• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

  • Annonser

Partistyrelse, (S)

om
Först raggade Moderaterna upp islamisten Abdirisak Waberi och gjorde honom till riksdagsledamot.

Nu har Socialdemokraterna raggat upp islamisten Omar Mustafa och gjort honom till partistyrelseledamot.

Min spontana reflexion var denna: En sak må vara att dessa partier vill knyta till sig muslimer, men varför hela tiden välja ganska extrema sådana? Islamister.

Tills jag insåg den egentligen självklara förklaringen. Det räcker inte med att till sig knyta muslimer. Det måste vara fråga om muslimer med inflytande över andra muslimer i Sverige.

De muslimer som idag kan ha sådant inflytande är just islamister. Sådan är situationen, och de har partiledningarna i såväl (M) som (S) förstått.

Fler muslimer till Sverige betyder fler muslimer under islamistiskt inflytande.

valfar
Anledningen till att (S) och (M) vill knyta till sig muslimer med inflytande över andra muslimer har samband med dessa partiers idag primära funktion: de är valapparater, instrument för att nå och behålla makt.  Dessa apparaters syfte är att skapa tillgång till våra skattepengar.

Ur den synpunkten tror jag att Stefan Löfven fattade ett klokt beslut, när han i den socialdemokratiska partistyrelsen tog in Omar Mustafa. Det kan ses som en investering för framtiden, med tanke på hur antalet muslimer i Sverige nu ökar i snabb takt.

Antalet uppskattades år 1990 till ca 150.000, år 2010 till ca 450.000. År 2030 kan de uppgå till närmare 1 miljon. Mer än en fördubbling var tjugonde år.

islamist

Läs mer:

punkt.slut.

Alfsson

Wager

Annonser

3 svar

  1. Nu är Löfven islamist. Tidigare förklarade han sig plötsligt vara feminist. Som fackordförande var han för kärnkraft men när han blev partiledare ändrade han sig och blev mot kärnkraft. Han kan tydligen anta vilken skepnad som helst. På bilden ser man att han även håller på att ändra form rent fysiskt. Anletsdragen deformeras och ryggen krummar till sig, han blir mer och mer lik Quasimodo, den berömde ringaren i Notre Dame. http://ericcressey.com/wp-content/uploads/2010/10/quasimodo.jpg

  2. […] Partistyrelse, (S) […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: