• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Namninsamla för ny EU-omröstning!

MEETING DE JEAN-MARIE LE PEN, PALAIS DES SPORTS DE PARIS
Tack till Tobbes medieblogg för textningen till denna viktiga film med Marine Le Pen, partiledare för franska Front National:

Le Pens budskap är alltså att Frankrike bör lämna EU, att vi alla bör arbeta för att våra respektive länder ska begära utträde ur EU, att Europeiska Unionen är ett projekt som nu måste avvecklas.

Det EU som Sverige beslöt att ansluta sig till 1994 var ju något annat än den överstatliga monsterbyråkrati som Bryssel idag utgör. En utveckling som smugits på oss.  I tre länder fick folken chansen att rösta om det nya fördraget – Frankrike, Nederländerna och Irland – i samtliga fall blev resultatet NEJ!

Den svenska grundlagen ändrades på ett sätt som helt stred mot tanken hur grundlagsändringar ska ske. Tanken med två riksdagsbeslut och mellanliggande val är ju att frågan ska debatteras däremellan. Den förhöjda EU-anslutningen var dock ingen valfråga i valrörelsen 2010. Vid riksdagsbeslutet hösten samma år var SD det enda parti som motsatte sig denna anslutning.

lissabon

Marine Le Pens tal manifesterar hur folken i olika länder i Europa inte har skilda intressen.  Skilda intressen finns förvisso, men de går mellan å ena sidan folken, å andra sidan profitörerna, svindlarna och utsugarna!

En bloggkommentar till namninsamlingen för folkomröstning om invandringen gick ut på att det är mer angeläget med en namninsamling för folkomröstning om svenskt EU-utträde.

Jag håller delvis med:

båda dessa namninsamlingar med opinionskampanjer och motståndsorganisering behövs, men däremellan ligger inte nödvändigtvis en motsättning.

SVERIGE UT UR EU!

VIVE LA FRANCE!

mlpfn

Läs mer

De vill oss inte väl

EU – ett fredsprojekt?

Folkomrösta om EU!

Grekland

Befria Grekland!

Inte bara Grekland

Island 2006-11

Filmer:

Island

Med folkligt mandat?

Fler EU-filmer

Annonser

3 svar

 1. Ett mycket vackert och känslosamt tal av Marine le Pen. Alla Europas folk har samma intressen och hennes ord gäller för oss alla. Vi behöver återupprätta vårt nationella oberoende för att sedan samarbeta mellan länderna utifrån en demokratisk grundval.
  Folken har samma intressen men också samma motståndare. Det är eliterna som över hela Europa talar samma språk och lever gott inom de skattefinansierade administrationerna. Politiker och stora kapitalägare som äger och kontrollerar alla media pumpar oss fulla med den propaganda som hindrar oss från att göra motstånd.
  En namninsamling för ett utträde ur EU har möjlighet att lyckas nå sitt mål. Hur ska vi börja?
  En annan namninsamling som har ännu större chans att lyckas är den som kräver ett stopp för invandringen. Den opinionen är sannolikt större än den EU-kritiska. Hur genomför vi den?
  De unga fransmännen i den identitära rörelsen har gjort en film som träffar rätt i en patriots hjärta.
  http://www.liveleak.com/view?i=aab_1363165930

 2. Helt rätt ,gå ur detta elände är ett måste för detta land

 3. […] Namninsamla för ny EU-omröstning! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: