• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Näthat?

Se även: Julia Caesar

Mer om feminism

12 svar

 1. Ny PK-häxa som fick bre ut sig totalt i P1 med sitt sverigehat. Bjurvald heter hon. Jag hörde nämligen det vidriga inslaget, liksom skiten alldeles före. Fy vilken äcklig PK-propaganda. Det är så man mår illa av all avskrädesstank.

  Lyssna ikväll igen:

  P1 23.25- 24.00

 2. Fantastisk filmklippning.

 3. Nu är det KRIG mellan oss PK-kritiker och sverigehatarna. Må de gå under snarast möjligt. Denna vidrig PK-terroristpest.

 4. Det s k ”näthatet” är berättigad kritik av makten. Men det tål den inte som vilken korrumperad totalitär stat som helst. Att bli ifrågasatt på alla plan, som sig bör.

  Jag frågar bara… Varför blir det revolution? Jo, för att folk är frustrerade och inte får kommna till tals.
  Att kalla folkets röst för ”näthat”, är en skymf och hån mot alla oss förnuftiga redbara människor som har något att säga.
  Det är löjeväckande hur dom små sandlådebetingade PK-barnen tillåts härjar på. Vore nu inte Reinfeldt afrikan, så skulle han ha ingripit för länge sen.

  Och dessutom ger man sig in i leken, får man leken tåla, åtminsrone på verbal nivå.

  För skymfar man någon eller dennes tilhörighet, så kan man ju inte räkna med att dennne eller dessa bara ska tacka och ta emot. Man har rätt att försvara sig, och stå upp för sitt folk och sin tillhörighet.

  Jag säger bara Annie Löf. Katarina Mazetti, Åsa Liljedahl, Fredrik Reinfeldt var ni glada att vi PK-kritiska inte är muslimer, för då hade ni nog fått sett på andra bullar.

 5. Jag menade en bra länk som tar upp fler av dessa filspån, och beskriver det på ett bra sätt.

 6. Anledningen att dom använder uttrycket näthat beror på deras planer och det ät att lägga locket på även på internet. Näthat kombinerat med ordet rasism kommer säker få medhåll av den okunnige Svenne Banan när kraven kommer på strängare lagstiftning för att ens få yttra sig på internet.

 7. De tycks ha missat något viktigt dessa PK-politiker. De sitter på sina platser för att representera oss och föra vår talan.

 8. Jo, men det måate Vi bekämpa. Vi är ju också en kraft att räkna med idag. Lägger dom locket på, så blir det kravaller på stan.

  ”Våra” etablerade politiker av idag, representerar bara sig själva och PK-media. Därför måste de bort.

 9. […] här är också förklaringen till kampanjandet mot ”näthatet”. Man fruktar alternativa […]

 10. […] internet finns ett antal extrema bloggare och extrema kommentatorer, som sprider hat, om man får tro våra massmedia. Säkert är att det sedan en tid pågått en intensiv kampanj mot […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: