• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Hästhandlare

frlasagne

Julia Caesar är åter stark i sin krönika idag. Hon skriver om hästkött och att saker inte alltid är vad de utges för att vara:

”Statsministern portionerar ut hästkött

•   Vi har en regering som samvetslöst tvingar på oss mångkultur och massinvandring och påstår att det är bra för oss, trots att verkligheten varje dag bevisar motsatsen. Det är hästkött.

•   Vi har en statsminister som tycker att allt utom barbariet har kommit utifrån,  att sympatisörer till ett visst politiskt parti får skylla sig själva om de utsätts för våld, att Sveriges försvar är ett särintresse  och att invandring berikar Sverige.  Statsministern portionerar ut mer hästkött än jag kan påminna mig att någon tidigare har gjort i hans ställning.

•  Media är en av de i särklass största hästköttsproducenterna. Vi har en journalistkår som samvetslöst sviker sitt professionella ansvar, går maktens ärenden, ljuger för, föraktar och mobbar sitt eget folk.

Svenska kyrkan ett konfliktfyllt ormbo

•   Islam framställer sig som ‘fredens och kärlekens religion’ fast vi dagligen kan se bevis på motsatsen. Det är hästkött.

•   Svenska kyrkan förmodas sprida kärlek och tolerans bland människor. I verkligheten är kyrkan ett konfliktfyllt ormbo som till stor del befolkas av lesbiska giftormar. Det är hästkött.

•   Vi har ett polisväsende som antas skydda landets befolkning men är fullt upptaget med att lägga ner utredningar och mala hästkött.

En hästköttsskola som släpper ut analfabeter

•   Vi har en bostadsmarknad där den så kallade allmännyttan har förvandlats till invandrarnytta. Hyreslägenheterna går med förtur till invandrare, och svenskar tvingas ta mångmiljonlån för att få någonstans att bo.

•   Skolan var en gång en förnämlig inrättning som förmedlade kunskaper för livet. Dagens hästköttsskola släpper ut allt fler elever som är funktionella analfabeter och varken kan läsa, skriva eller räkna.

Varhelst vi gräver hittar vi hästkött maskerat till något annat som ser bättre ut.

kubasvensk
I sin söndagskrönika kommer JC in även på ”kubasvensken”, Mehdi Ghezali, han som hämtades hem i svenska regeringsplanet, för att snart åter dyka upp på diverse ”heta” platser i världen.

Om detta har Petterssons blog skrivit här och här.

2 svar

  1. Den trojanska hästen / kentauren var en rolig bild! Men seriöst sagt: Sammanfattar man vad som presenteras och blåses upp som nyheter på ”godkända” massmedia, så är syftet att hålla det (etniskt) svenska folket sövda. Och alla de som är med om att stötta detta gör det p.g.a. att de ser sig tvungna att slå vakt om sin skattefinansierade inkomst. – Moral ”lönar sig” inte…

  2. Jag vill ta upp punkten ”bostadsmarknad”. De flesta av oss ute i landet har barn eller släktingar som har sökt och fått arbete i t ex Stockholm. Dessa har varit tvungna att tacka nej pga bostadsbristen. En välutbildad svensk som vill arbeta i sin bransch måste söka jobb utomlands! Något måste vara fel när dessa blir förpassade till förmån för utomeuropeiska socialbidragstagare?

    Undrar också över vilken bostadsmarknad vi kommer att få i framtiden? Läser dagligen om dessa storfamiljer med upp till 10-12 barn som det är så synd om för de måste tränga ihop sig i våra små lägenheter. Visserligen köper en del kommuner in stora villor till en del men jag tänker på vanliga svenska familjer som inte har råd. Eftersom de flesta utomeuropeiska storfamiljer vill bo i en storstad och centralt – hur kommer framtidens nybyggda lägenheter att se ut?
    Inte många svenska 1 – 2 barnsfamiljer har råd att hyra 8 – 10-rumslägenheter. Hur långt ska vi anpassa oss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: