• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

SKYLL INTE PÅ invandrarna!

dorrenupp
Nu börjar effekterna av den förda invandringspolitiken slå igenom på ett sätt som inte längre kan döljas av medias propaganda, pk-kampanjer och lögner från 7-klöverns politiker. De många  svenskar som tvingas betala notan märker av det i sin vardag. Och blir förbannade.

Risken är då stor att denna vrede kommer att riktas mot invandrare i allmänhet.

Vi invandringskritiker – som tidigt reagerade mot galenskaperna, just för att avvärja ett sådant scenario – blev orättvist anklagade för att utgöra ”hatgrupper” och vara ”främlingsfientliga”. Frustrerade tvingades vi också erfara hur svårt det var att vinna stöd hos svenskar i allmänhet för våra protester.

Nu är en scenförändring på väg: ett verkligt hat och en verklig främlingsfientlighet börjar gro och vinna terräng. I det läget blir det vårt ansvar som invandringskritiker med demokratiskt och humanistiskt anslag att säga ifrån: rikta vreden rätt! Det är inte invandrare som beslutat och drivit igenom den förda invandringspolitiken – det är svenskar. Och det är den vanlige svensken som möjliggjort det, genom att låta  sig förföras av propagandan och rösta på 7-klövern. Svenska väljare har aningslöst släppt fram de ryggradslösa politiker som låtit media styra besluten.

Hög  tid att utkräva ansvar från dem som beslutat om galenskaperna – se till att välja in vettiga ombud i de politiska församlingarna!  Centern och Kristdemokraterna ser nu ut att ramla ur riksdagen efter nästa val. Samma öde  förtjänar  (M), (S), (V), Mp och Fp. Efter 2014 bör inget av de partier som bedrivit den ansvarslösa invandringspolitiken ha fått något förnyat förtroende.

7klover

Ligger då inget ansvar hos invandrare? Som individer ska de naturligtvis  försöka anpassa sig och klara sin egen försörjning i Sverige på ett hederligt sätt.  Man ska inte jävlas med svenskarna och det svenska samhället (t ex ständigt hacka om vår förmenta ”rasism”).  Varje brottsling – invandrare eller svensk – måste hållas ansvarig för sina egna handlingar.

Till saken hör att det är skillnad på invandrare och invandrare. Skötsamma invandrare kan i själva verket komma att  drabbas dubbelt av den förda politiken: Först får de – precis som svenskar – vara med om att betala via skattsedeln, får lida av en icke-fungerande skola, dåliga boendemiljöer och fysisk otrygghet. Sedan kan en allmän ovilja mot invandrare drabba även dem.

Föga överraskande har Sverigedemokraterna därför många invandrare som medlemmar och väljare.

sv

Sverige nalkas nu en farlig situation. Här ligger ett  gemensamt ansvar för alla goda krafter,  att förenas för att  återerövra den församlingsrätt, informations-  och yttrandefrihet som fråntagits oss av antidemokratiska våldselement.  Assimilerade invandrare och sverigevänliga svenskar har inga skilda intressen.

vagvaleta

31 svar

 1. Tyvärr förefaller inte mycket hända innan hydran riksdags-7-partiet och de monster som befolkar detsamma ramlar ur riksdagen. Varför har de inte redan gjort det ? Dessa monster ; dvs Partiet och dess media håller nationen i ett dödmansgrepp.

 2. Mycket bra inlägg! Samma sak har jag tänkt i femton år.

 3. Ja, en helt naturlig följd av svensk invandringspolitik är att den genererar -riktiga- rasister om den tillåts fortskrida. Att försöka tysta sund kritik mot vansinnig politk kan mynna ut i frustration och hat.

  Man kan väl anta att det är därför vi har en stenkastarvänster som givit upp hoppet om att kunna framföra åsikter demokratiskt. Förhoppningsvis väljer sverigevänner ett annat spår så länge det är möjligt. Våld och sammandrabbningar lär dock inte kunna undvikas i längden om det inte politker börjar lyssna på vad folk egentligen vill.

 4. Detta har vi påpekat länge nu, men till ingen nytta. Alla kritiker av den förda invandrings- och asylpolitiken har regelmässigt stämplats som rasister och främlingshatare.
  Idag den 27/12 -12 på eftermiddagen fick man höra i SR:s P1 ett program om de sk ”utsatta områdena”. Det visade sig som vi också redan visste, att det var så gott som bara invandrare som intervjuades och som talade erbarmligt dålig svenska, t o m efter 17 år i landet.
  Alla var arbetslösa och försörjdes genom ”försörjningsstöd”, alltså socialbidrag och hade aldrig lyckats få ett jobb sedan de anlände till Sverige och de klagade alla samstämmigt på hur man i det här landet bara kunde föra en sådan huvudlös invandringspolitik, när det varken fanns jobb eller bostäder till dem.
  Ett socialdemokratiskt kommunalråd i Eskilstuna intervjuades också, men pratade om problemen med den höga arbetslösheten, som katten som gick runt het gröt och ville bara inte ta i sin mun det förhatliga ”i-ordet”. Han förklarade problemet så, att det idag i Sverige inte längre finns industrijobb utan bara högteknologiska jobb som kräver hög utbildning eller mångårig yrkeserfarenhet för att kunna få ett jobb och det kunde man ju inte säga att de nyanlända hade, och så var det det där med det svenska språket – har man bott i Sverige upp till 17 år och inte klarar av att vare sig prata någorlunda begripligt och heller inte kunde läsa eller skriva någorlunda ordentligt, trots upprepade kurser på SFI, så förstår man att det inte finns några arbeten för dem i Sverige, var kontentan av det han menade.
  De intervjuade invandrarna upprepade, att de inte kunde förstå varför den svenska regeringen bara kunde föra en så tokig politik och menade att politikerna levde i en helt annan värld och att de alla hade sitt på det torra och de visste inte hur det var i dessa invandrartäta områden.
  Hur rätt hade dessa invandrare inte! Det är verkligen synd om dem, för de har blivit hit lurade av den ”välfärdspropaganda” som våra företrädare spridit i omvärlden.
  Dessa problem är vad vi kritiker varnat för i decennier nu och ingen av de ansvariga har någonsin tagit intryck av det vi sagt, hur fullt av fakta det än varit.

 5. bosse , bra skrivet håller med fullständigt

 6. […] SKYLL INTE PÅ invandrarna! […]

 7. Träffsäker, pedagogisk och enkel sammanfattning av det elände vi sitter i.
  Helt riktigt, det är den elit som iscensatt eländet som ska kritiseras, inte lågbegåvade inavlade stenkastare från mellanöstern.

 8. Grunden för invandringspolitikens kritiker i Sverige har aldrig varit hat mot andra folkslag som ett slags perverst ställningstagande. Men i takt med det svenskfientliga våldet och den svenskfientliga politiken som förtrycker och ödelägger den svenska existensen och tryggheten kommer en naturlig motreaktion att växa sig allt starkare. Ytterst handlar det om en svensk frihetskamp kontra en utländsk, antisvensk kolonialisering. Ytterst handlar det om den enes död, den andres bröd. Den svenska existensen kontra bortträngning och utrotning!
  Fråga är då vem som har den moraliska rätten till Sverige? Alla kommer inte att kunna bli nöjda och då är det ett val vi alla måste göra. för eller emot svenskarnas rätt till sitt eget land.

 9. Sen kan man ju undra hur man ska förhålla sig när dessa olika former av grymt förtryck, våldtäkter, misshandel och mord eskalerar?

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/kvinna-med-rullator-knivskuren

  • Vi ska ha en restriktiv invandringspolitik med fungerande gränskontroll. Och en offensiv kriminalpolitik, där brottslingar bestraffas. För brottsliga utlänningar ska utvisning vara regel.

   • Vad innebär då en restriktiv invandringspolitik? Vilka allmänna principer bör gälla?
    Vilka ska kunna bli svenska medborgare?

    Och… vad gör vi åt den utländska invasion som nu trängt bort svenskar och skapat regelrätta koloniala bosättningar i Sverige?

    Kan vi anse den förda invandringspolitiken de senaste decennierna vara legitim när den drivits igenom på grund av åsiktsförtryck, förföljelser och monopoliserad svenskfientlig media? Knappast!

    Om vi inte anser den vara legitim så kan vi nu plötsligt inte börja acceptera resultatet med mer hänsyn till utlänningar än till det överkörda svenska folket. Någon måtta får det vara!

 10. Om den ekonomiska krisen skärper motsättningarna i samhället och om kampen om krympande resurser får det nationella medvetandet att vakna hos svenskarna, kommer vi att få se något så osvenskt som etniska konflikter som med tiden blir allt mer våldsamma. Till skillnad från det spontana och planlösa våld som vi svenskar utsätts för av invandrare kommer det att bli organiserat och konsekvent.
  Om 100 000-tals arbetslösa svenskar ställer sin rätt till sitt land i motsättning till invandrares utnyttjande av lagar skapade av en manipulerande landsförrädisk överklass, kommer jag att av hela mitt hjärta stå på svenskarnas sida. Svenskarnas överlevnad är viktigare än invandrarnas vällevnad.

 11. Ett bra tema för nästa tabloid?

  1. Vilka vi inte ska skylla på.

  2. Vilka vi verkligen ska ”skylla på” – de som bär ansvaret för den förda politiken.

 12. Bland de som beslutat och drivit igenom den förda invandringspolitiken finns inte bara svenskar, utan även invandrare, och jag skyller inte mindre på dem bara för att de eller deras föräldrar vandrat in över den svenska nationsgränsen. Tvärtom känns det väldigt besynnerligt att höra främlingar, som t. ex. Dilsa Deemirbag-Steen, säga att Sverige ska ha fri invandring, eller Jasenko Selimovic som tycker invandringen till Sverige, svenskarnas land, är ”berikande”. Vi talar om människor som flytt för sina liv, som fått en fristad här, och som nu berättar för svenskar hur Sverige ska se ut, vad det ska vara för land och hur det ska fungera. Denna inställning har jag väldigt svårt att förstå.

  Jag själv skulle endast vara tacksam för att jag alls fått komma till ett annat land och folk för att slå ned mina bopålar, och där nöja mig. Att sedan ge mig på att börja diktera villkoren, eller i någon mån påverka detta folks samhälle och deras framtid, skulle inte falla mig in.
  Om de ovan nämnda profilerna, samt alla de andra otaliga ”nysvenskar” som propagerar för invandring och mångkultur, gjorde det hemma i deras egna länder skulle jag inte ha några synpunkter på det, helt enkelt eftersom jag inte har med det att göra, men nu lever de alltså och verkar för detta hos det svenska folket.
  Visserligen är det ju meningen att Sverige ska vara allas land.
  Ledarna här proklamerar detta jämt och ständigt och fördömer konstant de svenskar som tycker annorlunda, ofta på väldigt fula sätt därtill, varför det nästan vore konstigt om främlingarna, och speciellt deras barn som har fötts in i detta, inte såg på svenskarnas land som allmängods, och fullt naturligt gjorde sig breda och deltog i mobbningen av sitt värdfolk.
  Det är som om en familj plötsligt skulle börja ta till sig en mängd adoptvivbarn och favorisera dessa, försumma de egna barnen och till och med ursäkta nykomlingarnas spefullhet gentemot de egna telningarna, samt burdust tysta alla följande klagomål från sistnämnda.

  Nå, eftersom så många svenskar är så oerhört ovana att tänka i dessa nya banor; att känna solidaritet med den egna etniska gruppen, eller bara erkänna för sig själv att man faktiskt vill se kriminella invandrare utvisade – eftersom vi blivit överösta med xenofilextremism och självförakt under flera decennier – , så är det lätt att det blir rörigt i skallen, och upprört i kommentarfälten. Jag vet dock inte om jag sett något exempel på hat och fientlighet som vinner terräng, men det kanske finns, precis som det existerar på ”den andra sidan”; hos etablissmanget, statsministerns legitimering av våld mot oliktänkande, artister som fritt får framföra sina våldsförespråkande ”antirasistiska” texter, och synas i media på olika sätt, bl. a. som barnprogramledare m.m.

  Det här med hat och fientlighet har aldrig varit min kopp med te.
  Inte ens i den inledande fas, under ”uppvaknandet”, när nya tankar och funderingar krockade med den politiskt korrekta uppfostran jag fått och friktion uppstod, hänföll jag till blint raseri och en sviktande empatikänsla. Nog har det blivit ett antal ogenomtänkta kommentarer postade, och en direkt upprördhet och ilska i dessa, när man läst om ännu en rasistisk gruppvåldtäkt eller misshandel som vi hade varit utan om inte gärningsmännen tillåtits komma till Sverige. Men att helt tappa koncepten har jag aktat mig för. Faktum är att ju mer information jag försöker ta till mig, ju klarare den större helhetsbilden blivit och ju mer ”radikala” mina åsikter blivit till följd av detta, desto mer sansad och trygg känner jag mig i mina ställningstaganden och åsikter.

  Nu, när de socialpsykologiska blockeringarna får sägas vara helt nedbrutna, inser jag att vad det hela handlar om – ytterst, vad det hela till sist kokas ned till är ett ställningstagande antingen för svenskar eller för icke-svenskar. Det invandringsvurmarna gör och har gjort är i sanning just det de anklagar sina meningsmotståndare för – att ställa grupp mot grupp. Ekonomi, seder och bruk, frågan om mångkultur eller assimilering, är i slutändan ovidkommande. För det svenska folket handlar allt till syvende och sist om huruvida främlingarna bor här eller ej.

  • Instämmer helt! Jag menar inte att enskilda invandrare skulle få frisedel att vara pk-iter. Snarare tvärtom: deras mästrande av svenskar sticker extra i ögonen.

   Men invandrare inskolas ju i dåliga attityder. genom dels att svenska lagar inte behöver respekteras, dels att svenskar som opponerar ska betraktas som dåliga människor.

   • ”Jag menar inte att enskilda invandrare skulle få frisedel att vara pk-iter.”

    Oh nej, det trodde jag heller inte. Jag menade bara att, precis som jag inte vill rikta mitt missnöje mot någon enskild invandrare på gatan, så tänker jag inte dra mig för att rikta kritik mot någon person bara för att den är just invandrad.

  • ”inte dra mig för att rikta kritik mot någon person bara för att den är just invandrad”

   Precis vad också jag menar, självklart.

 13. Mycket bra skrivet ”denaknakjejsarna”. Såå rätt, så rätt i allt du skriver.

  Jaa Jan, det är PK-etablissemanget som vi främst måste ge oss på.
  För det är PK-eliten som orsakat allt elände vi genomlever, genom sin naivitet, dumhet och illvilliga ondska.

  DETTA får INTE fortgå.

 14. Ja, PK-iterna, eller hur?

  • Ja – oavsett var de är födda.

   Vitboken, om de ansvariga:
   a) Moderaterna

   b) Socialdemokraterna

   c) Folkpartiet

   d) Miljöpartiet

   e) Småpartierna

   f) Intresseorganisationer

   g) Godhetsorganisationer

   h) Journalister som grupp

   i) TV och radio

   j) TT och dagstidningar

   k) Övriga media

   l) Kolumnister och krönikörer

   m) Biskopar, präster, mm

   n) Författare, musiker och skådespelare

   o) Läkare och annan vårdpersonal

   p) Fackliga företrädare

   q) Byråkrater och tjänstemän

   r) Forskare och ”experter”

   s) Yrkesdebattörer

   t) Militanter och profitörer

 15. Helt rätt.

 16. Fast ändå. Många av de inkommande, är särledes groteska i sitt handlande och livssyn.

  De har också ett eget ansvar att bete sig som folk gentemot andra med respekt, och inte som hyenor och odjur.

  Att vara och bete sig mänskligt är deras eget ansvar och skyldighet, om de ska ha nån rätt att stanna kvar i vårt land.

  Man kan inte ursäkta vissa grovheter som de kommer med hit. De får anpassa sig. Och har de något uns mänskligt i sig, så får de banne mig visa det, om de ska ha rätten att vara här.

  • ”Ligger då inget ansvar hos invandrare? Som individer ska de naturligtvis försöka anpassa sig”.

   Detta innefattar vad du skriver här. Vi är överens. Invandrare har ingen ovillkorlig rätt att bo i Sverige.

 17. Skyll inte på invandrarna, nei det tror jag inte någon gör som har elementära kunskaper om samhällspolitiken.

  Men nu finns de här, utlänningarna, i alldeles för stort antal tillhörande alldeles för annorlunda folkslag, religioner, kulturer, seder och bruk. Det är ett problem i sig som måste lösas oavsett skuldfrågan.

  I övrigt vet den intresserade Sverigevännen mycket väl att det är globala krafter som mutat in sig i den svenska politiken för att förstöra både land och folk till gagn för det egensinniga maktbegäret.

 18. […] Kommentar: Den förda invandringspolitiken är inte ”invandrarnas fel”. Den är ”svenskarnas fel”. […]

 19. […] Kommentar: Den förda invandringspolitiken är inte ”invandrarnas fel”. Den är ”svenskarnas fel”. […]

 20. […] Skyll inte på invandrarna! […]

 21. […] Skyll inte på invandrarna! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: