• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Cherik, revolutionär?

Många med mig, som arbetat och arbetar politiskt för att väcka svenska folket till insikt om problem, orsakssamband och nödvändiga åtgärder har väl haft våra stunder av viss förtvivlan. Hur svårt är det inte att få gensvar och reaktioner?!

Inte utan anledning har jag gjort liknelser vid strutsar, som sticker huvudet i sanden, och grodor, som låter sig långsamt kokas.

strutsen
grodkok

Ett konkret exempel är tabloiderna. Det skulle ha räckt med att var hundrade mottagare bidragit med 100 kr och anmält sig som utdelare, så hade projektet kunnat rulla vidare, plättlätt!

Så blev inte fallet. Svenska folket är farligt försoffat, bedrövligt trögt.

Nu ser det ut som att vi invandringskritiker får hjälp, från oväntat håll.  Vad vi under många år förgäves försökt åstadkomma av väckelse ser nu ut att ske genom insatser från Erik Ullenhag .

Han ruskar verkligen om! Han vidtar åtgärder, som berörda grupper av svenskar inte kan bortse från. Mina associationer går till revolutionären Che Guevara.  Vad är det som Erik Ullenhag och andra stolta ministrar nu gör, om inte att skapa en revolutionär situation i Sverige? Får vi inom en snar framtid se en svensk revolution, då är det till stor del tack vare Cherik Ullenhag!

cherik

Det blir min reflexion efter att igår torsdag ha lyssnat till P1-programmet ”Studio Ett Special” om ”Det delade Sverige”

Till Sverige fortsätter alltså att komma stora mängder somalier och utlänningar från andra områden i Afrika och Västasien. Detta ackompanjeras av moraliserande pekpinnar mot kommunerna.

Till effekterna av detta tvingas befolkningen i berörda kommuner att förhålla sig. I Katrineholm och Eskilstuna – som radioprogrammet fokuserade på – har resultatet blivit att svenskarna, så långt möjligt, väljer bort problemen. Det gäller boende, men kanske än mer skolor. Svenska barn söker sig till friskolor – kvar i den kommunala skolan blir invandrarbarnen.

Föräldrarna försöker – naturligtvis – se till sina barns bästa, vill ha dem i en kunskapsskola.

Om svenskarna tog ansvar för integrationen skulle de kanske göra tvärtom, men varför skulle de göra så? Har de någonsin efterfrågat denna perverterade godhetspolitik?  Beslutsfattarna inom 7-klövern bor själva på tryggt avstånd från de problem som de skapat, och detta inser alltfler av drabbade svenskar (och invandrare!).

De genomskådar också flosklerna från pratmaskiner som Erik Ullenhag (fp) och Ylva Johansson (s). I deras ordsvall har ”ansvar” varit ett återkommande honnörsord, där detta ”ansvar” från en kommun bara ska gälla ”flyktingarna”, inte kommunens egna invånare.

Med all rätt vänder folket nu 7-klöverns pratpolitiker ryggen – förkastar både deras babbel och deras folkfientliga politik.

Det kan sägas pågå en permanent folkomröstning kring svensk flyktingpolitik, där de röstande nu ger ett lika rungande besked som en gång i Sjöbo 1988: nej, nej och åter NEJ!

folkomrostning

I folkomröstningen deltar f.ö. även Erik Ullenhag tillsammans med andra ministrar och Ylva Johansson tillsammans med andra socialdemokrater. För att inte tala om alla pk-journalister.  Alla röstar de nej.

murvelboende

17 svar

 1. Vi borde driva kampanjen ”vägra betala skatt”.

  Får vi inget för skattepegarna, så ska vi heller inget betala.

  Får vi ihop tillräckligt många , säg tusentals, så får det effekt.
  Och de kan ju inte spärra in alla för skattebrot. Det har de inte resurser till. Revolution.

 2. Vägra betala skatt?
  Jo, det är kanske bra? Men hur gör man det när man har källskatt?

 3. Ansöka om nedsatt skatteförmåga, och att sedan strunta i att betala kvarskatten exempelvis, när den kommer.

 4. Prova det här Johan! Gå igenom statsbudgeten, pricka av det du inte vill bidra till såsom bistånd, presstöd, kultursatsningar, partistöd, EU-avgift etc. Summera detta och räkna ut hur stor del av den totala budgeten det är och yrka avdrag för den procentsatsen i din självdeklaration under ”allmänna avdrag” eller ”fördyrade levnadsomkostnader”.

 5. Jan,
  Du undrar varför engagemanget inte finns där. Kanske det inte finns tillräckligt manga som delar dina synpunkter?
  Du brukar ga hart fram mot debattörer som inte har ordning pa siffrorna. I en film nedan säger du att det begas 250 mord i Sverige varje ar. Ja, kanske, men da är det i sa fall 160 av dessa som inte upptäcks (och hur känner da du till dem?).

  I dina recensioner av Svenskarnas Parti tappar du fulllständigt koncepterna, och tar deras punkter pa allvar om att begränsa inflytandet i samhället till renrasiga arier. Det förtjänar liksom ingen debatt ens, det är bara superkorkat. Förslaget om obligatoriska kunskaper i svensk historia och IQ-test skulle jag heller inte rekommendera; efter att ha besökt svenskarna partis hemsida är jag rädd att manga där, inklusive partiledaren, inte skulle komma in i landet igen efter utlandssemestern.

  • Den filmen baserar sig på de siffror som BRÅ gjort tillgängliga för 90-talet. Nu ändrar man sitt upplägg, så att rådata blir svårtillgängligare. Uppenbarligen har dock antalet avlidna till följd av våld minskat. Detta kan till en del bero på snabbare och effektivare livräddande insatser.

   Min ambition har alltid varit, och är alltjämt, att redovisa korrekta och relevanta fakta, så långt sådana finns att tillgå.

   Antalet misshandelsfall har fortsatt att öka, till svindlande höga nivåer. Detta framgår även av BRÅ-webben idag:
   ”Under 2011 anmäldes omkring 89 500 misshandelsbrott i Sverige. Den anmälda misshandeln har ökat under flera år. ”

   Du tillhör uppenbarligen dem, som vill bestämma vad som får diskueras. Det greppet känner jag igen. Det har använts även mot mig, för att jag underkänner den officiella förklaringen i USA till hur WTC-tornen bringades att rasa ihop. Lyssna även till vad den amerikanske krigsveteranen Alan Sabrosky har att säga i frågan!

   • 250 mord pa ett ar har inte skett i Sverige pa sekler, det du säger stämmer inte för fem öre. Däremot har 250 mord anmälts manga ar, det är en helt annan sak, och beror pa att samma mord faktiskt kan komma med flera ganger, och vissa anmälda mord visar sig senare inte vara mord. I siffran 90-100 som är korrekt, ingar dessutom drap och grovt vallande till annans död, sa talar du bara om rubriceringen mord är du ännu mer fel ute.
    Det gar ofta att bända till siffror. När du skriver om invandring talar du ofta om bruttoinvandring, som är ett högt tal, och helst inte om det verkliga antalet flyktingar med reella integrationsbehov, som är ett betydligt lägre tal. Den första siffran kan uppga till 90000, samtidigt som den andra kan vara 14000. 90000 är inte en lögn, men missledande. Jag tycker att dessa saker ska diskuteras, men ärligt. Ang WTC har du däremot rätt; jag avskyr dessa konspirationsteorier om hur tornen sprängdes av judar mer än det mesta; men man kan väl inte förbjuda mörkermännen att uttrycka sina synpunkter.

   • Som jag framhållit i min WTC-film finns det två konspirationsteorier kring hur de tre tornen rasade. Frågan blir då viken av dem som blir mest fantastisk och minst sannolik. Om något i sammanhanget är avskyvärt, så är det att inte vilja söka sanningen.

  • Var i Svp:s program står det något om renrasiga arier? På vilket sätt är det hur som helst ”superkorkat” att låta svenskarna, och de folk som kan bli en del av vår identitet och gemenskap, vara herrar i sitt eget hus?

   Vad gäller ditt prat om att många av Svp:s partimedlemmar skulle ha dåliga kunskaper i svensk historia och låg iq så bygger det bara på fördomar från din sida, något som den sida, som jag åtminstone får uppfattningen av att du tillhör, är snabba med anklaga oss nationalister för att ha.

   • Möjligen dömde jag snabbt, men det var (tror jag) partiledaren som skrev pa SvP hemsida. Hans kunskaper i historia var exakt lika med noll, och da drog jag slutsatsen att hans väljare inte bör vara mer belästa föra att till fullo kunna uppskatta partiets budskap.

   • Läser i programmet att svenska medborgare ska vara västerländska genetiskt, samt etniskt homogena. Det är tyvärr ren Hitler argumentation.

 6. Allmänt förfall…

  Den saken kan vi alla se omkring oss,allt blir sämre… Landsbygden som bidrar mest till samhället genom skogsindustrin och järnmalmen får allt mer mindre resurser genom grov bantning genom ambulans och sjukhus neddragningar över alla områden! skulle vi inte ha skatteutjämningen så skulle storstäderna gå omkull…Ta bara en sak…. Maten,vad händer om om vi…. ja vi! som ska leva med ryska inavlade vargar dessutom får leva med indragna resurser på landsbygden på grund av den ansvarslösa invandringspolitiken som genomsyrar vårt samhälle pengamässigt .

  Just skatte utjämningen är intressant…för den tar död på vad som bidrar mest i samhället… varg turismen uteblir…

  Så slå inte den hand som föder er… kalla inte bönder ifrån Sjöbo
  ej intelligenta (Sven-olov Nilsson)

  Den inhemska mat produktionen är nu nere i 40%……

  Min fråga är…. ska vi ha mer inavlade ryska vargar?
  som bidrar till att barnen kan inte var ute och leka osv osv.
  Dag Lindgren professor i genetik har en hederlig syn på det hela.

  Jag fundera särskilt på en sak…Hur ska ska det gå för storstäderna när den verkliga krisen slår till!

 7. Harald

  Det är lätt att avfärda saker eller ståndpunkter med tal om Hitler, som ditt ” ren Hitlerargumentation”.

  Skriv istället gärna mera konkret på vilket sätt du tycker att Svp:s ståndpunkt är dum eller dålig, för du menar väl inte på att deras åsikter underkänns bara för att de påminner om Hitlers i denna fråga? I så fall bör man ju inte vara för en ren miljö heller, för det var ju Hitler.

  • Om du nagon gang har druckit kaffe med mjölk i, och sedan försökt ta ut mjöjlken, sa blir det väldigt knepigt. Kort sagt: den gentiska rena svensken som SvP program handlar om, finns inte längre. Ansatsen att svensken är oförändrad sedan 1000 ar som antyds, är helt uppat väggarna. Vi är resultatet av den mix av människor som har invandrat till Sverige. Ingen av oss bär pa nagon nordisk genuppsättning, det finns helt enkelt ingen.
   Om man är mot mangkultur, OK kan begripas, men hur tar man steget tillbaka när mjölken och kaffet redan blandats? Sverige är redan blandat, bra eller daligt, men man kan inte backa bandet och göra om fran början. Givetvis kan man diskriminera som SvP föreslar, men det löser ju ingenting.
   Detta vart ett kort men ändock försök att sätta fingret pa vad som är konstigt i SvP:s budskap.

   • Det är klart att de människor som har invandrat under hit de senaste femtio åren även kan återvandra. Har de flyttat en gång så kan de flytta en gång till. Jag undrar förövrigt om det inte var Enoch Powell som en gång sade: ”Engelsmännen har lämnat Indien, nu kan indierna lämna England.”

    Det förändrar inte heller något att du drar saken till sin spets genom att tala om att det inte finns några genetiskt rena svenskar. Sverige, och svenskarna, kan ta upp ett fåtal individer särskilt från kulturellt och biologiskt närstående folk, utan att vi förändras för mycket eller att vårt folk blir alltför heterogent. Men icke-européer bör flytta hem till sina egna länder. Det är ingenting konstigt med det, och definitivt inget rasistiskt med det, det är däremot rasistiskt att förneka oss svenskar rätten till vårt eget land.

 8. […] kommentator ”Harald” har gjort mig uppmärksam på några föråldrade sifferuppgifter i en av mina filmer. Beträffande […]

 9. Just nu pågår en mycket intressant debatt mellan ”Volkverhetzer” och Lasse Wilhelmsson på bloggen Gotiska Klubben!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: