• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Mått på intelligens

intelligens 

Det som händer i Husby har inget med etnicitet att göra, det är en ”klassfråga” förkunnar nu Göran Greider.

Den tesen väcker ju frågor.

Om det är som Greider hävdar – varför sker detta bara nu och där, att poliser misshandlas och man sätter upp som mål att döda en svensk polis? Så har det väl aldrig varit tidigare i Sverige, att man rutinmässigt bränner upp bilar?

husbypolis

 Konsekvensen av Greiderlinjen blir att inga lärdomar beträffande invandringspolitiken finns att dra av det inträffade. Den kan fortsätta som hittills.

Erik ”myten” Ullenhag intervjuades igen i radion i morse. Vad har han att komma med, annat än en upprepning av redan slitna floskler? 7-klövern har ju haft regeringsmakten i Sverige alltsedan asyl- och anhöriginvandringen från andra världsdelar började ta fart på 1980-talet. Vilka åtgärder skulle den nu kunna vidtaga, som den inte redan prövat?

Vad säger att den fortsättningsvis plötsligt skulle kunna lyckas med vad den under så många år misslyckats med?

”Mer resurser” löd det unisona mantrat under den senaste partiledardebatten i TV. Problemet med den linjen är dubbelt:

A. resurserna är begränsade, behövs till så många olika angelägna ändamål

B. mer resurser löser inte problemen, det blir som att ösa in dem i ett stort svart hål.

svarthal 

Ungdomar i allmänhet har nu svårt att få fotfäste på arbetsmarknaden. I synnerhet gäller detta de som presterat dåligt i skolan – självfallet!

 Och i skolan presterar man dåligt om man ofta frånvarar från lektioner, och när man närvarar i klassrummet mer ägnar sig åt att störa undervisningen än att ta del av den.

Varje individ har ett eget ansvar för hur man gör, men Greider nuddar med sitt resonemang om klass vid något viktigt. Det finns även orsaker på makronivå.

asyls

Där handlar det dock inte bara om klasstillhörighet utan också om just etnicitet.  Den genomsnittliga intelligensnivån i Afrika och arabvärlden är påtagligt lägre än i Sverige. Det blir ett arv som man bär med sig, när man flyttar hit.

kompass

 Husbykravallerna påminner oss om att de politiskt korrekta är utan kompass. De saknar ett recept för att lösa de problem som deras invandringspolitik har skapat.

 Ett minimum borde vara att nu få stopp på vidare problemgenerering.

Och på tal om intelligens: kan ett mått på sådan ses förmågan att ta inryck av verkligheten, lära sig av misstag och lägga om kursen vid behov?

stop

Läs även:

Hatimport

Greider och våldet

4 svar

 1. Ett klurigt problem i detta, att dom in…nånting.. har så låg intelligens, är att det är svårt att hitta något spår av intelligens i 90% av dom som inte omfattas av lagen om hets mot folkgrupp (Som dom själva totat ihop, för övrigt).

 2. Göran Greider har alltid pratat om klasskamp och klassfrågor

 3. Manualen för det som pågår i Sverige (och i världen) står att läsa i ett kapitel som översatts till engelska, och det är sions vise protokoll.
  Oavsett vem som har skrivit den, så uppvisar skriften ett kunnande och insikt som bara några få lärda kan ha haft kännedom om. Skriften är troligtvis från slutet av 1800-talet, och översättningen av ett enda kapitel skedde runt 1920. Då det publicerades i brittisk media (något som är otänkbart idag) bestred den internationella judendomen häftigt denna som antisemitisk, men innehållet undvek de.
  http://www.iamthewitness.com/books/Protocols.in.Modern.English.htm

  Oavsett vem som skrev det, och oavsett om det var att lägga skulden på internationella judar, så är två saker utmärkande;
  – skriften har stora likheter med vad som upptäcktes i slutet av 1700-talet, då skrifter fråm Adam Weishaupts Illuminati avslöjades som en storstilad internationell konspiration.
  – planerna som redogörs i sion vises protokoll har gått i uppfyllelse. Nu återstår bara ett stort orkestrerat socialt & ekonomiskt kaos samt ett stort världskrig, sedan kommer en världsregering.

  Kan man denna manual, så inser man att det är närmast bortkastad tid att sitta och analysera vad som pågår, i Husby, Rosengård, Bergsjön e t c. I manualen står det bl a att religioner, nationer ska splittras. Regeringar är nickedockor. Även media, centralbanker, domstolar, utbildningsväsendet styrs av denna hemlighetsfulla grupp (vilka det nu vara). Planen om totalt herravälde är satanistisk, otroligt intelligent, lömsk och visar på ett totalt förrakt mot människan. Det är en kamp mellan gott och ont, mellan några få upplysta med obestridbar makt & kontroll mot resten av de mer eller mindre hjälplösa, godtrogna, ovetandes, naiva och ignoranta människorna, boskapen.

  Fällan jag tror många går in i, är de vill gott, men går denna maktelits ärenden. De börjar hetsa mot varandra, sprider hat, osämja och käbblar. Precis vad Sion vise protokoll förutspår och vill att det ska ske.
  Jag tycker vi gör oss själva otjänst som spelar med på deras villkor. Sluta spela med, exempelvis sluta rösta. Sluta debattera småsaker men lyft upp agendan om världskontrollen och den internationella konspirationen, även om majoriteten tycker den är väl långsökt, för till sist kommer pusselbitarna på plats. Visa kärlek för varandra och att vi är alla människor. Olikheterna är det som Illuminati vill slå in i oss, om det nu är käbblet om mänskliga rättigheter eller feminism. Skillnader i intelligens som Janne skriver om är precis det Illuminati vill att vi gör.
  Det är bl a så de startar krig och revolutioner …

  Nazism, kommunism, sionism är alla ideologier som Illuminati har konstrurerat. De ligger bakom påtvingad mångkultur, krigen mot terrorismen, al qaeda (extrem Islam, se bara på wahabismen i Saudiarabien), krig i arabvärlden, med syfte att få till en katalysator där den muslimska världen troligtvis kommer gå till anfall mot Israel, något som kommer ge konsekvenser även i Sverige – på vems sida kommer vi stå på (redan nu är lägret delat och polariserat i två, antimuslimkst/proisrael=SD samt andra halvan bestående av muslimer/antisionister/vänstern).

  Frimuraren Albert Pikes dröm där han förutspådde tre världskrig är en bekräftelse på varför upploppen sker i Husby:
  ”The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ”agentur” of the ”Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion.
  We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view.
  This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time”.

 4. Jag blev bitvis förvånad över att 7-klövern så desperat strävade efter att ”bli överens” i många av frågorna. Skedde detta för att markera mot SD eller vad?

  Inom skolan har vi sett att miljoner pumpats in i ”problemskolor” både i form av rena pengar och ökad lärartäthet – utan resultat. Rosengårdsskolan är en sådan. Borde man inte byta taktik snart och lägga lite pengar på de som vill lära sig? Bland vissa invandrargrupper finns ingen studiedisciplin eller egen förmåga att ta ansvar för sitt eget resultat. Jag har också sett det bristande intresset från deras föräldrar. Dessa har, i bästa fall, terroriserat lärarna när deras barn inte fått godkänt även om detta beror på skolk. Kan bero på föräldrarnas bristande utbildning men lever man i Sverige så måste även de med tiden förstå att utbildning behövs för att kunna få ett jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: