• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Kommunikationsproblem

sdut
SD fortsätter att utesluta medlemmar. Motiveringen i ett av fallen gör mig orolig.

Fria Tider den 6/3 -13:

”SD:s ordförande i Flen, Bengt Nilsson, hotas av uteslutning efter att ha skrivit att ‘gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen’ på sin Facebooksida. ‘Det är uppenbart att han inte kommunicerar i enlighet med partiets kommunikationsplan och etiska riktlinjer för sociala medier’, kommenterade SD:s presschef Martin Kinnunen uttalandet.”

Men stämmer inte Nilssons uttalande i sak?

• Hade vi gruppvåldtäkter i Sverige innan den utomeuropeiska invandringen började på 1980-talet?

• Beträffande de våldtäkter med mer än två förövare som förekommit – har de i något enda fall förövats av svenskar?

stoppavt
Nya Tider nr 8 hade en informativ artikel kring våldtäkter, med aktuell BRÅ-statistik:

”Sedan Sverige påbörjade den massiva invandringen från muslimska och afrikanska länder har vi blivit Europas mest våldtäktsdrabbade. Vi har i dag tre till fem gånger fler anmälda våldtäkter än övriga nordiska länder, enligt Brå.

Jämfört med Östeuropa, där den muslimska och afrikanska invandringen varit minimal, har Sverige 10-20 gånger fler våldtäkter.

Chocksiffror från BRÅ:s senaste rapport ‘Utsatt för brott 2011’ anger att det skattade antalet sexövergrepp under året var drygt 29.000. Räknat till antalet kvinnor i landet, så innebär det att en kvinna från det hon fyllt 16, till att hon blir 80, löper 25 procent risk att minst en gång bli våldtagen.Ett av de påståenden som ofta återkommer i svensk media är att våldtäkter i huvudsak sker i hemmet av någon närstående… ”

‘I 58 procent av fallen var gärningspersonen helt okänd för den utsatte’, skriver BRÅ… ‘Det är vanligare att händelsen har inträffat på allmän plats (41%) än i en bostad (30%).”

”Det som är slående vid gruppvåldtäkter är inte bara förövarnas härkomst, utan lika mycket offrets. När det gäller dessa övergrepp rör det sig nämligen om i princip uteslutande invandrade gärningsmän och nordiska våldtäktsoffer.

Det finns alltså ett tydligt mönster, där gärningsmännen specifikt väljer just svenska kvinnor att förgripa sig på. Ett rasistiskt motiv.”

SONY DSC

I samma NT-nummer hade Kenneth Sandberg en kolumn, där han kritiserar SD:s – genom Mattias Karlsson – argumentering kring arbetskraftsinvandring.  KS kritiserar att SD sätter de invandrades situation  i centrum, istället för att utgå från svenskars intressen:

”Så kunde vi bevittna ännu en tävling inom den politiska korrekthetens ram! I riksdagsdebatten den 14 februari, som begärts av Sverigedemokraterna angående arbetskraftsinvandringen, stod striden om vilket parti som kunde uppvisa störst indignation över hur ‘stackars invandrare utnyttjades’.

Mattias Karlsson (SD) upprepade vid ett halv dussin tillfällen sin indignation över hur dessa tvingades arbeta och bo under slavliknande förhållanden’ och ‘skrupelfritt utnyttjades såväl ekonomiskt som sexuellt.’

Inte ett ord om hur ett stort antal av dessa ‘arbetskraftsinvandrare’ medvetet köpt anställningsbevis utan att faktiskt arbeta i verkligheten, som en investering för ett framtida uppehållstillstånd i Sverige. Det senare med garanterad livslång försörjning finansierad av svenska skattebetalare och på bekostnad av det svenska välfärdssystemet.

Ännu mindre någon antydan från Mattias Karlssons sida att denna investering i form av en avbetalningsskuld à hundratusentals kronor självklart medför en högst realistisk risk för att vederbörande ‘arbetskraftsinvandrare’ ägnar sig åt kriminalitet för att klara avbetalningen/skuldsättningen. Ett faktum som icke minst avspeglar sig i den brottslighet som blitt vardagsmat i Sverige.”

”Varför detta tassande från Sverigedemokraternas sida? Tyvärr är nog svaret att partiledningen valde ambition att ‘uppfattas som rumsrent‘…

Det som inte går att mäta är vilken effekten hade blivit av en icke PK-inlindad, verklighetsbaserad beskrivning… Där svenska folket fått bekräftat det som man – utan att ha full tillgång till statistik och krånglig lagstiftning – mer eller mindre redan anat genom egna erfarenheter, sunt förnuft och den information som trots allt sipprar fram via olika medier.”

Bakgrunden till SD-ledningens linje är uppenbar. Den är en vetskap om att svartmålningen av SD i media, år efter år, har givit resultat. Det är att det finns en stor majoritet av väljare, kanske 70-80%, som under inga omständigheter kan tänka sig att lägga sin röst på SD.

Utslätningen väcker dock två frågor:

1. Hjälper den för att beveka dessa indoktrinerade väljare?

2. Vad blir då kvar av SD:s egentliga mission, sviker man inte sina kärnväljare?

Slutsatsen måste, menar jag, bli att det inte räcker med ett enda parti som alternativ till 7-klövern. Det krävs åtminstone två – ett som försöker få godkänt som ”rumsrent” och ett som talar klarspråk.

7klovern

PS

Ernst Jünger – ”Stålstormen” – 47 kr på AdLibris

 

12 svar

 1. SD håller på att avradikaliseras till något slätstruket intetsägande. Tyvärr. Ett bland många partier snart bara. Hur ska det gå.

 2. När det gäller eventuell uteslutning av Nilsson så handlar det nog uteslutande om HUR han uttryckte sig. Kinnunen skriver ju själv att det strider mot ”kommunikationsplanen”. Dvs han uttryckte sig plumpt (enligt Kinnunen). För att ta ett överdrivet exempel: Det är en viss skillnad på att säga ”Vi bör arbeta för en repatriering” och ”Ut med blattarna” även fast de båda kanske syftar på samma sak. Med det sagt så tycker jag själv absolut inte att Nilssons uttalande var tillräckligt plumpt för att det ska leda till en uteslutning men man måste ändå akta sig för hur man uttrycker sig. Särskilt i ett debattklimat som är så skitnödigt som det svenska och där media hela tiden är ute efter dig. Vet man inte hur man ska uttrycka sig för att inte framstå som någon obildad rasist hos allmänheten så har man inte i politiken att göra även om det man säger är sant. Av det enkla skälet att man inte kommer att komma någon vart.

  När det gäller Kenneth Sandbergs kommentar håller jag helt med honom. SD:s försök att uppfattas som goda hos politikerna kan inte lyckas om man inte helt underkastar sig den rådande ordningen. De kallar inte SD för rasister eller främlingsfientliga för att de har missförstått vad SD står för. Allmänhetens bild av SD kommer inte heller förändras. Det finns ingenting att vinna på det här.

 3. SD är infiltrerat och korrumperat av den proisraeliska falangen.
  Sionisterna kontrollerar både SD samt EXPO!
  Detta är uppenbart.
  Blue print för hur politiken fungerar finns i Sions vises Protokoll.
  Hur det hela ska sluta finns i Bibeln.

 4. Karln har sagt betydligt mer än det där om att gruppvåldtäkter ökat. Dock är det gammelmedia som nämner just den biten i första hand och i bästa fall det övriga i andra hand. Det förvånar mig att du av alla går på gammelmedias upplägg.

 5. Skäggebarn igen:
  ”– Det finns betydligt bättre sätt att beskriva den här problematiken på än att generalisera över en hel grupp, säger Sverigedemokraternas pressansvarige Martin Kinnunen till DN.se.

  ”…ska man inte uttrycka sig om människor på ett sätt som kan uppfattas som kränkande, säger Martin Kinnunen.”

 6. Ut med sionisterna från SD !

 7. Vad jag inte förstår är varför SD ska försöka stiga i graderna i ögonen på en yrkeskår som gett sig fan på att hata dem. Folk som är övertygade går inte tillbaka. Folk som bestämt sig att hata SD kommer inte läsa mer än rubriken om den är negativ och när det skulle stå något positivt så är resonemanget inte mer än att ‘det ser ju bra ut på pappret men det vet ju alla att dem egentligen inte menar’.

 8. […] Kommunikationsproblem […]

 9. […] Ett exempel är att gruppvåldtäkter inte får kopplas till […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: