• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

 • Annonser

LRF utestänger

lrf-ordf

LRF – Lantbrukarnas Riksförbund – stänger Sverigedemokraterna ute från sina aktiviteter.

Om detta uttalar sig LRF-ordförande Helena Jonsson:

”- LRFs beslut att inte bjuda in Sverigedemokraterna grundar sig på ett helhetsperspektiv. Vi har inte bara ställt oss frågan vilken jordbrukspolitik vi vill ha, utan också vilket samhälle vi vill leva i. Vi vill ha ett som tar tillvara den stora potential alla människor i vårt samhälle faktiskt bär på och inte utestänger, polariserar och ställer grupper av människor emot varandra.”

”Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt parti som skapar gemenskap genom att först peka ut vilka som inte får vara med.”

M.a.o: SD är ett parti som utestänger.

Därför utestänger LRF detta parti.

hatasd

Vad menar Helena Jonsson konkret?

Ska Sverige ha fri invandring? Det har ju t.o.m. Centerpartiets ledning nu förkastat. Samtliga partier i riksdagen anser – i varje fall formellt – att invandringen till Sverige ska vara reglerad. Det betyder att en utlänning för att få vistas i Sverige måste ha fått ett särskilt uppehållstillstånd.

Ska satsningarna inom varje utgiftsområde inom stat och kommuner vara gränslösa? Får inga tak sättas?

I verkligheten är samhällets resurser begränsade, vilket framtvingar att olika satsningar måste ställas mot varandra. Hela tiden. Ofrånkomligen.

Alla kan inte få allt.

LRF-ordföranden fortsätter:

”- Sverigedemokraterna … har inte gjort sig fria från sin historia. Företrädare och anhängare till partiet visar fortfarande att de använder allt annat än demokratiska påverkansmetoder. ”

Vilken grund har hon för detta påstående?

Det finns många exempel på hur sverigedemokrater blivit misshandlade, drabbats av yrkesförbud, uteslutits ur organisationer, vägrats tillgång till möteslokaler, fått torgmöten saboterade genom oljud. mm.

Däremot saknas sådana exempel i omvänd riktning.

Vad, mer exakt, syftar Helena Jonsson här på med icke-demokratiska påverksansmetoder  från SD:are?

Ge ett enda exempel!

jl

Annonser

7 svar

 1. Globalisterna sitter på alla inflytelserika poster. De slåss med näbbar och klor för att tillintetgöra dem som vill ha ett självständigt Sverige, där folket styr.

  Det enda som kan förbättra för framtiden är att ”gräsrötterna” skärper sig och skaffar sig kunskap om hur samhället verkligen är och sedan
  handlar därefter.

  Tack för din dagliga kamp, Jan Milld!

 2. LRF är en organisation som vill vara politiskt korrekta för att behålla sin plats vid köttgrytorna, allt för egen vinnings skull men ingen tanke på vårt land Sverige. (dessutom lever dom väl kvar i centerpartiet som dom inbillar sig skall vara räddningen för landsbygden).

  Fattar dom inte att landsbygden dvs Sveriges bönder är borta nu efter att EU har tagit över. Hur svårt skall det vara för LRF och gamla centerpartister att förstå att det är kört för Svenskt jordbruk, dessutom har ni fräckheten att utesluta SD, det enda parti som vill Sveriges väl.

  Det är bara pinsamt LRF, jag vet flera medlemmar som tänkt om!

 3. Sprid till bönder som ni känner. Faller inte i god jord. ..

 4. Livet är grymt, sa Grisen.

 5. LRF, en organisation som utestänger andra organisationer blir väl då själva utestängda?

 6. Tjaa…, så där blir det när det inkvoteras kärringar!!!

 7. Men detta är en tydlig projektion! LRF utesluter SD, men anklagar SD för att det är dom som utestänger, polariserar och ställer folk mot varandra. Alltså anklagar man andra för det man själv är… hur är det ställt? Det är ändå en kvinna med viss position i samhället. Hon verkar helt omedvetna om sin egen roll och hur tydligt detta avspeglar sig i detta uttalandet. Självransakan och självkritik är vad som saknas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: