• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

De rumsrena

Det finns inte ”vi och dom” kan de politiskt korrekta tjata om. Ändå finns denna lag om ”hets mot folkgrupp”, ändå lever pk-iterna i en värld bestående av två grupper människor:

A. De som är ”rumsrena” (de själva)

B. De ej ”rumsrena” (de som vill bromsa asylmissbruket)

Detta blev vi nyligen påminda om, när Jimmie Åkesson den 27/11 medverkade i SVT-programmet ”Hübinette”.

hybinette
I sin introduktion förklarade Karin Hübinette att SD-ledaren Jimmie Åkesson för två år sedan ”tog partiet till riksdagen, med målsättningen att bli större och mer rumsrent…”

Denna föreställning om rumsrenhet respektive inte är återkommande hos både journalister och företrädare för 7-klövern. Vad är det som, enligt dem, gör en människa ”rumsren”?

Det gäller att inte beröra ämnen som kan upplevas som obehagliga, typ invandring eller brottslighet. Skulle så ändå ske gäller det att avproblematisera, ansvarsbefria och förespråka ”lösningar” av typen större satsningar och mer resurser.

Mot den bakgrunden kommer Sverigedemokraterna aldrig kunna komma att kvalificera sig som ”rumsrent” så länge de inte släpper sina mest centrala politiska områden eller där slätar ut sina krav intill meningslöshet.

Ledaren för ett parti som SD hamnar i TV med automatik på de anklagades bänk.
pslkhj
Med vilken rätt svingar sig Karin Hübinette och hennes kollegor själva upp på denna piedestal, med vilken rätt gör de anspråk på att företräda en högre moral än invandringskritikerna ?

Ser vi till facit av den politik som SD:s kritiker inom media förordar så kan listan nu göras  lång, på individer som tvingats betala ett mycket högt pris:

ntorg
sommaren 2004: Jonas och Patrik, båda 22, misshandlas grovt på Norrmalmstorg i Stockholm. Förövare: två afrikaner.

nyårsafton 2005/05:  Jenny och Linda, 19 och 20, våldtagna och grovt misshandlade i Göteborg. Förövare: fyra somalier.

september 2008: 21-årig kvinna svårt misshandlad i Södertälje. Förövare: ett stort invandrargäng.

oktober 2009: 20-åriga Emma Pettersson i Kristianstad,  exceptionellt grymt misshandlad. Förövare: en arab. Det har i våra massmedia varit omöjligt att få fram andra uppgifter om mannen än hans ålder (21 år). Av Metapedia framgår dock att han hade arabiskt namn. ”21-åringen är tidigare dömd för ett liknande misshandelsfall mot en annan flickvän.” (Kvällsposten)

21-aringen

EmmaPetterson

mars 2010: 78-åriga Inger i Landskrona, dräpt. Förövare: en arab.

september 2010: Elin Krantz, 27-årig kvinna i Göteborg, våldtagen och mördad. Förövare: en etiopier.

december 2010: Tommy Lunden, 44-årig småbarnsfar i Ludvika, ihjälsparkad. Förövare: tre afrikaner.

december 2011: 29-årig svenska gruppvåldtagen i Småland – vaginalt, analt, oralt. Förövare: afghanska asylanter.

våren 2012: Carl-Eric Cedvander, 61-årig hundägare i Göteborg, grovt gängmisshandlad. Förövare: några unga araber.

Juli 2012: 18-årig svenska gruppvåldtagen i Bollnäs. Förövare: araber/afrikaner.

november 2012: 87-årig kvinna i Helsingborg grovt gängmisshandlad. Förövare: fyra invandrarpojkar.

Känner du till fler grova fall av de rumsrenas ”berikning” – hjälp gärna till att fylla på listan!

INTE MINDRE INTRESSANT blir fall med svenskar som förövare och invandrare/utlänningar från Afrika/Asien som offer. Jag känner inte till något sådant fall, men gör du det: låt mig veta, så publicerar jag även detta här på bloggen!

SE ÄVEN:

Biomisshandel

Lantbrukarmördare

Åldringsrånare

HIV-män

Araber farligast i trafiken

Rättegångar ställs in – tolk saknas

 

Behöver också tolkhjälp

 

23 svar

 1. Janne! Nu måste jag säga ifrån. Kan du inte låta bli att publicera den förskräckliga bilden på den våldtagna och mördade Elin? För det första är det respektlöst mot familjen och de anhöriga, för det andra är det en sån otäck bild att varken barn eller vuxna borde utsättas för den utan förvarning. Du har nu publicerat den ett antal gånger, och varje gång direkt i bloggen, utan någon förvarning, utan möjlighet för oss som inte vill se den att få en varning och möjlighet att slippa bilden.

  Jag tycker du omgående ska ta bort bilden och avhålla dig från att publicera den framgent. Jag vill inte riskera att i fortsättningen mötas av den när jag surfar in på din blogg.

 2. Vad menas egentligen med rumsrenhet?

  Att man platsar i de PK-ofina salongerna?

  Eller, att man säger rätt saker som detta maktslödder vill höra? Polerat och intetsägande?

  Är det då man är rumsren, när man inte ifrågasätter?

  Då man är anpassad till det kommunistiska systemet, och inte är en kackerlacka?

  Men jag trivs med att vara en apart, irriterade och störande kackerlacka, som etablissemanget ständigt retar sig på, snarare än en förtryckande korrupt djurfarmsgris.

 3. Det som kommer fram i media är bara toppen på ett isberg. Att invandrargäng oprovocerat ger sig på ensamma svenskar och misshandlar dem tillhör numera vardagen i Sverige. En vän till mig bevittnade för ca 2 år sedan en mycket brutal misshandel av en medelålders kvinna i Kista. Hade inte min vän dykt upp, så att gänget fick kalla fötter och avvek, hade den kvinnan mycket väl kunnat stå med på din lista ovan. Ett annat fall, som det inte heller stod en rad om i tidningarna, rör en mycket brutal gängmisshandel av en medelålders man i göteborgska Biskopsgården. Enligt min vän som bevittnade misshandeln hade även detta kunnat sluta hur illa som helst. Bara inom min relativt snäva umgängeskrets har alltså två personer bevittnat misshandel av Cedvander-karaktär. Hur utbrett borde då inte detta problem vara?

  /Hans

 4. För att inte tala om alla övergrepp och utnyttjanden mot/av svenska tjejer som sker i det tysta och aldrig anmäls.

 5. Emma Svensson.
  Gärningsmannen hennes som bytte namn till casper östlöv.
  ARAB och totalt sinnessjuk. Den värsta sorten av misshandel som tänkas kan.

 6. En mycket bra bloggpost att posta till etablissemangets företrädare.

 7. Är inte vår svenska historia märklig? Går vi tillbaka några steg ser vi folkrörelserna som uppstår, som vill ha en demokrati för alla, inte bara för en liten klick? Och det dåvarande samhällets ”elit” som med alla medel försökte borsta bort det ”enkla folk” som ville göra sin röst hörd? ”Inte kan väl sådana där fult klädda människor med sin enkla bakgrund få komma in i Riksdagens lokaler, heller, hur skulle det se ut. Någon hyfs får det väl ändå vara!”
  Det är samma läge i dag. Enligt en radioröst är SD:are sådana som drar dåliga vitsar och pruttar vid fina bjudningar. Såna kan vi inte ha i våra fina rum. Herr PO och vad han heter mer sa detta i radion. Utan att veta om det återskapar han vår historia!
  Svenskar är INTE rasister! Vi är bara ett växande antal som ser vådorna av en ohämmad invandring som lämnar dessa flyktingar i ett totalt vakuum. Där segregation uppstår för att de aldrig kommer att inlemmas i ett samhälle där man aktar sig för pruttande och illaluktande människor.
  Jag har aldrig i mitt bleka liv trott att mitt land kunde få denna polarisering – men plötsligt mindes jag 1970-talet allt för tydligt…

 8. Polariseringen mellan pruttande och icke-pruttande menar du. 🙂

  Rasist är ett trollord, som vi inte vet vad det betyder, utan bara infekterar debatten, och kväver människors yttrandefrihet.

 9. […] I pk-världen ska helst  inga målkonflikter eller obehagliga fakta erkännas – det blir  att vara ”god” och ”rumsren”. […]

 10. […] ”Varför detta tassande från Sverigedemokraternas sida? Tyvärr är nog svaret att partiledningen valde ambition att ‘uppfattas som rumsrent‘… […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: