• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Orättvisereform

Som Björn Söder påpekar i sitt starka riksdagsanförande kommer inga avgifter att kunna utkrävas överhuvudtaget av de id- lösa utlänningar som struntar i att betala för vård. Även bortsett från detta ligger en djup orättvisa i att de ska betala mindre än svenskar.

Som Ingrid Carlqvist påpekat i Dispatch finns här en latent rasism, då varje person med mörkt utseende i princip kan lura till sig samma fria vård, något som inte gäller personer med etniskt svenskt utseende.

Den förestående tabloiden ger möjlighet att nå ut till svenska folket med information om galenskaperna. Hela sidan 4 ägnas åt riksdagens aktuella orättvisereform.

4vard

Tabloiderna

Sidan 4

Ett svar

  1. Enligt Reinfeldt sa har den etniska Svensken det tillrackligt med arbeten sa de kan betala at sina gamla, sina barn och de sjalva. Att det bara rader en tidsfraga innan den etniska Svensken sitter pa fallrepet rader det inga som helst tvivel om. Vad ska Reinfeldt gora da. Jo, han tar jobb inom EU och Bilderbergarna dar Lofven just nu skolas. Allt tyder pa en ny rodgron rora dar sossarna far aran att sanka Sverige nar rattorna har lamnat skeppet. Arkerattan Olofsson har redan lamnat och lamnat en musunge efter sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: