• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

11 september

Vem är det, som har rätt? På vilken sida finns moral och sanning? Är det på den som besitter mest makt – i form av ekonomiska, massmediala och militära resurser?

Datumet den 11/9 förknippas nu framförallt med raserandet av de tre WTC-tornen i New York 2001.

wtc911

palatset

För mig är den 11/9  lika mycket förknippat med militärkuppen i Chile 1973. Efter nederlaget i Vietnam var stormakten som ett sårat vilddjur och iscensatte denna extremt brutala militärkupp för att störta den folkvalde president  Salvador Allende, socialist. Samma år fick Henry Kissinger Nobels fredspris.

kisspalm

WTC-tornens raserande förtjänar, som jag ser det, uppmärksamhet av tre skäl:

A. Konsekvenserna – startsignal för en världsomfattande kamp mot ”terrorismen”.

B. Orimligheten i den officiella versionen av hur tornen rasade.

C. Tanke- och granskningsförbuden i sammanhanget.

x

C.
För att börja med det sista.
De som har makten över massmedia kan därmed avgöra vilka som ska få komma till tals, de kan också bestämma vilka epitet som ska klistras på olika personer. Beträffande WTC-dådet finns epitet som ”konspirationsteoretiker”, ”foliehatt”, mm.
fhatt
I USA har stora media undvikit en saklig granskning av den officiella versionen – som ju också är en konspirationsteori.  Istället har man avfärdat kritiker som otillräkneliga. Samma grepp tillämpas i svensk television, som här TV4:

B.
Jag har tidigare själv gjort två filmer kring WTC-dådet, en om dess konsekvenser, en om hur det gick till.

Byggnad 7 träffades inte av något flygplan, ändå rasade den  ihop i en perfekt demolering. Detta faktum vederlägger mer än något annat den officiella teorin. På detta fokuserar två bra kortfilmer på engelska:

Se även denna.

DEN FÖRKLARING som ges är att bråte från de två högre WTC-tornen föll ned och förorsakade WTC7-kollapsen.

wtc7

Mot detta talar att:

• det fanns andra mindre WTC-byggnader, som stod närmare. De skadades, men kollapsade inte som WTC7.

• Larry Silverstein, husägaren, gjorde uttalanden ”they had to pull it” om att man hade varit tvungna att ta ned byggnad 7 . Det betyder att laddningar måste ha placerats i byggnaden lång tid i förväg. Det var alltså planlagt långt tidigare.

A.
Det stämmer naturligtvis att  WTC-dådet utfördes av terrorister, men var dessa terrorister främst de som utpekas i den officiella teorin? Eller är det i huvudsak terroristerna själva som nu bedriver ”kriget mot terrorismen”?

Vad är överhuvudtaget ”terrorism”, vem är ”terrorist”?

Klart är att det är  fråga terrorism när en självmordsbombare med bombbälte detonerar detta mitt i en folksamling.

Men om någon från ett modernt stridsflygplan släpper en motsvarande bomb, som gör samma skada? Är inte det lika mycket terrorism?

Det krig som USA nu bedriver ”mot terrorism” tar sig idag uttryck som:

drone

– utskickande av förarlösa och fjärrstyrda flygplan – drönare – som bombar misstänkta fiender runtom i världen. Osäkerheten blir då dubbel. Den utpekade är kanske helt oskyldig. Personer i den utpekades närhet blir också skadade.

guantanamo
– systematisk tortyr av tillfångatagna

– omfattande övervakning av USA:s egna medborgare

– grovt våld mot demonstranter

– inspärrning av dissidenter utan rättegång

15 svar

 1. Jan, om WTC-dåden vore planlagda av Silberstein m.fl så skulle de givetvis inte gjort blundern att uttala sig om ”pull it” osv. Sedan håller jag med dig om mycket annat kring det som blev konsekvenserna av dådet i form av restriktiv lagstifning m.m. Men hur WTC7 kom att falla ihop har förklarats på ett sätt som håller ihop logiskt åtminsone för mig. Om du verkligen letar, så kan man hitta en hel del som är värt att kritisera kring hur s.k. konspirationsteoretiker väljer ut vilket data de ska visa.

  Hur som helst: Jag önskar dig ett gott nytt år och ett stort tack för allt arbete du gör!

  • För mig räcker bildbevisen – filmsnutten som visar den perfekta demoleringen av WTC7. Därmed inte sagt att denna nödvändigtvis var planlagd av den ena eller andra personen.
   De flesta amerikaner har inte noterat Silversteins uttalande – den förklaring de fått höra om WTC7 – och ”köper” – handlar om ”falling debris”.

  • Jag tror inte utan jag vet att Elfte September var en riggad bluff.
   THE ART OF WAR IS DECEPTION!
   Håller med om det egendomliga i att LS snackar om att ”pull” byggnaden medans officiella teorin snackar om fallande brinnande bråte från tvillingtornen, men kan vi då inte enas om att det är en ANING underligt att en jättebyggnad som Building 7 av en ”tillfällighet” är apterad med sprängmedel och redo att demoleras!?
   Hur många skyskrapor i NYC är i så fall i nuläget en knapptryckning från att förintas?

   En intressant sak för självstudier är fenomenet ”Pyroclastic flows”, ett fenomen som uppstår då otroligt höga energier frigörs, ofta noterat vid vulkanutbrott. Kan också iakttas då stålkonstruktioner förintas med hjälp av Nanothermit, då just oerhört höga temperaturer uppnås.
   ”Tvillingtornen” råkar omgärdas av just Pyroclastic flows då de FÖRINTAS.

   Dessa 2timmar är en redogörelse för vem vilka och vad som låg bakom attacken, man belyser inte det tekniska med själva demoleringen. Den är svårlyssnad och det hade varit kanon om
   någon tagit sig an den grannlaga uppgiften att översätta till svenska
   samt reda ut vissa begrepp och sammanhang som belyses.

   God forts till Milld och alla sanningsanhängare där ute.

 2. 11 September attackerna är världshistoriens största lögn, ja inte det att någonting faktiskt hände utan den officiella förklaringen.
  Förutom de självklara fakta som Jan tar upp här ovan så har oberoende experter funnit stora mängder nanotermit i dammet efter de demolerade byggnaderna, man ser också smält stål som rinner från det ena tornet strax innan det faller.
  Hus 7 faller som sagt på 6;5 sekunder i ett fall som skulle göra en rivningsexpert avundsjuk beträffande snabbhet och precision.

  Det finns också många oklarheter kring attacken på Pentagon, inga bilder av den förmodade jumbojetten trots alla bevakningskameror, skadan på byggnaden som inte står i proportion med planets storlek, däremot till den trailer som var parkerad vid byggnaden denna morgon.

  Shanksville planet som bara försvann, endast små fragment återstod och inga kroppsdelar hittades där.

  Bara genom en total massmedial kontroll kan en sådan lögn hållas vid liv men lyckligtvis finns internet numera.

 3. När man läser den här smörjan så är utfärdandet av foliehatt varning fullt berättigat.

  • Du tydligen inga argument utan du spyr fula ord över skribenterna på denna sida.

  • Du kanske kan precisera vad som är felaktigt här.
   Är det så att exempelvis den danske kemisten Niels Harrit inte hittade nanothermit i dammet efter WTC skraporna, eller?
   Har alla de mer än 1700 arkitekter och konstruktörer som på sidan ae911truth?org kräver en ny undersökning av händelserna den dagen en egen liten foliehatt i garderoben.
   Fanns det kroppsdelar efter en mängd passagerare vid nedslagsplatsen i Shanksville som ingen annan hittade?

   Vad du biofeldt gör är att sjunka till samma låga nivå som hela västvärldens media gör nämligen att kasta negativa epitet mot meningsmotståndare när man i själva verket saknar egna argument.

   • Nej, jag kan inte precisera vad som är felaktigt här. Men med all säkerhet finns det andra som är mer insatta och har relevant kunskap om hur det ligger till. Dock inte foliehattar och konspirationsteoretiker, för dom dyker alltid upp och skall slå upp sig när något extraordinärt har hänt.

  • ”Argument biter inte på foliehattar så det är fullständigt meningslöst att argumentera.”

   Fan va bra du klarade dig ur den knipan! Helt klart hedervärd retorik. Du vinner första pris: sex millioner ton bullshit.

   • Är sannolikt samma troll som härjar på Flashbacktrådarna i detta ämne. Troligen en med egenintresse i att lögnen består i det allmänna medvetandet. Ödsla inte energi på vederbörande utan vi satsar på att upplysa allmänheten i stället. Ett grannlaga uppdrag förvisso…

 4. Det får vid det här laget betraktas som bevisat bortom all rimlig tvivel att de tre skyskraporna sprängdes i kontrollerade rivningar.

  Men var det ens några flygplan inblandade överhuvudtaget, eller var det bara datoranimerad grafik som spelades upp i TV-rutorna? Allt verkar fejkat…

  Utforska sajten och filmen på:
  http://www.septemberclues.info

 5. Att en diskussion skall kunna föras tror jag alla kan hålla med om. Sedan är fakta underlaget väldigt tunt men att ta det som bilder förmedlar rakt av som fakta är fel. Jag stödjer mig på följande fakta för att vara skeptisk till den nuvarande förklaringen om 911.
  – Undersökningen blev flera år fördröjd då den ansågs ej behövas.
  – Undersökningen om Livinsky Clinton fick mer resurser än 911.
  – WTC 7 huset föll utan att ha träffats av ett plan.
  – Alla bränder i USA skall undersökas noga, här forslades istället alla bevis bort innan.
  – Flygvapnet var bort dirigerade ut över Atlanten samt Dick Cheny hade tagit över kommandot.
  – Försvarsministern går mitt under anfallet och inspekterar skadorna!!
  – Vad jag vet så har inga byggnadsföreskrifter uppdaterats så att dagens hus förstärkts för att undvika att rasa för kontorsbränder.
  – Bush bror hade tagit över säkerheten över husen.
  – Veckorna innan hände det att all ström slogs av i husen.
  Alla dessa indicier borde tala för att ngt inte står rätt till. Sedan förstår jag alla skeptiker till en konspiration. Ni känner så fort ni matar in dessa ”van föreställningar” i hjärnan skuggan bakom er. För allt vägs hos er mot eran rädsla att ringakta den goda staten.

  Jag vill se en undersökning av WTC 7 det finns ingen idag som har förklarat hur det huset föll. Här har vi hela lösningen på tvivlen som jag har.
  MvH en som uppskattar dig Jan som har öppet sinne och som inte demoniserar så som vissa gör då det bryter mot deras föreställnings värld. Demonisering som är förhärskande överallt sedan årtionden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: