• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

SD – ett filter?

filterHär ger jag plats för en text om Sverigedemokraterna från Kenneth Sandberg. Han har tidigare sänt den till Avpixlat, men där fått den refuserad.

Den grundläggande fråga som Sandberg ställer är om SD nu fungerar som ett filter, ett hinder för framväxten av en radikal och äkta opposition mot den destruktiva politik som bedrivs av Reinfeldtregimen.

Se även min tidigare text om ”Tredje Partiet”. Där finns några passusar som jag särskilt vill betona:

Den diskriminering som nu sker av svenskar, som gör oss till en andra klassens medborgare i vårt eget land, måste med avsky förkastas.”

”Inom flyktingpolitiken ska linjen vara att varje region i världen må ta hand om sina egna flyktingströmmar.”

”Samtidigt måste ett Tredje Partiet vända sig mot den amerikanska krigspolitik som skapar flyktingströmmar.  Kravet ska vara att Sverige bekämpar angreppskrig som de i Afghanistan och Libyen, inte medverkar i dem!”

ks
Kenneth Sandberg:

”Satis Polito – för vad?

Vid statstelevisionens intervju förklarar Jimmie Åkesson titeln på sin bok med att den motsvarar uppfattningen han har om sig själv och sin roll som partiledare för Sverigedemokraterna. Och framhåller som belägg för detta de opinionssiffror som stigit sedan hans tillträde och partiets entré i Riksdagen. 

Den fråga som inställer sig är ofrånkomligen; Tillräckligt för vad? För att partiet, tillsynes, har kommit in i riksdagen för att stanna – och att därmed Jimmie Åkessons personliga välstånd är tryggat? Eller för att partiet under hans ledning är en optimal kraft för att avvärja nationen sammanbrott..?

Mot bakgrund av den ständigt accelererande invandringen och de likaledes gigantiska problem det medför – icke minst i kostnader och annat lidande för svenska folket – och den återhållsamma ‘rumsren’-linje Åkesson profilerar partiet med, kan åtminstone följande retoriska fråga ställas: Fungerar i själva verket SD som ett filter mellan den folkliga opinionen – utifrån en faktisk verklighet och hotbild mot Sveriges fortbestånd – och makthavarna.!?

Det är inte alldeles långsökt att det mångkulturella samhällets förfäktare kan se strategiska fördelar med att framhålla SD som ett främlingsfientligt och extremt etnofobiskt parti – när samtidigt detta parti begränsar sitt agerande till en debatt vid något enstaka tillfälle i riksdagen och till formuleringar i samband med det årsvisa offentliggörandet av en skuggbudget.

Ett sådant salongsfähigt utövande av oppositionsrollen ger ingalunda den bekräftelse och därmed motivation för kampmotstånd som svenska folket är i behov av. Istället tjänar det med all säkerhet till att förstärka den bild som etablissemanget vill upprätthålla, d v s att allt prat över köksborden om problem gällande den förda invandringspolitiken är grundat på ‘överdrifter, svartmålning och okunskap’.

Ska Sverige ha en åtminstone teoretisk chans att överleva som en nation fylkat av det svenska folket, så krävs det antingen en SD-ledning som är betydligt mindre ‘tillräckligt polerad’ eller ett nytt parti som mycket klart avstår från att bli ytterligare ett blad i den för vårt land så fatala 7-klövern.”

sp

Läs även:

SD-kritik

14 svar

 1. Det svåraste att smälta, är nog sanningen trots allt, lögnen är mer tillgänglig att vrida och vända på och detta styr vårt samhälle med egna och andras lögner.

  Gissa om mänskligheten är en dilemma för en fredlig värld”

 2. Den opinion som SD filtrerar är denna: 75,5% tycker att SD har den bästa flykting- och invandringspolitiken. http://www.yougov.se/wp-content/uploads/2013/01/YouGovValjaropinionJan2013.pdf. Alla de andra partierna tillsammans får alltså endast 24,5%. När 3 av 4 svenskar vill ha SD:s invandringspolitik är det den av media uppmålade ”rasistiska” och ”främlingsfientliga” politiken, inte Åkessons försiktigt kritiska variant.
  På frågan om Sverige tagit emot för många invandrare svarade nästan hälften ja. https://janmilld.wordpress.com/2013/04/21/opinion-om-invandring/. De tycker alltså att det kommit för många redan som det är nu.
  Sett mot det opinionsläget borde SD snarare ses som en propp än ett filter.
  Frågan blir då var och hur motståndet mot invandringen ska kanaliseras. Finns det något ”tredje parti”? Finns det embryon till ett sådant?

 3. Det som Sverige behöver minst är en polerad opposition. Etablissemanget och media har länge försökt demonisera sverigedemokraterna när man vill fortsätta med propagandan att invandring är något som är bra för Sverige fast verkligheten visar motsatsen när människors livskvalitet har försämrats på grund av ökad brottslighet och att man är inte längre trygg i sitt eget land. Sverige har börjat likna tredje världen i samma takt som invandringen från tredje världen har fortsatt.

  Förändringen av Sverige sker snabbt och det som är mycket besynnerligt är att svenskarna låter det ske. Man har släppt vargarna in bland lammen. SVT kan rapportera om gruppvåldtäkter i Indien men man rapporterar inte och ifrågasätter aldrig varför Sverige toppar listan angående våldtäkterna i världen.

  Svenskarna kommer att bli minoritet i sitt eget land om man inte gör något åt saken och det som de behöver göra är rösta på sverigevänliga partier som talar för svenskarna.

 4. Ja, SD är numera kontrollerad opposition som fångar upp folk från att gå till den riktiga oppositionen, vilket numera är SvP.

  SD fungerar som en säkerhetsventil.
  Jimmie Åkesson: ”Nu är jag ventilen för svenska folket”:
  https://www.realisten.se/2012/05/09/jimmie-akesson-nu-ar-jag-ventilen-for-svenska-folket/

  Och det handlar inte bara om invandringsfrågan, utan SvP utmanar också inom andra mycket viktiga frågor, som privata bankers rätt att skapa pengar ur intet:
  http://www.svenskarnasparti.se/ekonomi/

  ”Samtidigt måste ett Tredje Partiet vända sig mot den amerikanska krigspolitik som skapar flyktingströmmar. Kravet ska vara att Sverige bekämpar angreppskrig”

  Svenskarnas parti fördömer angreppskrig mot Syrien:
  http://www.svenskarnasparti.se/2013/08/31/svenskarnas-parti-fordomer-angreppskrig-mot-syrien/

  Fängsla krigsförbrytaren, SvP kräver att Obama grips för brott mot mänskligheten:

  Klicka för att komma åt Obama.pdf

 5. […] ska inte stå över kritik, det ska ingen […]

 6. I den undersökningen (http://www.yougov.se/wp-content/uploads/2013/01/YouGovValjaropinionJan2013.pdf) svarade 1500-1700 pers i de första frågorna, vad gäller frågan kring invandring så svarade ca 200-300.. Det är alltså ett bortfall på mer än 70%. Jag är inte statistiker men det behövs inte för att fatta att undersökningen är åt helvete.

  Men visst nog fungerar SD som ett filter – för så länge de finns som en syndabock (och nej jag gillar inte SD) så kommer ingen ta upp frågan om hur våra skattepengar egentligen används. Sänk politikernas löner istället så hade vi haft mer pengar för både svennebanan och blattarna. Kräv att skattefifflarna får sparken på en gång vettja. Att både vänstern och högern flörtar med vapenindustrin är också en idiotisk hållning om man nu tycker att invandringen är ett problem.. Men inget parti tar upp den saken. Istället håller vi samtalsnivån nere i sandlådan istället.

 7. Så länge vi har massinvandring av rasfrämlingar, så blir jag personligen aldrig motiverad till att betala ens en krona i skatt.

  Inte heller sänkningen av politikers löner blir någon genomtänkt lösning, fast jag håller med om att ingen landsförrädare i
  rikstadagen förtjänar någon lön alls.

  Dessutom förstår jag inte varför det alls skall finnas pengar till blattar? Landets ekonomiska resurser skall endast komma till godo den svenska arbetande befolkningen, till svenska pensionärer som har byggt upp vår välstånd eller till att bistå sjuka eller individer som behöver samhällets ingripande.

  Jag är dessutom totalt emot all ekonomisk hjälp till 3-världen. Har man oansvarigt satt en hel massa ungar till livet, så skall inte andra belastas med att hålla dessa vid liv och därmed bidra till denna planets fortsatta överbefolkning med natur och djurlivets utplånande.

  Lika lite tror jag på politikers lögner om att vi behöver massinvandring för landets bästa. Hade man verkligen siktat på landets välmående
  då hade man istället släppt in välutbildade vita människor från Sydafrika eller tagit in immigranter från f.d. öststatsblocket
  t.ex. Polen, Tjeckien eller Ungern.

  Massinvandringen av allehanda parasiter och lyckosökare måste stoppas med alla medel. Ta er själva en titt på t.ex Malmö. Här
  sitter skräniga negerar längst hela kanalen som både angriper passerande folk och berusar sig fulla med våra skattepengar medan en svensk sjukpensionär ligger halvnaken i fosterställning direkt på marken i en vattenpöl och i ihällande regn hela natten. Allt foto dokumenterat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: