• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Dubbel-sjukt!

sdsjukt

Sverigedemokraterna ökar nu i nästan varje opinionsmätning. Hur många platser kommer SD efter valet 2014 ha att besätta i riksdag, landsting och kommuner? Många!

Mot den bakgrunden framstår det pågående uteslutningsraseriet som självdestruktivt. SD är i skriande behov av många fler kompetenta personer som vill engagera sig inom partipolitiken.

Bakom uteslutandet ligger ett tänkande som är sjukt i två led:

1. Expo
Först Expo-ideologin:

a) ”Exit” är något fint och behjärtansvärt – dvs nazister som blir politiskt korrekta och kan håva in statliga bidrag, utan att nödvändigtvis ha lagt  våldstänkande och antidemokratism på hyllan.

b) F.d. nazister som övergår till demokratiskt arbete, men med invandringskritisk inriktning, kan aldrig  få godkänt. Oavsett hur långt tillbaka i tiden – domen är på livstid.

2. Sverigedemokraterna
Sedan SD-ledningen, som övertagit Expos världsbild och sjuka värderingar samt är lyhörd för dess minsta signaler. Inget illustrerar tydligare dekadensen än denna nolltolerans mot ”rasism” – utan att man definierat vad det är som ”nolltolereras”, vad som är ”rasism”!

pe

Det senaste ”svepet” omfattar alltså 12 SD-medlemmar, däribland Patrik Ehn i Göteborg.

Under min tid som partisekreterare i SD (2004-05) var Patrik Ehn ny i partiet. Det var då känt att han som ung under några år på 80-talet varit medlem i NRP (Nordiska Rikspartiet). Det låg alltså över ett decennium tillbaka i tiden och han hade ändrat sig. Detta var vi inom partiledningen överens om att acceptera: människor måste få nya chanser i livet. Så resoneras – med all rätt – beträffande grova brottslingar, det måste gälla även inom politiken.

Idag ligger Patrik Ehns politiska ”försyndelser” mer än två decennier tillbaka i tiden. Så man försöker ”bättra på” hans ”syndaregister” med diverse annat, t ex att han läst böcker av Ernst Jünger.

Det blir ett synsätt som ligger bokbål, mental likriktning och fördumning nära.

bokbal

Mer, i GP:

”Enligt tidningen Expo och sajten Nyheter24 ska partistyrelsen också ta ställning till Ehns…, att han hyllat en bok utgiven på det antisemitiska bokförlaget Arktos och att han länkat till den antisemitiska bloggen Motpol…”

Vad gör ett förlag eller en blogg ”antisemitisk”? Är det något mer än ett av de många pk-tillmälen, vars innebörd aldrig klargörs?

Det är möjligt att SD med Jimmie Åkessons linje kan bli ett stort parti i Sveriges Riksdag.

Mer tveksamt blir om partiet kommer att kunna tillföra svensk politik någonting positivt.

inmalado

Läs mer:

Vägval för SD

Några synpunkter på SD

Trött på uteslutningshysteri

Kommunikationsproblem

Vilka utesluts ur SD?

Ska en nation reproducera sig själv?

Stoppa begåvningarna!

Två böcker

Grundkurs för Sverigedemokrater

Ehn dömdes ohörd!

22 svar

 1. Kanske har Jimmie Åkesson samma uppgift som greve Ian Wachtmeister hade. Att samla en nationell rörelse och sedan medelst diverse felmanövrar köra hela atlantångaren läs partiet rakt in i isberget med känt resultat. Historien förefaller tyvärr upprepa sig – denna gång exakt 20 år senare. I vilken frimurarloge sitter Åkesson i egentligen.

 2. Här gjorde SD-ledningen mig mycket, mycket besviken. Ett parti som har så lågt i tak vet jag inte ens om jag vill rösta på, även om alternativen är ännu sämre. Det känns som en tidsfråga innan begreppet åttaklövern känns relevant att använda.

 3. Är detta ett tecken på att SD håller på att bli ett sionistiskt parti?

 4. Jag anser att SD gör rätt i att hålla fast vid nolltoleransen mot rasism.
  Att det innebär att man måste utesluta några som har extremistiska åsikter anser jag bara gör SD mera trovärdigt parti och fler kommer att rösta på dem.

  Gå in på min blogg och läs.

  http://ladycobra.wordpress.com/

  Nedan några inlägg ur min blogg.

  http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

  Nedan kan du läsa om vad en smygfilmad iman predikant anser om Europa, mycket skrämmande.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

  Nedan berättar en framstående ekonom om invandringen och dess konsekvenser.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

  • Man kan alltid ställa sig frågan om jag som var med i sd sedan första åren på 90talet skulle kunna företräda partiet nu? För nog var partiet ganska extremt på den tiden med olika inslag som aldrig skulle fungera idag…

 5. Helt sjukt egentligen hur Åkesson med bihang agerar här.
  Ett parti som inte låter sina förtroendevalda göra enstaka misstag lär heller inte få speciellt många dugliga människor till sin tjänst.
  Om ingen ändring sker kring den s.k nolltoleransen så kommer tyvärr partiet att dö sotdöden är jag rädd.
  Nu är det dags att de vettiga inom partiet som forfarande finns kvar agerar mot dessa tokstollar innan även de utesluts.
  Sker ingen ändring snart så har dom en röstare/valarbetare mindre när jag inte längre vill stödja ett parti med interndemokrati liknande den i DDR.

 6. ”Under min tid som partisekreterare i SD (2004-05)”

  Jag föjlde dig och Blågula frågor från starten och kommer forfarande ihåg hur glad jag blev när du blev aktiv SDare. Om jag inte minns var planen att du skulle in i riksdagen om SD bröt 4% spärren, men att du sen lämnade partiet innan valet 2006. Har du lust att berätta vad som hände?

  Sen kan man ju tillägga att om samma nolltoleras skulle visas av de andra partierna vad gäller historiska kopplingar till vänsterextrema partier, ja då skulle de nog bli livat…..

 7. Efter att ha läst Björn Söder redogöra öppet på partiets webbsida enligt mycket ondvilliga tolkningar, kan man blott konstatera att det är Ridå för det sverigedemokratiska partiet. Det är ett helt sanslöst anti-intellektuellt parti som, likt Jan Milld påpekar i sin artikel, agerar helt enligt den problemformulering man ser av expo et al. Kvar kommer bara finnas Wigh, Fransson, Ekeroth, Karlsson, och liknande islamgastande småheter, samtliga fullständigt oförmögna att utveckla någonting hållbart.

  Stödet för partiet kommer givetvis att öka framöver, det gör det nämligen helt av sig självt vid det här laget. Dock står det helt klart att partiet ej kommer att kunna bidra till någon nödvändig förändring. Om partiet nu består av medlemmar som kommer spika en riksdagslista av medelmåttliga personligheter är det första spiken i locket. Då är resan inledd som ett parti bland övriga.

  Läs och förundras:
  https://sverigedemokraterna.se/2013/03/19/grunderna-till-uteslutningen-av-patrik-ehn-goteborg/

  • Den där Södersekreteraren blev inbjuden av en jude till den årliga balen i Wien. Han deltog och därefter blev han hånad av MSM-judarna som basunerade ut att han varit på nazistbal i Wien!!!

   Ropen skalla: ut! ut! ut!

  • Det ska alltså ha gått till så att man efter en anonym anmälan har samlat ihop stort och smått från ett kvarts sekel och upptäckt att Ehn har bedragit omgivningen under nästan två decennier. För mig låter det som en efterhandskonstruktion.
   Troligare är att de bestämde sig för att tiden var mogen att göra sig av med Ehn och att de under en längre tid samlat allt som stått att finna för att motivera en uteslutning. Att det inte bara rörde sig om Ehn visas av att Söder uppmanar andra oppositionella att lämna partiet. Detsamma gjorde också Åkesson i sitt tal om ”nollvisionen”

   Nollvisionen syftar till att göra SD till en för alliansen acceptabel partner för regeringssamarbete. SD ska ta den plats som MP strävar efter och ingå i regeringen 2014. Eftersom den som styr Sverige 2014 kommer att tvingas strypa invandringen av ekonomiska skäl, gör inte SD:s medverkan varken till eller från. Stor betydelse kommer det dock att få för dem som utesluter Ehn då de och deras närmaste får en livslång försörjning och ett bekvämt liv i glada vänners lag.

 8. Det verkar pågå samma nazisrisketniska utrensning inom partiet som inom landet i övrigt, där svenskar är andra klassens medborgare och inte värda ett dugg. Allt börjar om igen. Om tjugo år är SD där dagens sjuklöver är idag, medan dom har gått ännu längre i sin förstörelsepolitik. När man kunnat motverka det istället genom att ha högt till tak, och inte fega ur för PK-propagandan. Utan stå fast för sitt. Lika som vänstern hyser många stalinister och extremkommunister, vore det bara en frisk fläkt om de udda och nazistinspirerade liksom de antiislamistiska hade fått finnas kvar, men att man istället höll en benhård partilinje när det gällde den själva konkreta politiken, som de fick anpassa sig till i realpolitik. Då skulle det bli ett levande växande parti, och inte en döende utsvältande svan som idag.

 9. Jo, vi måste göra uppror mot qvisslingarna i toppen som styrs av muslimen Waberi och afrikanen Reinfeldt med järnhand. Vi ursprungligt boende måste ta tillbaka vårt land, och hävda vår rätt. Det är på tiden nu.

 10. Påståendena från Expo om att Tankesmedjan Motpol och bokförlaget Arktos skulle vara ”antisemitiska” är särskilt löjeväckande.

  Motpol markerade redan i början av 2006 tydligt avstånd från ”antisemitism” i denna artikel av Oskorei:
  http://oskorei.motpol.nu/?p=250

  Vidare, torde det knappast finnas något i Motpols som är för kontroversiellt för att motivera ett generellt ”länkningsförbud” inom SD, eller ens något som inte varenda sverigedemokrat och sverigevän skulle kunna ställa sig bakom:
  http://motpol.nu/avsikt.php

  Vad gäller bokförlaget Arktos, finns heller inget i deras utgivning som indikerar på att förlaget skulle vara ”antisemitiskt” eller extremt på något sätt. Tvärtom framgår av författarsidan att två av deras 24 författare är av judisk härkomst (Steven Rosen och Paul Gottfried) och tre är av indisk härkomst:
  http://www.arktos.com/our-authors.html

  Det faktum att SD använt (vaga) kopplingar till Motpol och Arktos som punkter i sin milt uttryckt svaga anklagelseakt mot Patrik Ehn är talande för hur desperat och ohederligt de skött detta ärende.

  • Ja, det rör sig om två moment:
   1. Vaga och obelagda påståenden om någon form av ”-ism”.
   2. Hävdanden av ”kopplingar”, kanske i flera led.

   Med hänvisning till det senare kan jag nu avslöja att du som läsare av denna blogg är illa ute.
   Jag har nämligen själv en gång varit hemma hos en känd terrorist.
   Han var etnisk svensk och hade bragt åtminstone en utlänning om livet.

   (Det handlar om min intervju med Anton Nilsson, Amalthea-mannen, för den bussfackliga tidningen ”Hjulet” 1988)

 11. ”Vidare, torde det knappast finnas något i Motpols *principförklaring* som är för kontroversiellt…” ska det förstås stå. Klickade på skicka-knappen lite för snabbt där.

 12. […] Jan Milld – Dubbel-sjukt! […]

 13. Visst är det motbjudande. Men! SD kan aldrig bli något annat än ett invandringskritiskt parti, det är motståndet mot invandringen som ger SD existensberättigande.

  De här extrema och läbbiga manövrerna av SD kan ge två effekter. Dels kan det fungera som en ”hiss” för SvP mot riksdagen. Och dels så kan det få vissa delar av Journalistpartiet att mjukna. Det är faktiskt många i regimen som är skräckslagna inför vad de ställt till med. I framtiden kan SD och SvP pumpa till sig ännu mer stöd med rabiata attacker mot SvP. Många i regimen kan börja tänka på SD som ett skydd mot de hårda männen i SvP, de vill ju för allt i världen inte ha räfst och rättating. Och SvP får så att säga många seriösa nationalister serverade på ett silverfat.

  Alltså, när jag läste Åkessons ökända mejl för ett halvår sedan eller när det var så kände jag, adjö SD, ha de så bra med EXPO et al. Men SD under Åkesson har ändå många gånger visat sig strategiskt briljanta? Väl? Det är inte människor som tänker stanna halvvägs. De har sagt att de vill bli sveriges största parti och det tänker de banne mig genomföra, kosta vad det kosta vill.

  Så, tja, politik kan aldrig vara vacker rent etiskt och rent rättvisemässigt. Möjligen kan politik vara vacker för oss som älskar Machiavellis Fursten och brädspelen ”Diplomacy” och ”Junta”. Att tro att politik kan göra världen bättre är fåfängt, särskilt såsom världen blivit för oss Svenskar. Vi får göra världen bättre själva? Bortom politiken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: