• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

  • Annonser

Antivitismen

”Antirasismen” är ju i praktiken något helt annat än vad den utges för att vara.

vittv

• Säger jag ”vitt är vackert”, eller förevisar jag en bild som denna, då är det ägnat att väcka anstöt i pk-leden. Ändå är det ju bara en direkt motsvarighet till kampanjknappen ”Black is beautiful”.

• Det är ”oproblematiskt” att plussa för positiva egenskaper eller prestationer från svarta människor, annorlunda ställer det sig med vita.

• Det är också helt OK att svarta organiserar sig för att främja sina intressen. Om vita gör exakt detsamma uppfattas det annorlunda.

Det som utges för att vara ”antirasism” är i själva verket en form av rasism –  anti-vitism.

Plötsligt har jag hittat flera mycket bra filmer på webben, som tar upp detta ämne. Här kommer den första, som har svensk textning:

Läs även

Folkdressyr

Annonser

2 svar


  1. Den här går att få textad till svenska genom att klicka på textning, dra ner från Afrikaans till svenska. Bra film av David Duke.

  2. Nu när rasiststämpeln börjar bli uttjatad vore det kanske bäst att avväpna de politiskt korrekta från den en gång för alla. Jag läste en bra artikel på Nyskapande om det. ”Rasister är vinnare” vill jag minnas att rubriken var.

    Alla människor är trots allt rasister. Det är naturligt och ingenting konstigt med det. Nu när nästan alla blir kallade för rasister också, är det kanske på tiden att vi slutar ge de politiskt korrekta makt över oss som de inte förtjänar eller ska ha. Bara en tanke.

    Vad tror du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: