inte bli tydligare än så…!

    Lärdomen är också bra:

    ”Jo, att den dag det verkligen skulle vara etniska svenskar som är förövare till ett illdåd, då kommer detta tydligt att framgå i alla stora svenska media.
    Så länge inga uttryckliga påståenden görs i sådana sammanhang, att förövarna är etniska svenskar, kan vi förutsätta att de har utländsk bakgrund.”

    Precis.

 5. Nu har den stackars svarte pappan och hans svarte son fått skyddat
  boende som kostar en massa pengar så alla är glada och nöjda och sonen sätts på en bra förskola. Några förövare kommer vi aldrig få veta vilka de är.

 6. Vi vet att det är så gott som omöjligt att dömas för HMF mot svenskar, men hur vanligt är det att invandrare döms för HMF mot andra invandrare?

 7. […] blir här ett aktuellt fall: en afrikan blev grovt misshandlad på en gångbro i Malmö av ett gäng […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: