• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

Främlingsfientliga poliser

svpolis

– poliser i Sverige och Sydafrika

Alla har vi väl fått ta del av upprörda pk-iters protester mot att svensk polis fått i uppdrag försöka upprätthålla lagen beträffande utlänningar som uppehåller sig illegalt i Sverige. I massmedia serveras bilden av en ”jakt””papperslösa”. Det lär t.o.m. ha talats om ”gestapometoder”.

sydafrpolis
Det inbjuder till en jämförelse med hur polisen i Sydafrika gör.

Det fick vi en aning om genom ett Rapportinslag den 28/2. Där visades hur polisen behandlade en ”utländsk taxichaufför” som felparkerat. Han fjättrades i handklovar efter en polisbuss som körde omkring med honom. Mannen återfanns senare död hos polisen.

Läs mer:

Om utlänningslagstiftningen 1954

Annonser

4 svar

 1. Det är bara för att det är invandrare det gäller. Hade det varit vi vita, som man hade försökt sätta åt, hur brutalt som helst,du hade de inte brytt sig.
  För alla är bara lika värda inom den egna mångkulturella marxistgruppen. Utanför är alla dimmis. D v s, inget värda i nån större betydelse.
  Det är endast mångkulturmarxister som är något värda, och mellan vilka jämlikhet är eftersträvansvärt. Övriga ska endast se upp till dessa extraberättigade till allt. Naturligtvis inklusive alla invandrare, flyktingar och adoptivbarn och exclusive alla etniska svenskar.

 2. http://www.guardian.co.uk/world/2012/aug/22/eugene-terreblanche-murderer-sentenced-life?newsfeed=true
  När den vite ledaren Terreblanche överfölls i sin säng och mördades berättade P1 om problemen med rasism i Sydafrika. De preciserade vad de syftade på när de fortsatte med att berätta om hur svarta förföljs.
  Idag meddelade P1 att 8 poliser anhållits för mordet på felparkeraren. Reportern antyder vem som bär ansvaret när hon säger: – När ska Sydafrika göra upp med sitt våldsamma förflutna.

  Statens propagandamegafoner kan bara inte ta in att deras svarta frihetshjältar mördar och att våld och korruption triumferar i Nelson Mandelas Sydafrika. De använder samma måttstock i Sydafrika som de använder i Sverige där mörkhyade inte kan begå brott och rasism mot vita inte existerar. Lögn är sanning i det officiella Sverige.

 3. När ska Sydafrika göra upp med sid våldsamma nu? Kan man istället fråga sig. Våldet har där mångdubblats sen den vita regimens fall. Världens mest våldsamma land. Där ser man vilken regim de svarta har skapat, gentemot det tidigare relativa lugna samhällsklimatet. Precis som vi hade det i Sverige innan den gigantiska massinvandringen. Kan det kanske finnas ett samband där? Troligen, va?

  Och tänk på Ian Smith relativt lugna Rhodesia, som sen blev rasistiska Zimbabwe, där vita ranchägare konkret utrotas på löpande band, för att de är vita. Utan ett ord om den svarta rasism som där råder, i massmedia här hemma.

  Sjuk dubbelmoral är det enda man kan säga om alla dessa vidrigheter. Såväl där som här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: