• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Intervju med Lasse Wilhelmson

lw

Ur intervju med Lasse Wilhelmson:

”Sverigedemokraterna är här intressanta, eftersom de nästan alltid anklagas för rasism på grund av att de vill begränsa massinvandringen, vilket nog större delen av det svenska folket vill. Men de är inte rasister i detta avseende, utan främst därför att de är det mest Israelvänliga/sionistiska partiet i riksdagen. Att vilja begränsa massinvandring är inte rasistiskt, till skillnad från att förespråka en judisk stat i Palestina.

Självklart gör ledande sionister allt de kan för att avleda uppmärksamheten från detta och peka på Islam. Massinvandringen är dock varken islams eller invandrarnas fel, utan invandringspolitikens. SD blir härmed en önskemotståndare för övriga riksdagspartier som delar SD:s grundinställning till Israel och sionismen. De slipper därmed skylta med sin egen sionism/rasism och kan i stället anklaga SD för att vara islamofober och rasister.

tradet

– Men ser du ingenting positivt med SD?

Det skulle i så fall vara att vi till slut får en diskussion om massinvandringen. Men frågan är om det är SD:s förtjänst. Nu rensar man partiet från alla systemkritiker och glider in i 7-klöverns trygga famn. Där är de välkomna som idealisk syndabock.

Jag ser SD som ett symptom på att invandringspolitiken har varit omöjlig att diskutera under många år. De är i praktiken en Trojansk häst i den svenska politiken, i vilken sionismen och Judisk makt i Sverige osynliggörs.

En annan Trojansk häst är Expo, som klär sig i antirasistisk vänsterdräkt, men aldrig kritiserar den Judiska statens rasistiska grundvalar eller de som i Sverige aktivt stödjer denna.

Här ser vi tydligt hur ‘vänster’ och ‘höger’ bägge omsluts av den sionistiska ideologin. Och vad kan då vara bättre för sionismen och dess judiska intressen här i Sverige, än att SD och Expo bekämpar varandra i alla andra avseenden?”

Intervjun i dess helhet finns på Blågula frågor.

bgfmic

 

8 svar

 1. Jag vet att det är mycket begärt, med tanke på hälsotillstånd, men om det kunde ordnas ljudintervjuer vore det mer än guld värt för oss som är på väg in i systemkritiken och i viss mening tar över detta i framtiden. Att lyssna på intervjuer kan man göra samtidigt som flera av livets andra göromål avklaras, må det vara disk och tvätt eller hälsostärkande kvällsjogg.

 2. Vem är Lasse Wilhelmsson? Jag känner lite vagt igen namnet men kan inte placera honom. Han verkar ha varit en offentlig person för ett antal år sedan.

 3. Lasse Wilhelmson är den som vanligtvis brukar uppträda under namnet som ”ökänd antisemit”. Så blir han uthängd i de flesta media, som öht nämner honom. Däremot är det aldrig något media som riktar en saklig kritik mot honom. Det är i de flesta fall omöjligt.

 4. […] Intervju med Lasse Wilhelmson […]

 5. […] Artikeln även publicerad på Lasse Wilhelmsons blogg: https://janmilld.wordpress.com/ 2013/03/24/ intervju-med-lasse-wilhelmson/ […]

 6. I enjoy what you guys are up too. Such clever work and exposure!

  Keep up the excellent works guys I’ve added
  you guys to our blogroll. http://www.yahoo.net

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: