• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Hemorten som försvann

dc
Påfallande många ledande politiker i Europa erkänner nu problem med massinvandringen och har tagit avstånd från mångkulturalismen.

Frågan är dock hur ”ledande” de i själva verket är.

Klart är att det finns starka krafter som verkar i motsatt riktning.

ps

En sådan kraft representerar Peter Sutherland”FN:s särskilde representant för migration”.

Från BBC News, juni 2012:

”Peter Sutherland ansåg att framtida välstånd i många EU-länder förutsätter att de blir mångkulturella.

Han ansåg också att den brittiska regeringens invandringspolitik inte hade någon grund i internationell rätt.”

”EU bör göra sitt bästa för att undergräva homogeniteten hos sina medlemsländer…”

undermine
Peter Sutherland ingår uppenbarligen i nätverk som gör honom inflytelserik. På tunga uppdrag verkar han ha samlat.

Wikipedia:

”Han har bland annat varit.. irländsk EU-kommissionär (1985-1989), generaldirektör för General Agreement on Tariffs and Trade (GATT)/Världshandelsorganisationen (WTO) (1993–1995)…”

”Han har också varit involverad i Council on Foreign Relations.” (ett centrum för amerikansk maktpolitik)

”Sutherland är nuförtiden både styrelseordförande och vd för The Goldman Sachs Groups mäktiga dotterbolag Goldman Sachs International, där han är också rådgivare till moderbolaget. Han sitter även som ordförande för Trilateral Commission och är styrelsemedlem i Bilderberggruppen samt agerar finansiell rådgivare åt Vatikanstaten.”

Peter Sutherland delar knappast vanliga människors tillvaro, men den politik han företräder har grundligt påverkat deras tillvaro – till det sämre. Runt om i Europa tvingas människor uppleva hur de berövats sina hemmiljöer.

Vi kan inte längre känna oss hemma där vi en gång föddes och växte upp. Stadsdelar eller hela städer har tagits ifrån oss.

filmbild

Jag gjorde en ny kortfilm, baserad på en film för några år sedan, om hur det redan då såg ut i Wembley.

”Avskaffad homogenitet” kallar jag min nya film:

Läs mer

Varför judar välkomnar muslimer

Hemma bra, men borta bäst?

Enoch Powell

18 svar

 1. ”Det är inte vårt land längre. Detta är kolonisering.”

  Sant. Vi har förlorat vårt land, och bor idag utomlands.
  Bloggarna är idag vårt hemland. Tyvärr är det så. Allt har tagits ifrån oss på några få år. Det är helt absurt.

  Dagens kolonier är dagens Europa. Från Södern.

  Vi är ett andrahands folk, och nutidens slavar.

  Allt går igen.

  Historien upprepar sig.

  Fast inte som man tror.

 2. Det här tycker jag var en lustig och träffande beskrivning som jag aldrig stött på tidigare:

  ”Bloggarna är idag vårt hemland”

  Vi gläds stundom åt att t. ex. Angela Merkel förklarar mångkulturen som ett ”misslyckande”, men vad hjälper det om ändå inget görs?
  Det blir uppenbart hur svältfödda vi är när vi längtar efter ett klimat liknande det i exempelvis Norge, där man har en mer ärlig nyhetsrapportering och öppet berättar om våldtäkterna, men där de också ska fortsätta med folkinflödet – våldtäkterna ska lösas med kurser…
  Normännen håller på att bli en minoritet trots att de inte är med i EU (dock schengen), detta är de också ärliga med, men då talar de om sig själva som folk endast i ekonomiska termer, de är oroliga för hur välfärden ska klara sig i framtiden.

  Inget EU, ett SD-liknande parti som fick drygt 20% i senaste valet, om jag inte minns fel, och det verkar ändå inte hjälpa. Förmodligen hittar globalisterna all tänkbara möjligheter och vägar för att kunna driva igenom sitt projekt.

  • Det är bara rökridåer som Merkel och liknande patrask blåser ut när dom i populistisk anda kritiserar den mångkultur och massinvandring dom själva varit med om att påtvinga Europas folk. Det är viktigt att upplysa invandringströtta medborgare om att detta endast är tom retorik från dessa illvilliga globalister – deras kurs står fast – det är massinvandring, kulturupplösning och samma sinnessjuka likgiltiga syn på Europas urinvånare som gäller. Vi är blott konsumenter och simpla bönder i deras materialistiska autistiska ögon.

   Vad gäller kulturnationalistiska partier typ SD så är dom ingen frälsning för oss européer, vi kommer likförbannat att reduceras till minoriteter i våra hemländer pga födelsetalen osv, dock så kommer SD kunna fördröja det etniska kaoset.

   Situation är synnerligen allvarlig för oss vita européer, detta är ingen lek längre. Vi behöver ett repatrieringsprogram för att kunna rädda denna svåra situation.

   • @ DIF 117
    Jag delar inte riktigt din uppfattning att det bara är rökridåer. De flesta länder i Europa har stramat åt immigrationen från tredje världen rejält och detta gäller i högsta grad Tyskland.

    I Schweiz, där jag bor sen länge, är det totalstopp för icke västerländsk immigration. Här funkar dessutom inga rökridåer, även om man skulle vilja försöka, eftersom man alltid kan framtvinga en folkomröstning. Vilket sker hela tiden vad gäller immigrationspolitik.

   • Folk bör veta att Peter Sutherland är permanent medlem av Bilderberggruppen, så och Carl Bildt, Wallenberg och knugen. Ledare eller före detta ledare som Reinfeldt, Mona Muslim, Sarlozy, Merkel, Bliar, Cameron m fl har varit med på minst ett Bilderberg-möte, i en del fall fler. Därför går det inte att lita på deras utspel. Det är bara röstfiske, ungefär som Fp’s språktest-krav.

 3. En viktig och bra artikel och bra kommentarer. Jag går själv runt med en ständig ”hemlängtan”.

  Jag föddes i Sverige, men det landet finns inte längre. Jag har en värkande klump i bröstet och tårar i ögonen, och som det inte vore nog med att de har tagit vårt hemland ifrån oss och håller på tränga och utrota oss som folk, så förföljer och hånar de även oss som vägrar att finna oss i folkmordet.

  Mördarna har makten och hyllar sig själva som goda och kallar oss som försöker hindra deras brott för onda.

  Det här samhället är som den värsta mardröm. Jag önskar att jag kunde vakna upp från den, men det är dessvärre inte bara en mardröm. Det är den verklighet vi lever i. 😦

 4. Är herr Sutherland jude , månne ?

  • Nej.

  • Nej, nej. Sutherland är inte någon liten hofjuden. Han är betydligt mäktigare än de små ”judiska” marionetterna.

   Sutherland blev jesuit-tränad i Gonzaga College. Ett av de främsta Jesuit skolorna på Irland.

   Jag frågar mig, när kommer ni ”anti-zionister” börja fatta att de ”judiska” mystiker är helt maktlösa utan sina härskande Templare & Knights of Malta med främsta bas i City of London (aka new Jerusalem)? När ska ni vakna, istället för att lägga skulden på elitens ”judiska” frontfigurer…?

 5. Schweiz är det enda landet i Europa med nåt slags vett. Alla andra länder har urartat totalt, med det störda styre som regerar dem.

  Vi måste tänka annorlunda i vidare banor för att rädda oss europe´er.
  Repatriering kommer ALDRIG att ske. Det är bara att inse det. Om vi inte tänker annorlunda, och gör upp med hela alltet.

  Vi måste försöka tänka ”outside the box” om vi någonsin ska kunna förändra diskursen. Och kunna forma ett handlingskraftigt alternativ.

  För så är läget.
  Det är det som gäller, om framtiden ska bli vår.

  • Anledningen till att Schweiz kommer att räddas från den pågående islamstiska holocaust som sker gentemot samtliga EU-länder är att Schweiz är navet , knutpunkten och högkvarteret för de makter som dränker Europa med människohorder från Afrika och Mena företrädesvis. Man bajsar ej på sin egen bakgård, som uttrycket lyder. Illuminaterna bor i Schweiz , i Basel och Zion tex. Sanningen finns där – för den som vill se och för den som orkar att se.

 6. Trams. Det där tror jag inte på. Du blandar dessutom ihop allt i en enda röra.
  Men du får väl ha din fanatiska tro. Men jag delar den INTE.

  Det du framhärdar är lika illa som det du angriper anser jag.

  Och varför förneka att människor har det rätt bra där, för att de har ett rätt bra system.

  • ”människor har det rätt bra där, för att de har ett rätt bra system”

   Ja. så är det. Dessutom har man en sund, konservativ misstänksamhet mot allt främmande kombinerat med en självklar stolthet över det egna landet. Väldigt uppfriskande, faktiskt! När jag flyttade hit kändes det som att jag för första gången verkligen kunde tala helt fritt.

 7. Skönt att höra. Ja där har vi verkligen något att lära. Jag tror verkligen att Schweiz är ett föredöme på en modern frihetsstat, som balanserar saker och ting väl.

 8. […] annan tråd knyter an till färska bloggtexter, som här och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: