• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

  • Annonser

Brott och humanitet

mf
Maria Ferm (mp) sitter i Justitieutskottet, men vet hon vad ”brott” är?

I en Agendaintervju den 10/3 -13 argumenterade hon att polisen inte skulle leta upp ”papperslösa”, utan istället ägna sig åt att ”bekämpa brott”.

Vad som på pk-itiska kallas ”papperslösa” är ju utlänningar som gjort sig av med sina id-handlingar och uppehåller sig olagligt i Sverige.

Ferm borde naturligtvis, som ledamot av riksdagens justitieutskott, känna till innebörden av begreppet ”brott”. Det är att utföra handlingar i strid mot lagen. Just detta är vad de illegala gör. Om polisen avvisar sådana utlänningar innebär redan det att bekämpa brott.

Nu syftar kanske Maria Ferm på grövre bott, som misshandelsfall, våldtäkter, rån, stölder, bedrägerier, utpressning, mm. Här finns genom BRÅ-statistik (1996 och 2005) belagt en markant överrepresentation för utlänningar från Afrika och Västasien – just de områden som dominerar den nu aktuella invandringen.

Ett sätt att motverka den brottslighet hon talar om vore således att stoppa ytterligare invandring från dessa områden. Då kan polisen få mer tid över till annat.

menastop

Istället arbetar Ferm och Miljöpartiet för nya ”amnestier”. Eller ”engångsbeslut” som det tidigare kallats. För att s.a.s. rensa bordet. Sedan 1976 har denna typ av beslut fattats åtminstone åtta gånger.

Se här och här.

x

hum1

Värt att påminna om är också fenomenet ”humanitära” skäl, som varit den dominerande grunden för PUT åt asylsökande ända fram till införandet av systemet med Migrationsdomstolar 2006. Humanitära skäl var inte skyddsbehov, utan skäl som skapades efter ankomsten till Sverige – barnen hade rotat sig, man mådde dåligt, osv.

hum2

Istället för PUT genom ”humanitära” skäl för dem som saknade skyddsbehov, valde man efter 2006 helt sonika att bara stanna kvar – utan PUT (eller ens TUT). För att i pk-media klassas som ”papperslösa”. Fortfarande med anspråk på att få stanna i Sverige och ha tillgång till sociala förmåner, som bidrag, sjukvård och skola.

toap

x

Lyssna här på Maria Ferms argumentering:

x

x

Notera likheten med hur EU-kommissionärer argumenterat kring folkomröstningar och ytterligare överstatlighet för EU, som Margot Wallström 6.30 in på denna film.

Innebörden är ju att utvecklingen obevekligen måste rulla på i en viss förutbestämd riktning. ”Fel” beslut i folkomröstningar kan komplicera och fördröja färden, men får inte påverka dess riktning.

På motsvarande sätt argumenterar Maria Ferm kring ytterligare massinvandring – inga uppgörelser gäller för Mp:s del, mer än som anhalter på vägen mot det utstakade målet. Underförstått ett mål av högre moralisk dignitet än vad alla ännu förstått.

I själva verket betyder den fermska ”humanismen” ett allt otryggare och farligare samhälle för oss svenskar.

invpdg

Läs mer:

Invandringspartiet de goda

Annonser

6 svar

  1. Ferm undvek oavbrutet att ge ett rakt svar på hur hon tyckte att illegala skulle hanteras för att ”få” dem att ge sig iväg. De svenska lagarna och straffen uppfattas (med rätta) som skämt av kriminella. Landet Sverige uppfattas av dem som en lekstuga där man kan göra vad man vill och t.om. få stöd för detta av svenska politiker! Den allmänna värnplikten är avskaffad av skäl som går att förstå?, Grundlagen är av samma skäl fördärvad genom en kupp och svensk polis tillåts inte att göra sitt jobb. Därför kommer läget bara att förvärras och anarki är att vänta. Återstår bara två alternativ som jag ser det för svenskar och därmed jämförbara invandrare. 1) SD skall i Riksdagen kräva beslutande folkomröstningar i grundläggande frågor för folket vilket praktiseras i det demokratiska Schweiz. 2) Sker inte detta, så återstår bara för er svenskar att bilda beväpnade medborgargarden i självförsvarssyfte, övergivna som ni är av era egna makthavare.

  2. Maria Ferm i justitieutskottet?? Är inte det att sätta bocken som trädgårdsmästare?

  3. Ursäkta, men jag letade förgäves efter hennes kvalifikationer. Trodde hon hade läst något i lagboken men det blev mest ordbajseri.

  4. Hon svarade inte på en enda fråga från Anna Hedenmo, utan körde konsekvent partiets/sin egen agenda. Det kan också vara på ren trots hon inte svarade, utan upprepade gång på gång i princip samma floskler. Jag fick ett intryck av att hon är rätt skum. Kan tänka mig att många reagerat, för det blev mycket tydligt att MP inte tänker följa avtalet. På så sätt kan hon ha dragit in en del röster till SD…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: