• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Hatimport

hate

Det finns många skäl att motsätta sig den fjärrinvandring som nu pågår till Sverige, och för den delen till även övriga Västeuropa. Det främsta skälet tycker jag ändå är momentet av hatimport.

En förfärande stor andel av de som kommer till våra länder hatar ju oss européer, vill oss illa. Något som de visar i både ord och handling.

PK-propagandan har tidigt utnämnt oss invandringskritiker och sverigevänner till ”hatgrupper”. Nu senast är det vi som ska klä skott för näthatet.

I själva verket är det just en utveckling av motsättningar och översitteri, våld och otrygghet, som vi reagerar mot.

flytt

Gotiska Klubben gav för en tid sedan ett exempel från Perpignan i södra Frankrike:

”Våldsattacker, asocialt beteende, knarkaffärer, ökande balkanisering, rasmotsättningar, klanvåld…. familjer som är offer för denna situation flyr.

Myriam P. minns det som om det var igår. Hon minns skriken på gatan, förolämpningarna, horden som växte under hennes fönster, stenarna som kastades och som när som helst kunde slå in i rummet där hennes dotter låg och sov. Och strax därefter slagen mot hennes dörr efter att ett femtontal ungdomar slagit in fastighetsporten.

Samtidigt som hon satt gömd inne på toaletten tillsammans med sin bebis och desperat försökte få tag på polisen så hörde hon dom vråla: ‘vi ska döda er, era smutsiga fransmän.’

Under tiden satt hennes man framför lägenhetsdörren och försökte hålla emot och såg hur väggputsen trillade ner från väggarna. ‘Vi trodde inte att vi skulle överleva… utan piketpolisens ingripande så skulle det ha gått illa’.”

Jag tänker också på attityden hos många invandrare i diskussioner som kommer in på invandring. Ett exempel ger en ung iranska 14.40 minuter in på denna film, i en intervju med SvP:s ordförande Stefan Jacobsson.

misshandel_1950_2009

Det stannar inte vid högt tonläge, alltför ofta handlar det om gatuvåld eller politiskt våld.

js
Demokrati kan bekämpas även på andra vägar än  mötessabotage.

Jag tänker på Jasenko Selimovic, invandrad från Bosnien, folkpartist och nu statssekreterare hos integrationsminister Ullenhag.

DN Debatt har Selimovic fått in många artiklar (som tidigare Juan Fonseca). Den 10/3 2013 ville han införa spärrar mot svenska folkets vilja:

”I politiska diskussioner i Sverige pratar vi sällan om det, men det är tyvärr en svaghet som demokratin har: ibland röstar folk fel. Det har hänt tidigare i historien och kan hända igen.”

Demokratin har tyvärr en inbyggd svaghet: ibland röstar folk fel. Hitler och Milosevic kom till makten efter demokratiska val, och i dagens Ungern skapas nya lagar för att kontrollera medierna. Samtidigt har Sverige fått ett främlingsfientligt parti i riksdagen – och sannolikheten är överväldigande att de blir större i nästa val. Innan vi hamnar där bör vi instifta en författningsdomstol som garanterar grundlagens mänskliga rättigheter…”

”Den befogade rädslan handlar naturligtvis om att dessa människor så småningom kan få inflytande över lagarna. Då kan de med skydd av demokratin avskriva oss från internationella konventioner, rubba på mänskliga rättigheter…”

Underförstått, en författningsdomstol som tolkar grundlagens mänskliga rättigheter så att ett parti som SD ska kunna anses grundlagsvidrigt och förbjudas!

(Och den nya grundlagen närmast kuppades ju igenom, det var egentligen ingen debatt alls om den, och media behandlade frågan väldigt sparsamt. Det var en omröstning i Riksdagen strax före sommaruppehållet 2010 – en omröstning med handuppräckning,  godkännande med acklamation. Sedan valrörelse utan att förslaget till den nya grundlagen var en fråga i den, och kort efter att den nya Riksdagen samlades skedde den andra erforderliga omröstningen utan större debatt.)

Style: "rk1"

Men det handlar även om en indirekt hatimport – hur den förda  invandringspolitiken påverkar debattklimat, gör även svenskar hatiska.

Ett exempel på den saken är de erfarenheter som prästen Helena Edlund tvingades göra efter att ha undrat varför företrädare för den svenska kyrkan inte vågar stå för sin kristna särart i möten med islam.

Helena Edlund:

”Vad jag däremot inte var beredd på var hatet. Det oresonliga, totala och förgörande hatet. Hatet som inte vilar förrän man ligger komplett stilla, tyst och oskadliggjord. Jag var inte beredd på att jag skulle få göra erfarenheten att det fanns människor som, om möjligheten fanns, utan att tveka skulle ha ställt upp mig mot en vägg och arkebuserat mig – enbart på grund av att jag yttrat åsikter de inte delade.”

”Det gick så långt att Kyrkans Tidning på ledarplats krävde att personer med min politiska åsikt skulle stoppas från att prästvigas.”

”…. när mitt namn i en ledarartikel nämndes tillsammans med Utöya, Bering Breivik och fascism, var till och med mitt tålamod slut. Jag skrev ett bemötande och skickade in till tidningen i fråga. Inget hände…

breiviksidioter

2 svar

 1. Hat utan handling är förtärande. Skriver jag här vad som måste ske, så blir jag väl för min självbevarelsedrifts skull stämplad som kriminell av många odugliga. Men varför tilllåter man inte pensionärer som arbetat i Sverige under decennier, infödda eller invandrade, att flytta från landet utan att man skall behöva betala 25 % i s.k. SINK-skatt på pensionen? Varför lägger man inte ner SIDA i stället? Vad är totalkostnaden för U-hjälpen i dag om invandringskostnaderna läggs till samma konto?

  Pensionären kunde ju skriva ett livsvarigt avtal med Försäkringskassan om att aldrig mera utnyttja det svenska sociala systemet i någon form? Så får alla de som är maktgalna (men minst lämpade för makten!) och som lever av den okontrollerade invandringen och det sociala, ekonomiska och juridiska kaos det skapar som de önskar och det kanske blir bostäder lediga? – Då kan man kanske uppnå ett bättre läge för pensionärer, såväl som för dem som (ännu) arbetar i landet och betalar skatt?

  / Tycker en nu 69-årig, för 46 år sedan efterfrågad / invandrad arbetskraft, som arbetade på tryckerier från första dagen och bodde inneboende under nästan 2 år och skaffade inga kostsamma ”barn åt staten” eller ett enda bidrag för mig själv. Kom en gång till jobbet med nästan 39 graders feber och blev hemskickad, då jag inte visste något om Försäkringskassa och att man kunde få pengar utan att arbeta. – Det vore trevligt om också andra gamla invandrare kunde höra av sig för jämförelsens skull! / Finländare

  • Bengt Lundström, du och alla andra som kom till Sverige för att vara en del av det det svenska samhället, ni är uppskattade!

   Problemet började med det nationsupplösande beslutet 1975. Sedan har det blivit värre och värre….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: