• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

PK-frossa

”Har även Åkessons drabbats av pk-frossa?” frågar en insändare på Avpixlat:

”Men aldrig skulle väl någon någonsin trott på att Jimmie Åkesson av alla skulle undvika ordet ‘svenskar’. Men det var vad han gjorde när han talade om ‘majoritetsbefolkningen och andra grupper’. Det var som ett eko av Reinfeldts uttalande: ‘Om det nu finns en grupp som kallas för svenskar’.”

Redaktionen fyllde i med att Åkesson undviker även ordet ”illegala”, om utlänningar som vistas i Sverige i strid mot svensk lag, utan använder där begreppet ”tillståndslösa”.

Den åkessonska pk-frossan bekräftas också i en intervju med Göran Rosenberg i höstas, där han menar att det är en fråga för forskare att reda ut, huruvida det existerar etniska svenskar…

• Först ”nolltolerans” mot en ej definierad ”rasism”.

• Sedan uteslutningar och ett klimat av rädsla och tystnad inom partiet.

Alltihop i nära kontakt med Expo.

tradet

Ur bloggen ”Bojkotta Aftonbladet”:

”Expo har nära kontakter med partiledningen som alltid står till Expos förfogande och låter sig intervjuas när som helst. Björn Söder, Linus Bylund och flera andra i partitoppen kommunicerar hellre med Expo än med alternativa medier.

Det finns en uttalad policy inom SD där man rekommenderar förtroendevalda att inte länka till de alternativa medier som vill avbryta mångkulturen utan hellre länka till de etablerade medier som vill öka massinvandringen.

• Och nu detta! Åkesson har tagit upp en tävlan med partiledarna inom 7-klövern i politisk korrekthet!

Utifrån Rosenbergintervjun hade jag först tänkt göra en film med titeln ”Bäst i klassen”.

bastiklassen

Filmtiteln fick dock bli ”Land för svenskar?” istället:

Har Jimmie Åkesson förvånat mig?
Både ja och nej.

Mer om den saken i morgon!

10 svar

 1. Synd att de påbörjat sitt uttåg ur Riksdagen. Jag hade stora förhoppning när det gällde SD. Många duktiga medarbetare har kämpat och fortsätter att kämpa. Men senaste tidens PK-anpassning känns inte bra. Jag får nog se mig om efter ett annat demokratiskt Sverigevänligt parti till nästa val.

  • Funderar starkt att gå med det nya partiet De Fria som driver utträde ur EU och ett politiskt system liknade det dom har i Schweiz med flera årliga folkomröstningar.

   • Jag har skrivit till De Fria två gånger för att få göra en BGF-intervju med någon företrädare för partiet. Det var för några veckor sedan.

    Inget svar.

 2. Det är skrämmande hur den politiska korrektheten breder ut sig även bland nationalister. Det måste bli ändring på det.

  ”Vi behöver orubbliga företrädare som vågar rikta och representera folkets vrede. Varje gång en motståndare angriper oss så angriper vi dem med större kraft och intensitet.” Som Nyskapande skrev i samband med Almqvist-affären/Järnrörsgate.

  http://nyskapande.com/sluta-krala-almqvist/

 3. Så länge Jimmie Åkesson sitter överst i SD så kommer jag aldrig att ge dem mitt stöd. Detta mesande om att det överhuvudtaget existerar svenskar retar upp väljarna mer än vad han tror. Svenska folket har fått nog av bugande för PK och utrensningar av sanningsenliga gräsrötter. Sorgligt men sant, SD väljer inte den taktik som folket vill ha.

 4. Ännu ett bevis på att glöden i SD håller på att falna. Kastar man vatten på bränslet, så slocknar elden till slut. Om man överför detta till SD’s utveckling efter man kom in i Riksdagen, så är ideologin bränslet och de som försöker släcka elden, de fyra personer som kallas De Fyras Gäng och deras hantlangare.

 5. Kanske är det en medvetet vald taktik av SD-ledningen att framstå som så politiskt korrekta som möjligt i syfte att, som jag har hört sägas, nå de 60-70 procent av väljarkåren som sagt sig aldrig kunna tänka sig att rösta på SD?
  Om detta stämmer så kan den taktiken möjligen vara riktig, eftersom SD måste bli riktigt stora för att överhuvudtaget kunna genomföra sin politik enligt partiprogrammet. Samtidigt stöter man sig med sina kärnväljare.

  Något liknande har skett med Kristdemokraterna, som i sina försök att bredda väljarkåren grovt har svikit sina kärnväljare. Men ändå så krymper partiet alltmer och riskerar att åka ur riksdagen. I detta fallet har man dock också en svag och inkompetent partiledning, samtidigt som man missbrukar Kristi namn genom att acceptera enkönade ”äktenskap”, aborter med mera.

  I SD:s fall så talar partiets alltmer politiskt korrekta vägval starkt för att det behövs ett tredje parti i riksdagen som är rakare och tydligare än SD och som kan ta över de besvikna kärnväljarna samt andra som är kritiska till anpassningen mot politisk korrekthet.

  • Varför inte satsa på att nominera förnuftiga och orädda personer i stället för att bryta staven över själva partiet? Dessutom: var någonstans i SD:s ledning har vi människor med livserfarenhet?

 6. När jag läste i twittermedia och på facebook att Åkessons fjälla hade Expos Tobias Hübinette som vän kräktes jag och kommer 2014 att rösta på annat parti.

  Owe

 7. Svikit sina väljare ja
  Hur kan man svara ”inte så insatt i det”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: