• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Även svenskar är människor!

”Alla människors lika värde!”

Så har vi lärt känna den främsta, och ständigt upprepade, pk-parollen.Påfallande är dock hur man inte menar vad man säger, eftersom praktiseringen är så enkelriktad. Konsekvent är det utlänningars känslor och intressen som står i fokus, medan vi svenskar kan trampas på.Det här påminns jag av genom en text av Olle Ljungbeck den 27/2 -13 på Cornelia Dahlbergs blogg.

Under rubriken ”Politiker – Sverige består inte enbart av invandrare!” skriver han:

”Humanitet är vi skyldiga andra folk och individer. Men när humanismen enbart tar sig uttryck i hjälp och medkänsla med andra än det egna folket kan vi inte längre vara tysta. För faktum är att när vi i dag lyssnar och läser politikernas uttalanden i medier, förefaller det som om de glömt att de har egna medborgare som valt dem att företräda sina intressen. De verkar ha glömt att det innebär förpliktelser att verka för sina medborgares bästa genom att skapa så goda livsförutsättningar som möjligt.

Bl a innebär det arbete åt alla. God vård och omsorg i skola och åldringsvård. En skola som pga invandringen inte förstör förutsättningarna till kunskapsinhämtning. Socialförsäkringar som garanterar arbetslösa, sjuka och handikappade en någorlunda trygg tillvaro.I dag finns det många exempel på hur man utan minsta tvekan satsar enorma resurser på invandring, ensamkommande ‘flyktingbarn’ etc. Detta gör man samtidigt som stora grupper av det egna folket lider såväl själslig som fysisk nöd.”

Själva inser inte pk-politikerna orättvisan i den politik de bedriver. De upplever sig själva uppfyllda av godhet.

JAG HAR EN TEORI  om hur deras tänkande fungerar, vad som möjliggör detta svek mot det egna folket.Kärnan är att vi i pk-iternas tankevärld reducerats från individer till delar av ett kollektiv. ”Sverige är ett rikt land” och svenskar har det bättre än folk i andra länder. I genomsnitt.

Således blir det en god gärning att frisera statistiken genom att föra över makt och resurser från den välmående gruppen till den fattiga. Denna utjämning mellan grupper drabbar dock redan utsatta grupper av svenskar, medför orättvisor på individnivå.

Och de utlänningar som hjälps är långtifrån alltid de mest nödlidande.

Drabbade svenskar är maktlösa och osynliggjorda i våra massmedia.

frpw

Se vidare ”Matematik”.

2 svar

  1. Signaturen ”Ming” skrev för några år sedan att våra politiker ser den svenska befolkningen som arbetshjon som skall bekosta allt till alla som etablissemanget vill gynna.

  2. Ja vi är inget annat värt än dhimmies i det nya Umma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: