• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Verklighet undanbedes

kenneth
Som läsare av denna blogg känner du till hur jag försöker opinions- och folkbilda, nämligen genom bloggande, bildskapande och filmframställning.

Andra invandringskritiker finner andra vägar. Det kan handla om:

• tidningsutgivning, som Ingrid Carlqvist med Dispatch internationell eller Vavra Suk med Nya Tider.

• brevskrivande till makthavare, där Inger-Siv Mattson är beundransvärt outtröttlig.

• massutskick av e-postmeddelanden till politiker och mediafolk, där Kenneth Sandberg visat en föredömlig uthållighet. Ett tema hos Kenneth är mångkulturens konsekvenser, mörkande hos massmedia och hyckleri hos makthavare. Ett viktigt upplysningsarbete!

Kenneth har i sin verksamhet fått göra en hel del sällsamma erfarenheter, där mottagare – med olika formuleringar och motiveringar – undanber sig fler mejl från honom. Nu senast var det en SSU-are, Johan Busér:

ssu

”För sista gången ber jag dig att ta bort mig från din sändlista och sluta med dina trakasserier annars kontaktar jag polisen.”

Det KS-mejl som det här handlade om hade utgått från  nyhetsnotiser om ”hatbrott”:

http://www.skanskan.se/article/20130107/MALMO/130109842/1004/-/fa-falls-for-hatbrott

”Trots flera tusen hatbrott varje år fälls få förövare i domstol.
Jenny Kiiskinen forskare vid Malmö högskola, ser det som problematiskt att så få fälls. Det är en fråga om mänskliga rättigheter, anser hon.
– Man blir ju utsatt på grund av något som man inte alltid kan välja bort. Det kan vara hudfärg, sexuell läggning eller en religionstillhörighet.
 

http://www.sydsvenskan.se/opinion/brott-som-forgiftar/

”Under åren 2010 och 2011 anmäldes 480 brott i Malmö som polisen betecknade som hatbrott. Av dessa anmälningar ledde 16 till åtal. Men det blev inte en enda fällande dom.
– Oavsett allvaret är det viktigt att hatbrott tas på allvar. I annat fall riskerar samhället att långsamt förgiftas inifrån.”

Mot detta ställer Kenneth en annan nyhet:

http://www.sydsvenskan.se/malmo/misshandlades-pa-biograf/

”En 28-årig man misshandlades på biografen Filmstaden natten till lördagen. Personalen utlöste överfallslarmet och polisen grep två ungdomar.
 
http://www.skanskan.se/article/20130108/MALMO/701079850/1004/-/han-misshandlades-efter-biobesoket

”Filip Wennerlund var på en bio i fredagskväll. Kvällen slutade med att han blev misshandlad av sex ungdomar.
 
På raden bakom honom sitter hans kompis. Några rader längre bak sitter sex unga killar och pratar. Folk blir irriterade, en kvinna ber dem att vara tysta.
– Du ska hålla käften, säger den ena killen.
 
När det är fem minuter kvar av filmen reser sig killarna och börjar gå ut från salongen. När den sista killen går förbi Filip Wennerlunds kompis slår han till honom i bakhuvudet.

Filip Wennerlund reser sig och går efter killarna och kommer i fatt dem.
– Hallå, vad håller du på med? Så där är ju inte okej att bete sig, säger han

– Pang. Jag får en box rakt på näsan av en av killarna. En annan slår mot mig, men han missar. I stället drar han av mina glasögon. Sedan får jag två hårda från en annan killes höger, pang, pang.
Han ser sig omkring. Ingen är där. Paniken börjar komma. Han var ensam med sex killar.
 
Polisen får tag i killarna, två grips. Filip Wennerlund identifierar dem och blir röntgad på akuten.
 
Han lägger upp bilder på sitt ansikte på Facebook. Många har hört av sig till Filip Wennerlund och uttryckt sig positivt om hans civilkurage. Men ett fåtal har reagerat mot att han skrev att personerna som slog honom hade utländsk bakgrund.”

missh

Kenneth citerar/kommenterar:

”Jenny Kiiskinen:
– Man blir ju utsatt på grund av något som man inte alltid kan välja bort. Det kan vara hudfärg, sexuell läggning eller en religionstillhörighet.”

Eller att man är svensk, kan tilläggas!
– Det är nämligen helt uppenbart att den absoluta merparten av övergrepp, inte bara detta i en biosalong vars konsekvenser var “relativt” lindriga, begås av människor med utländsk bakgrund riktat mot svenskar. Just på grund av offrens svenska etnicitet.
 
Detta lär naturligtvis inte de Politiskt Korrekta hycklarna erkänna. Skulle dessa mot förmodan medge att det måhända finns en sådan motivbild i bakgrunden, så formuleras en uppsjö ursäkter i form av ‘strukturell diskriminering’ och ‘vardagsrasism’ och ‘utanförskap’, så att vi ska ha förståelse och tolerans med de hitkomna stackars ‘flyktingarna’…
 
Nu lär det aldrig uppföras någon statistik över denna form av reellt existerande hatbrott. Svenskarna har ju som bekant av våra lagstiftande politiker förklarats såsom en icke-folkgrupp, varför det heller inte kan förekomma hatbrott mot ett sådant värdesaknande folk..!”

SSU-aren ville tydligen inget veta om den verklighet som KS-mejlet belyste. Detta blir anmärkningsvärt för att komma från en politiskt aktiv person. Extra anmärkningsvärt då det här gäller företrädare för en organisation som länge kallat sig ”verklighetssynens ungdom”.

Nästa som undanbeder sig KS-mejl går inte så långt som att hota med polis, men även han kände sig ”trakasserad” och talade om att ”anmäla”. Det var formulerat så här:

”Mr.Kenneth Sandberg!!
Inga vidare epost från er med era pol.åsikter om någonting på min mailadress!!
Önskar inte att h ö r a , se , eller läsa från er!!
Vid fortsatt trakasserande med era mail kommer jag att anmäla er!”

Mest intressant här blir avsändaren:

Peter Fink, sverigedemokratisk förtroendevald i Eslöv.

sd

KS-mejlet här hade handlat om KRIGSBARN/FLYKTINGBARN förr och nu – illustrerat med två bilder:

FINSKA KRIGSBARN

krigsbarn2

 Kenneths undanbedare påminner mig om när Blågula Frågor utkom som papperstidning och vi sände gratisexemplar till journalisthögskolor, i hopp om att det där skulle läggas ut på tidningshyllor. Det resulterade i att man undanbad sig, vilket vi vägrade respektera.

bgfnr

8 svar

 1. När man ger ”fel” sanning som inte är PK så vill dom inte lyssna, det känns som dom vet att det är åt helvette men vågar inte att ens ta till sig.

  Ett barn som fått kulturberikare på sig nyligen: http://hd.se/helsingborg/2013/01/10/15-aringar-atalas-for-brutal-pa/

 2. Politiska funktionärer kan naturligtvis inte undanbe sig information.
  Om de skall slippa sådan så måste de ju i så fall dra sig tillbaks till privatlivet och lämna sina politiska uppdrag.

 3. Me to.

  Läs om Reinfeldts tivoli -och lurendrejarbakgrund:

  http://mobil.aftonbladet.se/partner/wwwredirect/nyheter/article10963815.ab

 4. Katarina Mazettis osvenska italienska ursprung. Jag citerar henne själv:

  ”Men är jag egentligen svensk, jag som har namnet Mazetti från en fattig italiensk stenhuggare som kom till Sverige på 1800-talet?”

  Nej, du är inte svensk, eftersom du ger dig på det etniskt kärnsvenska. Denna etniska rena grupp angriper du. Det är ”hets mot folkgrupp”, och åtalbart efTersom du själv är OREN.

  ”Farfar, halvitalienaren? Min far, kvartingen?”

  Du säger det själv så bra. Därför bör du hålla dig lugn. Du som har maffiotiskt degtrillarursprung, och ingen hembygdskultur att tala om som vi.
  Det är du Katarina som har ställt etniciteten i centrum, och gjort vår grupp till en legetim grupp. Vi har ett värde. Vi finns. Vi svenskar, som bygger på svear och götar sen urminnes tider. Detta är vårt folk, och detta är vårt land. Svearnas och Götarnas land. Det är dessa två folk som är landets urinvånnare, Och bildade vårt land. Svea rike. Sverige. Lär dig detta, du osvenske klandrare och skymfare av vår heder som folk. Vi finns och tänker hävda vår rätt som folk.

  Reinfeldt är också osvensk. De osvenska styr landet. Såväl medialt som politiskt. Vi etniska svenskar finner oss inte i att bli angripna nå mer. Vi värnar vårt folk precis som alla andra folk. Respekt och aktning för de vi är. För det förtjänar vi.

 5. Mycket bra och viktig artikel Jan Det är viktigt att kämpa för VÅRT Sverige och folk.
  Och vårt folks rättigheter och rätt att finnas till.

 6. Förfallet beror på att de osvenska degenererade halvsvenska styr vårt land.

  Det är dags att kämpa för VÅRT Sverige och folk.
  Och vårt folks rättigheter och rätt att finnas till.

 7. Kolla filtret!

 8. […] Verklighet undanbedes […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: