• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Uteslutningsärende?

fraga

Fråga 1: vilket parti tillhör mannen som nyligen skrev detta?

”Kommunala ekonomin dräneras av flyktingpolitiken”

”…Trots strömmen av kriser för stora delar av det offentliga Sverige med besparing och nedskärningar som nu slår hårt mot vård, skola och omsorg fortsätter regeringen att ösa ut 100, ja kanske 200 miljarder årligen på en skattebetald invandring som inte behövs. 

Ja, även om det verkar vulgärt så måste man numera hugga siffrorna så grovt då ingen har grepp på omfattningen av en invandringspolitik som drunknar i olika kommunala och statliga budgetsposter och som nu skenar bortom all kontroll. 

Därför är det också häpnadsväckande att höra regeringen planera för ytterligare 50,000 skattesubventionerade invandrare 2013. Ja, att man överhuvudtaget överväger ett enda ärende till. Att icke svenska medborgare som varken arbetet eller skattat i Sverige utan egen prestation erhåller svenska skattepengar för uppehälle och försörjning kan liknas vid stöld av våra gemensamma resurser och är ett hån mot de som beskattas högst i världen. 

Vad är vitsen med skattesänkningar, jobbskatteavdrag och ROT och RUT om man stjäl mottagarens pengar i andra änden!? Förstår regeringen hur demoraliserande det är att gå till jobbet kl 6 för att tjäna brutto vad andra får netto gratis!?

”Till Östersund ‘väntas’ enligt kommunen 320 flyktingar 2013. Bostadssituationen är redan ansträngd och kommunen har beslutat snabbt ordna fram ca 100 bostäder genom att bygga om en del av befintliga fastigheter och ändra ägardirektiven till Östersundshem så att bolaget avsätter en tiondel av lägenheterna åt flyktingarna. ‘Det handlar om tomma förskolor, tomma äldreboenden eller liknande’ säger kommunalrådet AnnSofie Andersson (S) till Jämtlandsnytt. Dessutom undersöker kommunen möjligheten att bygga s.k. modulhus, något de säger sig i helst vilja undvika. 320 flyktingar väntas…!? Som om det vore ett naturfenomen man inte kan skydda sig mot. Undvika modulhus!! Som om det inte duger för den i nöd!! 

Det vänder sig i magen när man bevittnar naiva svenska kommunalpolitiker spela bort medborgarnas pengar.”

”Den vansinniga invandringspolitiken blir vansinnigare för var dag. Att detta fått pågå i mer än tre decennier är upprörande. De politiker som beslutat om och upprätthåller denna ordning borde skämmas och utan fördröjning inleda slutet av samma ordning. Eller lämna plats för andra som bättre värnar våra gemensamma resurser. 

All skattefinansierad invandring och all icke absolut nödvändig flyktingmottagning på svensk mark bör omedelbart upphöra. Någon gång måste det bli ett slut på det gigantiska slöseriet med våra skattepengar. Någon gång måste det bli ett slut för svenska politikers ‘rädda-världen’ fantasier på medborgarnas bekostnad. Politik kan inte byggas på känslor och hopp. Politik måste baseras på verklighet, kunskap och sunt förnuft. 

Någon gång måste vi också en gång för alla frigöra oss från politikernas skuldmanipulation och argument som saknar grund i verkligheten. Vi lever visserligen i en demokrati. Ändå frestas jag av att beskriva svensk invandringspolitik som skojarfasoner och i det närmaste kriminell. 

Statsminister Reinfeldt kan som ledare av Alliansregeringen och högste representant för moderaterna välja att antingen upphöra med eller fortsätta att bedra svenska folket. Eller lämna över till någon som mycket bestämt inte gör det.”

Fråga 2: kommer han nu att uteslutas ur sitt parti?

inmalado

Svar här!

Annonser

9 svar

 1. Om det är Patrik Ehn som åsyftas, då kan jag meddela att jag lämnar partiet. Har varit medlem sedan 2001. Och kommunfullmäktigledamot. Ingen har förtjänat att bli utesluten av alla som uteslutits sedan J.Åkesson och hans nomenklatura har haft makten. Detta har skett som en anpassning och ryggböjning till de politiskt korrekta. De värsta landsförrädarna finns inte utom gränserna. De finns inom landet.

 2. Det skulle kunna vara Bo Frank men det vore fel moderat.

 3. Det är bara att läsa. Men det kunde vara vem som helst i dag, när kommunerna går på knäna. Visst är det väl det du vill säga med ditt citat, eller hur Jan?

  • Delvis det kanske, men framförallt: hade en sverigedemokrat sagt detta, då kunde nolltoleransen inom partiet slå till. Och det skulle bli ett uteslutningsärende.

 4. Björn Schaerström.

 5. O.T. Om terminologi.
  Varför använder Du Milld ordet flykting om de ockupanter som väller in i Europa, och i synnerhet till Sverige? Det finns ju bättre träffande benämningar? Med olika ”honnörsord” styr man folks tänkande som Du nog vet. – Eller som Du själv skrev för länge sedan i ämnet; En spade är en spade…

  • Jag kan ju inte gå in och ändra i citatet. Min ambition är att själv undvika propagandauttryck som ”flykting”, ”papperslös” och ”ensamkommande flyktingbarn”.

 6. Det räcker med att ett av de tidigare sju etablerade partierna officiellt börjar tala tillnärmelsevis ansvarstagande i invandringsfrågan, så hamnar Sverige i en situation likt den i Storbritannien där ledaren David Cameron länge har gjort detta – utan att realisera någonting alls. Inträffar detta i Sverige så är det även sannolikt att Sverigedemokraterna kan hälsa hem. Särskilt nu när partiet börjat vackla och tona ner sin kritik av den förda invandringspolitiken. Partiet har inte, trots tiotals miljoner i partistöd från partibidragssystemet, förmått lansera några större kampanjer för att bryta mark till fördel för sin politik. Inte heller några mediesatsningar. (Föreställ er vad Janne Milld kunde få gjort med hundratusen, eller hela en miljon! Kittlande.) Faktum är att SD-partistyrelsen inte ens kan tillgodose att ungdomsförbundet har nog med monetära medel för att realisera sina kampanjer och locka förstagångsväljare. Inte ens när staten och ungdomsstyrelsen jävlas gör moderpartiet detta. Istället har moderpartiet låtit expo skriva artiklar om hur SDU ”tigger” pengar från kommunföreningarna. Det är inte bara lurt, det är skandalöst !

  Den sverigedemokratiske medlemmen som för en tid sedan hade invändningar om partistyrelsens tillskansade dubbla löner, han blev utesluten va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: