• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

  • Annonser

Judisk strategi i USA

Varför judar välkomnar muslimer

usainv

Massinvandringen av muslimer till Amerika tillsammans med det världsomspännande muslimska judehatet utgör ett aldrig tidigare skådat hot mot amerikanska judar – en ”perfekt storm” som tvingar åtminstone några judar till en kvalfull omvärdering av sitt traditionella stöd för öppen invandring.

Så säger Stephen Steinlight i sin slagkraftigt uppsats, “High Noon to Midnight: ”Varför nuvarande invandring är en ödesfråga för amerikansk judendom”, utgiven av the Center for Immigration Studies.

Som tidigare chef för nationella angelägenheter vid American Jewish Committee och nu frispråkig förkämpe för en reformering av immigrationen, brukar Steinlight berätta för sina judiska fränder att de, tillsammans med resten av Amerika, står inför ett betydelsefullt val. Om de vänder bort från sin extrema invandringsliberalism och hjälper Amerika att röra sig till vettiga begränsningar av invandringen, så kan tillväxten av den muslimska befolkningsgruppen i landet bromsas kraftigt och även stoppas, och en anständig tillvaro för judarna själva bevaras. Men om judar och andra fortsätter att arbeta för öppna gränser, så kommer judarna om 30 år finna sig vara en instängd och maktlös minoritet i ett islamdominerat, antisemitiskt Amerika.

Det är vad Steinlight säger till dem. Men kommer de att lyssna?

Läs vidare här.

Läs även: bokrecension

Annonser

3 svar

  1. Ja, man ser över hela världen hur muslimerna kommer. Se bara på Indien, och Våldtäckternasty plötsliga uppdykande där. Vad tror ni det beror på…

    Sen dom som förespråkar hög invandring i USA, är inga riktiga judar. Det bara spelar på det judiska, för att alla ska tro att det är judarnas fel. Och vända sig emot dom.
    Men egentligen är det kommunister som vill liera sig med muslimerna för att skapa ett muslim-stalinistiskt land.

  2. Se bara på Paula Geller. Det är en riktig judinna det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: