• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Granskning av Granskning

15 svar

 1. Jag kom att tänka på denna film:
  EDL Racist Rabbi

 2. Snälla Jan, kan du inte göra en rolig video om när Lisa Bjurwald pratar om sannfinländarna i Grekland (08:00 i den tredje filmen):
  http://www.nationell.nu/2013/01/15/kungafamiljen-informerades-om-att-nationell-nu-utgor-ett-hot-mot-sverige/

 3. http://avpixlat.info/2013/01/16/koordinerad-kampanj-for-inskrankningar-i-tryck-och-yttrandefrihetslagarna-fran-kulturelit-och-statsmedia/

  Totalt vansinne.

  Vi är på väg mot en totalitär diktatur, om inget görs för att stoppa det.

  NU.
    
  Det är det som är målet med dagens störda politik. En Waberisk Wabistisk diktatur. Fruktansvärt.

  Precis samma resonemang alla totalitära diktaturer använder sig för att kväsa medborgarna, yttrandefrihet och kritik av statsmakten , som motiverar våld och fängslande av samvetsfångar och oliktänkande. MYCKET oroväckande.

  Läs artikeln.

  Björklund taladenyss i partiledardebatten, att vi bor i världens friaste land. Vilket rått skämt.

 4. Lika etniskt svensk som ni Rikssvenskar sedan många hundra år, vill jag upplysa er med den utmärkta Jan Milld i spetsen, att allt tjafs för varandra om att ”stoppa”? vansinnet inte leder till resultat genom att klaga här, eller på andra webbsidor. Utan att vara vare sig ”vänster” eller ”höger” hoppas jag för er egen del att ni slutar att tro på att ”någon annan” skall stoppa plundringen av Sverige och det vansinne med våld och övrig kriminalitet mot kvinnor / flickor och gamla som förefaller öka i Sverige. Tror ni att ”makten” för att åstadkomma den förändring ni önskar kan åstadkommas genom EU eller de som f.n. (van)styr Sverige, men som dessutom är på väg att strypa det fria ordet.?

  Men vad rör sig ”makt” ytterst om? Sverige är inte mera vad det var på 1950-60 talet då man oavsett utgångspunkter kunde argumentera med varandra. Tyvärr är det bara att inse, att ”makten utgår ur gevärspipan” för att citera Mao Tse Tung, Kinas förra ledare. Med risk för att bli refuserad här vill jag uppmana varje svensk och invandrare som helt har accepterat de svenska normerna som jag själv, att organisera sig och inte tveka att göra det som man kommer att bli tvungen till, då det inte förefaller ha någon effekt att förklara verkligheten för ministrar, poliser, eller ”vissa andra”. / Av polis & myndigheter helt oskyddad Pensionär, – tillsvidare utan gevär.

 5. Du har ju rätt i princip, såklart. Men jag tror ändå på människorna till sist. Vi allihopa, goda människor.

 6. ::::::::::::::::::

  Här om igår:

  http://avpixlat.info/2013/01/17/ord-och-inga-visor-i-ring-p1-2/

  Överraskande att det fick vara med även på kvällen, i kortreprisen.

  ::::::::::::::::::

 7. Jan Milld-klass på denna: http://www.youtube.com/watch?v=3gb-k7H9VSs

  (Dan Eriksson kommenterar Lisa ”Vilsen i pannkakan” Bjurwald.)

  • Lisa är inte en vilsen söt liten flicka, utan en statligt avlönad propagandist och åsiktspolis som i samarbete med statens radio driver en kampanj mot den politiska oppositionen. Här försöker hon att utöka censuren till att inte bara gälla staten och dess nätverk utan den ska nå alla sektorer av samhället.
   Men Lisa har större ambitioner än så. Nyligen önskade hon att regeringen skulle få USA att bryta/ändra grundlagen så att svenska staten skulle få¨veta vilka svenskar som har hemsidor i USA. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=438&artikel=5404976. I det kravet har hon stöd från Säpo. Den förre Säpo-chefen beklagade att den amerikanska yttrandefriheten hindrade honom att registrera svenskar.
   De härskande makterna ger aldrig ifrån sig makten utan hård strid. Våra regenter är 7-klövern och hela dess nätverk av underorganisationer samt deras förbundna och de är allt mer hotade av oss som vill ha ett maktbyte. I takt med att vår styrka ökar och deras stöd eroderar ökar deras repression. Demokraturen håller på att förvandlas till öppen diktatur.
   Läget är gott och utvecklingen börjar likna ett jordskred. Bara nu inte vår viktigaste armé, SD, säljer sig för 30 silverpenningar och blir en del av en 8-klöver.

 8. Publicerad på Fox News 22 jan 2013

  En icke-halal kycklingburgare kostade McDonalds 700 000 dollar!

  McDonalds går halal-vägen

  Ahmed Ahmed köpte en kycklingburgare på en McDonalds restaurang i Dearborn, i tron att den var halal!
  Till sin stora fasa och förskräckelse ”upptäckte” Ahmed senare att restaurangen, som är en av två halal-skyltade restauranger i området, hade lurat honom genom att servera en icke-halal burgare under falsk etikett.
  Ahmed hävdar att han fått information av en insider-källa om att restaurangen sålde icke-halal produkter när halal-maten tog slut och att de hade gjort det vid flera tillfällen.
  Ahmed lämnade in, via en muslimsk advokatfirma, en stämningsansökan, som en del av grupptalan, i detta ärende mot McDonalds.

  Nu har McDonalds gått med på en uppgörelse där företaget pungar ut med 700,000 dollar i skadestånd till den muslimska församlingen i Detroit.
  Trots att McDonalds förnekar både ansvar och skuld anser man ändå att uppgörelsen ligger i företagets intresse.
  Företaget betonar att man noggrant utarbetat ett system för tillredning och servering av islamisk mat. Man ser till att alla halal-produkter märks, förvaras, avkyls och tillagas endast i för ändamålet avskilda halal-zoner. Personalen har utbildats i att förbereda halal-mat och rutinerna följs strikt och omsorgsfullt. Trots Ahmeds påstående om att restaurangen varit försumlig finns inga bevis på att kedjan ägnat sig åt att vilseleda kunderna.

  Ahmeds advokat säger sig vara glad över uppgörelsen. McDonalds agerade resolut och tog det här fallet på stort allvar; säger advokaten. De gjorde klart från början att de ville lösa det på bästa sätt och de lyckades göra det snabbt.

  Skadeståndskravet i stämningsansökan var avsett att kompensera alla som köpt en halal-märkt produkt på någon av McDonalds restauranger i Dearborn från september 2005 fram till i fredags. Men eftersom detta är omöjlig att avgöra har parterna kommit överens om att istället skicka pengarna till verksamheter som gagnar den muslimska församlingen i området.

  ————————————–
  Dearborn har en av USA´s största arabisk-muslimska församlingar. Staden ingår i storstadsområdet Metro Detroit. Totalt bor ca 150 000 muslimer i Detroit-området av olika etniciteter.
  ————————————–

  Källa:
  http://www.foxnews.com/us/2013/01/22/mcdonald-settles-700000-suit-over-islamic-diet-in-us/

 9. Nu var det ett tag sedan du hade något inlägg på bloggen Janne. Du har all rätt att ta det lite lugnt. Men samtidigt så känner jag en viss oro. Jag hoppas att allt är bra med dig?
  Du behövs Janne!

 10. Pratade med Janne häromdagen och det är ok!

 11. Lycka till med tillfrisknandet!
  Vi är många som tänker på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: