• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Var svarslös!

tagdebatten 

”Tag debatten!” Så har jag kallat min nya kortfilm, med inslag av Jimmie Åkesson som debattör – dels år 2007 mot Mona Sahlin, dels i SVT:s partiledardebatt nu i våras.

Sedan 2007 har problemen och orättvisorna växt, samtidigt har Åkesson blivit mindre ”taggad”. Det intressanta med den senaste TV-debatten var inte så mycket vad han där sa som vad han inte sa.

Annie Lööf kom undan med anklagelsen mot SD för att skylla alla problem på ”invandrarna”. (ansvaret för problemen ligger ju hos pk-media och pk-politiker!)

När hon avkrävde Åkesson svar på hur ”integrationen” av invandrarna kunde förbättras försökte han leverera ett svar i sak.

loof

Ett bättre svar vore, ungefär:

”Där är jag svarslös.  Helt svarslös.

Vi sverigedemokrater har inte en susning om hur integrationen ska kunna klaras!

 

Men det vet ju inte heller Centerpartiet.

 

Inte något parti inom 7-klövern vet det.

 

Ingen vet det!

 

Och vad blir slutsatsen av att ingen vet det?”

(konstpaus)

”Jo, där har vi sverigedemokrater ett svar.”

 

(ny konstpaus)

”Det svaret är att ytterligare probleminvandring omedelbart måste stoppas! Stoppa den invandring som skapar behovet av all integration.”

jasippa

Annonser

9 svar

 1. Men…inte nog med det. Det måste till en omfattande återvandring så att de utländska kolonierna på svensk mark upphör!

  • Återigen är vi överens.

  • Jag tror : Det är helt otänkbart att något land i världen skulle acceptera att ta emot det skräp som har odlats i Sverige dom senaste 30 åren. Inte för allt smör i Småland.
   Jag tror : Att tro på repatriering är att inte vilja se skorstenarna.

 2. Jag vet inte om Åkesson är så mycket mindre ”taggad”. Kanske har han hängt av sig SA uniformen och bara smyg heilar bland dom närmast sörjande.

  SD har genomgått en realpolitisk förändring, och det har varit nödvändigt för att kunna lyfta upp migrationspolitiken på riksdagsnivå. Hade SD stått kvar vid sin tidigare politik, och sina politiska ställningstaganden hade partiet stått kvar och stampat på 1.000 riksdagsröster och något enstaka kommunalt mandat i någon WT håla på landsbygden.

  • Du blofeldt som du väljer att kalla dig här hos Milld. Har du talat med dina grannar på sistone. Om du har gjort det torde du ha märkt att medelsvensson upptäckt att invandringen inte bara är ett problem i de avlägsna förorterna utan något som angår alla svenskar.
   3 av 4 svenskar vill ha SD:s invandrarpolitik och du talar om att bredda politiken till Friggebodsnivå. Din variant av SD är akterseglat av det svenska folket och på ökenvandring in i 7-klövern.

 3. Om jag minns rätt så var det Annie Lööf som i en riksdagsdebatt anklagade Åkesson för att inte ha några verktyg i verktygslådan för att integrera invandrarna. Åkessons dräpande svar då blev att han inte behövde någon verktygslåda för ”jag har inte haft sönder någonting” En femetta!

 4. Ja, tänk om han svarat så istället, Jan. Bra uttänkt. Men han har antagligen blivit för aklimatiserad av riksdagsarbetets sävliga lunk. Det är nog som på vilket arbete som helst. Och särskilt svårt när man är ett litet bespottat parti. Lättare att anpassa sig och smälta in, än att bli mobbade mer i riksdagen. Tyvärr är det nog så. Men han var bra i P1:s lördagsintevju tyckte jag. Men utfrågaren var hjärndöd, näst intill lobotimerad, som bara tjatade samma samma sak i över 20 minuter, fast hon fick svar. Hur kan man vara så dum… Jo, man är PK förståss. Då blir man en gapande fåne utan förstånd.

 5. Jag har sett Jimmie Åkesson förlora pondus i takt med att midjemåttet minskat de senaste 6 åren.

  Någon mer som sett detta..?

  • Ja, alla dessa märkliga uteslutningar tyder ju på att han vill blidka sjuk-klövern, men det finns ju knappast något bättre alternativ än SD i dessa sjuka tider…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: