• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Återvändsgränd

deadend

Bilbrännandet och polishatandet inbjuder till många reflexioner.

Låg intelligens

Ligger en förklaring till vad som sker i låg intelligens hos många av dem som invandrat till Sverige under de senaste decennierna?

Inte omedelbart.  Vad som direkt triggar all svenskfientlighet är den propaganda som så länge pågått mot oss svenskar, vår kultur och vårt samhälle. Hur egentligen kunna förvänta sig något annat? Om inte vi svenskar hyser aktning för oss själva, varför skulle andra göra det?

Men indirekt spelar den låga intelligensen en roll. När stenkastarna själva hänvisar till sin ”frustration”, så syftar de på – förutom att de saknar lokal – att de inte har något att göra. De har inga arbeten att gå till.  Vilket leder till nästa fråga: hur kommer det sig?

 Jag ser här två moment:

• Sverige har inte längre gott om okvalificerade arbetsuppgifter, arbetsmarknaden ser inte ut som den gjorde på 1970-talet.

 • Stenkastarna gör dåligt ifrån sig i skolan. Med dåliga betyg blir det svårare att hävda sig på arbetsmarknaden.

De svaga skolprestationerna har samband med låg intelligens.

Extrem generositet

Sverige har varit extremt generöst med bidrag och diverse stödinsatser till invandrare. Ändå denna reaktion!

Är inte det anmärkningsvärt?

 I partiledaredebatten var 7-klöverns unisona budskap: mer resurser och ökade satsningar på skolor i invandrartäta skolor. Men ända sedan 1990-talet har just detta skett. Invandrartäta skolor får redan mycket mer resurser än andra skolor.

skoladiagram

Ur boken ”Exit folkhemssverige”:

”Åren 1992 – 95 var t ex den årliga genomsnittskostnaden per elev på låg- och mellanstadiet i Stockholm generellt 16 700 kronor, men i de utsatta områdena 25 500 kronor. På högstadiet var motsvarande siffror 23 276 respektive 39 200.”

”Snedfördelningen av resurser blir särskilt uppenbar, när differenserna uppträder inom samma kommun, som fallet är t ex i Botkyrka. 1999 hade Kassmyraskolan i Södra Botkyrka 442 elever, varav 10% var invandrare. Skolan hade en budget på 21,6 mkr och drygt 6 lärare per hundra elever. Fittjaskolan i Norra Botkyrka hade ungefär lika många elever, varav 98% var invandrare. Den hade 34,1 mkr i budgeten och 12 lärare per hundra elever.”

Till invandrartäta skolor ska sändas de bästa lärarna förklarar nu Stefan Löfvén, precis som tidigare Mona Sahlin. Och de elever som de ska undervisa vill inte lära sig, vill överhuvudtaget inte gå i skolan. Sjukt blir det, och dessutom utsiktslöst. Samhället kan där satsa hur mycket som helst – det förblir verkningslöst, så länge eleverna själva saknar motivation och kapacitet.

slurp 

På tal om resurser.

 Vad kommer alla bränder och all förstörelse under den senaste veckan att kosta? Och varifrån ska pengarna tas – vem kommer att betala?

Inte lär det bli stenkastarna, och inte heller deras föräldrar.

Bilförsäkringar kommer rimligen att bli dyrare, i varje fall om man bor i ”utsatta” områden.

Kanske kommer äldre begagnade bilar att bli mer efterfrågade än tidigare – bilar som man kan mista utan att det betyder en alltför svår ekonomisk smäll.

 

WEB_INRIKES

Sammanfattningsvis kan konstateras att 7-klövern hamnat i en återvändsgränd, med sin invandringspolitik. Det spelar absolut ingen roll hur mycket man vräker in av ytterligare skattemedel på ”integration” – det kommer ändå inte att kunna lyckas. 

Mer av hittillsvarande politik betyder bara mer av ”frustration”.

deadend

 Det finns nu endast en utväg. Den är att utan omsvep erkänna att man gjort fel, och att helt lägga om kursen i invandringspolitiken.

Vad som konkret krävs skisserades bra av Kenneth Sandberg nyligen i ett mejl:

ks

 ”Det som krävs för att ge Sverige en chans att överleva är:

 •  Ett omedelbart stopp för ‘flykting’- och anhöriginvandring. Ett moratorium som ska gälla tills vårt land återhämtat sig från senare decenniers massinvandring.

 Återinförande av kontrollen vid Sveriges gränser. Omförhandling/uppsägning av Schengenavtalet.

 Utvisning av kriminella och personer som uppehåller sig illegalt i Sverige.

 Repatriering av personer som antingen invandrat på falska grunder eller uppvisar frånvaron av vilja och ambition att bidra till sin egen försörjning och samhällets positiva utveckling.

 Återvandringsprogram innebärande ekonomiskt och praktiskt stöd för invandrare som frivilligt väljer att återvända till sina hemländer.

 Stopp för all den positiva särbehandling av ‘nysvenskar’ som sker på bekostnad av välfärden för här födda och sedan generationer arbetande och skattebetalande svenskar.”

 

stege

Läs mer:

Svensk historia: Revolter och kravaller

Skammens vecka

 

4 svar

 1. Varför skall sådana här naturliga förslag uppfattas som kontroversiella? Dessa krav finns i de flesta länder. Att få tillgång till ett lands resurser kräver ett positivt engagemang och en övertygande vilja till integration med därmed följande ansvar. Måtte Sverige hitta tillbaka till sunt förnuft och ödmjukhet.

 2. Många invandrare längtar säkert hem och bra reklamfilmer med solnedgångar i öknen med palmer, kameler, marknader, minareter, arabisk musik, miljö, etc i bästa Coca Cola reklams stil. Bort från kyla, mörker, förortstristess i tråkiga Sverige, typ.

  Dina krav ovan är helt rimliga för alla människor med sunt förnuft, tyvärr så har vi många utopiska socialister och liberaler i politik och media. Sedan vill ledarna för de utvalda att massinvandring och mångkultur skall råda tills de vita etniska européerna är i minoritet i sina egna länder.

  Förhoppningsvis leder upploppen till att massinvandringspolitiken förändras till det bättre, men inga tecken på det synes ännu.

 3. 7- klövern kommer troligen att förneka att de gjort någonting fel angående invandringen utan de kommer istället att satsa ännu mera miljarder på de invandratäta områdena och skylla allt på rasitiska svenskar.

  http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22656657

 4. På sajten Bare naked islam går England mycket längre genom att repatriera alla muslimer enligt ett generöst repatrieringsprogram. Detta då skribenten menar att det är enda sättet för England att behålla sitt land. Halshuggningen i London av en soldat m m har tydligen blivit droppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: