• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Mi(s)sat tåg

sossetag

Även efter uteslutningen av Sven-Olle Olsson 1988 tillhörde Centerpartiet under 90-talet de tre partier – tillsammans med (S) och (M) – som representerade en förhållandevis sansad linje i  invandringsfrågan.

Det är dock inte bara Centerpartiet som har ”missat tåg” i invandringspolitiken. Detsamma kan sägas om Socialdemokraterna.

I själva verket finns mer paralleller än så. Jag ser likheter mellan Sven-Olle Olsson, (C), och Maj-Lis Lööw (s). Båda stod med fötterna på jorden, representerade ett sunt förnuft och försökte värna svenska intressen. Båda stuvades undan av sina respektive partiledningar.

mllucia
Maj-Lis Lööw blev inte utesluten ur Socialdemokraterna och hon slapp ett mediadrev av det ursinniga slag som drabbade Sven-Olle Olsson i Centern. Däremot ingick hon inte – ändå  varande tidigare invandringsminister – i den arbetsgrupp som (S) efter valnederlaget 1991 tillsatte för att utarbeta det invandringspolitiska programmet ”Gemensamt ansvar”. När Socialdemokraterna  1994 åter bildade regering var det Leif Blomberg som blev invandringsminister.

LEIF BLOMBERG

pkorg

Den nya s-regeringen knöt inte an till den s-proposition i flyktingpolitiken som regeringen Bildt-Westerberg  förpassat till papperskorgen. Luciabeslutet förblev upprivet och uppehållstillstånd beviljades åt utlänningar som inte identifierade sig själva.

schori
Blomberg efterträddes 1996 av Pierre Schori, som inte ville ta fingeravtryck på asylsökande och eller bötfälla flygbolag som transporterat id-lösa:

”Asylsökande ska inte bemötas som brottslingar. De har rätt att bli bemötta med respekt och medmänsklighet från första stund.”

Beträffande invandringskritiker, däremot, aviserade han  hårda tag:
”främlingsfientligheten” skulle ”kriminaliseras och jagas”.

sahlin

I samma riktning arbetade Mona Sahlin.

jok En av de socialdemokrater som senare blev invandringsminister var Jan O Karlsson. Han hade varit en av ”Palmes pojkar” och lät nyligen tala om sig som företrädare för ”Global utmaning”, vilken pläderar för ökad invandring till Sverige, med demografiska och ekonomiska argument.

Läs vidare:

http://www.vitbok.se/15/b.html

https://janmilld.wordpress.com/2012/11/03/stopp-nu-2/

http://www.bgf.nu/publicerat/st/st.html

4 svar

 1. Vi har aldrig haft så stor invandring som år 2012 läste jag i media.
  Bra att få läsa på print och bra reklam för SVERIGEDEMOKRATERNA.

  Samtidigt får vi nu läsa SANNINGEN om vilka som begår mord och när det står att läsa att en mördare fått ett långt fängelsestraff och UTVISNING förstår vi att det inte var en svensk som begått mordet.

  Nu vet vi vad ordet ”hedersmord” betyder. För svenskar betyder ordet heder något helt annat än mord.

  Svenskarna börjar vakna och förstå vilka vi aningslöst släpper in i vårt land. Det var en tunisier som rånade en hjälplös svensk på ett tågspår och sedan lät ett tåg köra över honom.
  Får man hoppas att media nu vaknat eller är Reinfeldt fortfarande på jullov och inte hunnit läxa upp vissa journalister???

 2. Hedersmord = rasism.

  Etablissemangstyret har nu gett upp vår identitet, och öppnat upp för den stora flodvågen utan gräns. Det är nu dags att bygga Noaks Ark igen om vi ska kunna rädda någon liten del av vårt folk undan att bli dränkta.

  Man kan fråga sig varför. Men det måste vara att de gett upp allt på nåt sätt, när de släpper på spärrarna helt på detta sätt. Hela vårt leverne kommer att gå under.

  Allt kommer att bli andras liv, som också vi tvingas leva. Det finns ingen styrsel på vårt land längre.

  Allt far hur som helst, och vi bara glider med.

  SD har ändå ingen chans mot denna översköljning.

  Allt blir som det blir ändå. Det behövs något mycket starkare än SD.

  En vassbåt står inte emot flodvågen. Det behövs en ark.

 3. Vi svenskar har ingen heder enligt PK-maffian. Om vi försöker skydda de våra, så betraktas det som rasism av det styrande packet. Därav varför jag satte upp att hedersmord = rasism. Mer riktigt, vore att kalla det för rasistmord istället, eftersom man kallar svenska skyddsåtgärder för de våra som rasism. Men det är som du säger Jan, olika. Man gör skillnad på folkgrupper. Så vilka är egentligen de riktiga rasisterna, jag bara frågar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: