• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Avpixlat, Expo, mm

tv4

Häromdagen hade TV-nyheterna ett inslag om Kent Ekeroth, som uppgav ha hamnat i ”blåsväder” genom att till Avpixlat-redaktionen ha lagt synpunkter på  Axpixlat.  Avslöjande i Aftonbladet!

avslojat
En sakkunnig från Expo, Alex Bengtsson, kunde intyga att Avpixlat var en klart ”rasistisk” webbsida, eftersom i kommentarsfälten där förekom invandringskritiska åsikter. Med denna webbsida hade SD-riksdagsmannen haft kontakt, och se där: en koppling!

Blåsvädret var därmed ett faktum, utifrån den måttstock som redaktionerna på kvällspressen och svensk TV håller sig med.

expoalex
Det hela känns bekant.

Tidigare hamnade SD Björn Söder i ”blåsväder”, genom en icke-nyhet kring Husbybadet.

Går vi tillbaka till mitten av 90-talet kunde Expo rapportera om ett ”hemligt nätvärk” av lobbyarbetande invandringskritiker. Där lades det olika grupper av invandringskritiker till last att vi samverkat, eller i varje fall känt till varandras existens. Det räckte till tre helsidor i Expressen.

Nyligen var jag på väg att sända Axpixlat-redaktionen ett mejl för att tipsa om min film ”Om bara”.  En film, bra nog för att förtjäna mer än 200 besökare. Med Avpixlats hjälp skulle tittarsiffrorna ha kunnat gå i höjden.

Kanske tur att jag hejdade mig.

Tänk om kvällspressen då fått reda på min framställan till Avpixlat – det kunde ha blivit ett blåsväder som heter duga! Enligt de senaste rönen från Expo är jag nämligen ”högerextremist”.

Sakkunnig i detta fall är Jonathan Leman. Titeln ”extremist” tilldelas jag i samband med att Leman ville använda mig som slagträ mot Åke Sandin.

Jonathan Leman

Samma modell tillämpade Leman för två år sedan, då han använde Anders Sundholm som slagträ mot Sverigedemokraterna, hävdande att Sundholm var ”förintelse-förnekare”.

Allt det här har nu blivit självgående.

complex
Den avgående president Eisenhower varnade 1961 för ett militärindustriellt komplex i USA – en farlig kombination av särintressen och makt.

På motsvarande sätt har Expo växt sedan 1995 års ”antifascistiskt nyhetsblad”, initierat av Tobias Hübinette. Idag är det ett företag med muskler: Expo har mycket pengar, många anställda och övriga media ligger för dess fötter.

Även Expo-komplexet har egenintressen. Det behöver en utbredd föreställning om hotet från en farlig ”rasism”, från ”antisemitism” och ”islamofobi”, för att motivera sin existens.

SONY DSC

2 svar

 1. I filmen ”Om bara” avslöjar Millld enkelt hur de ljuger på TV. Hur är stämningen på en arbetsplats där alla deltar i att snickra ihop lögner och sända ut dessa till miljoner svenskar? Hur fungerar de socialt, ljuger de privat också?
  Är det så att dessa människor lever i en isolerad grupp som inte stöter på verkligheten? Att de inte ”tar debatten” med invandringskritiker, bor i särskilda enklaver(Södermalm) och får sina löner utbetalade av andra inom gruppen tyder på att det är så. Det gör dem i så fall till motsvarigheten till den kommunistiska nomenklaturan. En särskild politisk klass som styr genom att ljuga och dölja sanningen för medborgarna. I stället för proletariatets diktatur är det demokratins diktatur. Det känns ovant att tänka så men lever vi inte egentligen i en diktatur. En diktatur som Vilhelm Moberg såg tecken till att utvecklas redan för 65 år sedan och som han kallade Demokratur.

  Avpixlat som inte ”tar debatten” med dem som kritiserar judar tar säkert inte in något från Milld. Där tillämpas SD:s egen form av demokratur.

 2. TACK Janne för filmen ”Om bara….”! Underhållning på högsta nivå!
  Jag har faktiskt av och till sedan Svt´s nyhetsinslag om OECD-rapporten, funderat över varför de förväntade kraftiga och ifrågasättande reaktionerna helt har uteblivit. I morse (2/7) nämndes den av Marianne Rundström i en intervju av Fridolin i Almedalen. Hon såg lika lycklig ut som Svt-Åkerlund när hon satt där med lille ”Fido” och ljög hela svenska folket rätt i ansiktet. Jag hoppas verkligen att den förträfflige David Lång tar upp OECD´s lögnrapport vid tillfälle i Riksdagen!
  Bra gjort Janne!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: