• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Avsnitt 1: ”Mer demografi”

Kapitel 3 i grundkursen – om PK –  är nu klart, som både html och pdf, tillsammans med bilagedelen (pdf)

Det första avsnittet, som har rubriken ”Mer demografi”:

Kapitel 1 avslutades med ett avsnitt om demografi, med uppgifter om hur vi svenskar är på väg att förvandlas till en minoritet i Sverige. Vad är det därmed som har påbörjats, om inte ett folkmord?

Hur kan en sådan politik vara möjlig? Hur kan svenskarna förmås att acceptera en så destruktiv utveckling? Det är vad detta kapitel ska handla om – hur makten över orden kunnat styra tankar, forma attityder och generera önskvärda beteenden. Mot våra egna intressen.

Den demografiska utvecklingen är ju resultat av inte bara en massinvandring utan än mer av en låg nativitet bland svenskar. Bidragande till denna utveckling är föreställningar om fri sex och abort som preventivmedel, tillfälliga förbindelser och samboförhållanden, radikalfeminism och hbt-propaganda. Raserandet av familjen.

Slaven som älskar sina bojor. Medborgare som agerar sina egna åsiktspoliser – det perfekta förtrycket!

– – –

PS

Tabloid-nyheter: ”knutpunktare” har nu värvats i både Skåne och Stockholm, för 2014 års tabloid.

Se vidare här.

DISKUTERA:

Andra faktorer som ligger bakom den låga nativiteten i Sverige?

Annonser

10 svar

 1. En stark bidragande orsak till svenskarnas minskade nativitet är utan tvekan svårigheten att skaffa bostäder, arbete och dyra levnadsonkostnader i relation till utlänningar som har det betydligt bättre med det generellt sätt. Den negativa särbehandlingen, diskrimineringen, av svenskar är en viktig del av det pågående folkmordet.

 2. Jo, jag kom att genast tänka på den katastrofala bostadsbristen i landet, som i första hand drabbar vårt eget folk och då våra egna ungdomar som vill flytta hemifrån och skapa sig ett eget familjeliv.
  Detta är omöjligt för dem när de tvingas bo hemma hos sina gamla föräldrar eller i ”kollektiv”-liknande förhållanden tillsammans med kompisar. Naturligtvis kommer det att negativt påverka nativiteten för oss svenskar.
  Men politikernas otroligt generösa krav på att med alla medel få fram bra och i vissa fall lyxiga bostäder åt de nyanlända och alla asylsökande trotsar all beskrivning. Där tas det verklig hänsyn till bostadsstandard och att dessa familjer kan få en ”privat” miljö att leva sina liv häri Sverige – men den hänsyn tas inte till våra egnas behov.
  Detta är en av de mera allvarlig hoten mot den svenska nativiteten.

 3. Jag kan inte annat än hålla med föregående ”talare” – Jörgen Kromann! Vi svenskar är utsatt för en skandalös diskriminering – av våra folkvalda och deras hantlangare. Det märks allt oftare och vi kan väl bara vara tacksamma över att detta börjar lite smått bli mera känt på våra gator och torg.
  Och allt prat om, att vi som inte är invandringsromantiker, skulle skapa ett ”vi-och-dom”-samhälle är bara nys. För vem är det som skapar detta? Jo, det är just våra folkvalda! De gör ju en uppenbar skillnad på ”dom” där – invandrarna och ”vi” andra, vi svenskar, genom att så öppet diskriminera oss och positivt särbehandla de nyanlända på precis alla områden.
  ”Kalle och Muhammed söker samma jobb – Muhammed skall ha jobbet före Kalle!”, allt enligt f d socialdemokraternas ”företagarexpert” Mona Sahlin. Vilken spottloska rätt i ansiktet på oss svenskar och det slutar inte med det! ”Vi andra” utsätts ständigt för en systematisk diskriminering!

 4. Det finns naturligtvis flera orsaker till den låga nativiteten bland svenskar. Hög arbetslöshet, på en i övrigt osäker arbetsmarknad, bostadsbrist och hushållens höga skulder är några orsaker.

  Men jag tror att det faktiskt finns viktigare förklaringar. Feminismen och ett helt yrkesarbetande kvinnligt kön, i kombination med bristande stöd till föräldrar, är en stor orsak till att folk inte skaffar barn tror jag. Vi lever i ett stressigt samhälle där nog många inte upplever sig ha tid att skaffa barn.

  Det stressiga samhället där man och kvinna nästan blir till konkurrenter, snarare än att vara medlemmar i samma lag, är också väldigt olycklig. Till detta kommer en individualistisk och materialistisk kultur där en livsföring eftersträvas där barn utgör ett ”hinder”.

  Stressen i förhållandena kombinerat med en av makten hyllad individualism innebär samtidigt att många förhållanden kraschar, eller ibland inte ens uppkommer. Vilket ju naturligtvis ofta innebär att det inte blir ”några barn gjorda”. Det finns ett orosmoment i många förhållanden idag som jag inte tror fanns förr på samma sätt. Då visste man vara man hade varandra och vågade satsa, men idag kan ett förhållande vara slut imorgon.

  Det s. k. ”fria” sexlivet har säkerligen även inneburit att tryggheten minskad i förhållandena. Sex har blivit en till en konsumtionsvara, stället för att vara ett kärleks- och ömhetsbevis, och känslan att vara speciell och utvald av sina partner har minskat.

  Vi-känslan har minskat inte bara i samhället i stort utan även inom familjerna.

  Den kultur vi har idag i Västvärlden kan inte annat än att liknas vid en ”dödskultur”. Denna kultur är inte svensk kultur, vilket en del människor tycks missuppfatta, och det är definitivt inte denna liberala ”dödskultur” som jag försvarar och kämpar för.

  • Jo, ”Tryckfelsnisse” har varit framme fr att frska ”hjlpa till” … I fljande mening i tredje stycket nerifrn str det:

   ”Sex har blivit *en *till en konsumtionsvara, *stllet *fr att vara ett krleks- och mhetsbevis, och knslan att vara speciell och utvald av sina partner har minskat.”

   Frst ska det vl vara ”*istllet*” i brjan av andra satsen efter kommat? Dr r ett fr mycket ”en” – (blivit en till en) … skall vl vara ”… blivit till en” …, eller ”blivit en” …

   Kunde det inte ocks vara passande med ett ”av” i sista delen av meningen …”och knslan att vara speciell” … s kunde det st ”… och knslan *av *att vara speciell” …

   Ha det gott! Bosse H.

 5. Undrar vad som ligger bakom denna import av asylanter. Det har ju ingen betydelse vilket parti som sitter vid makten – sossar såväl som moderater – Sahlin eller Reinfeldt. De har samma ambition att ta hit
  främlingar som svensken i gemen inte vill ha hit.

  Är det något hemligt avtal som skrivits på att våra politiker och som gäller hela Europa utom Schweiz,, som vi röstberättigade inte får veta?????
  Nu kan vi bara hoppas på SVERIGEDEMOKRATERNA!

  • Sossar som moderater (och övriga sjupartister för den delen) springer på bilderbergmöten varje år. Där får dom instruktioner om hur dom skall agera under kommande år.Där finner du förklaringen till att dom beter sig som dom gör.

  • Jag har dessvärre inga större förhoppningar vad gäller Sverigedemokraterna. Partiets ledning bortser från den etniska frågan och den politik som partiet bedriver är därför till stor del meningslös. SD har, som jag förstår det, inte heller gått till politisk attack mot bankerna och det system vi har där bankerna tillåts skapa pengar ur tomma intet. Jag vill inte hålla på att käbbla för mycket men dessvärre så känns det som att vi är på god väg att få en ”åttaklöver”.

 6. Svar till Etnopluralist:

  Håller med om din syn på SD men det är det enda partiet att rösta på eftersom ingen vågar komma med ett parti vars slogan är
  ”Stoppa invandringen”.

  Det värsta en svensk kan bli kallad – enligt våra medier och svenskar i allmänhet – är att bli kallad rasist.
  Det är nästan värre än att vara mördare.

  Svenskarna har blivit ett fegt och kuvat folk som inte vågar säga öppet vad de säger under fikarasterna på jobbet!!

  Elisabeth

 7. bossebuss

  Tack för din rättning av diverse slarvfel i min text ovan. 🙂 Jag brukar läsa igenom mina kommentarer innan jag skickar dem. Men ibland så har man bråttom och då är det lätt att det blir fel 🙂

  Elisabeth

  Jag instämmer i att svenskarna dessvärre har blivit ett väldigt fegt och kuvat folk. Detta är ett stort problem och det är även något som makthavarna inte har varit sena med att utnyttja.

  Makthavarna i dagens Sverige talar ju t .ex. ofta om att det gäller att se till så att det inte blir rumsrent att kritisera invandringen. Jag kan inte tolka sådana uttalanden på annat sätt än att dessa makthavare vet att det är många svenskar som är kritiska till invandringen, och att ännu fler skulle kunna bli det om debatten var öppen, och att det därför gäller att skrämma svenskarna till tystnad och på så sätt strypa debatten.

  Sanningen är ju den att den offentliga ”debatten” kring invandring och det mångetniska samhället i stort sett bara bedrivs av en part, nämligen av de individer och grupper som bejakar det nuvarande samhället och det pågående folkmordet på svenskarna.

  Internet har visserligen inneburit en förändring av styrkeförhållandena i debatten, något som verkligen verkar irritera makthavarna, men det är ändå väldigt långt kvar till att det går att tala om en debatt på lika villkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: