• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Nytt folk


Ur slutordet i vitboken:

”Felet ligger hos oss svenskar, som inte är tillräckligt öppna, varma och välkomnande. Vi håller inte måttet. Om DDR-diktaturen i det forna Östtyskland raljerades om att ledarna måste ‘välja sig ett nytt folk’. I dagens Sverige stannar det inte vid ord och tankar:

Just detta är vad som pågår – vi svenskar håller verkligen på att bytas ut, genom det enorma inflödet och genom den höga nativiteten bland muslimer.

Det rör sig alltså om två parallellt pågående processer:

1. Nedmonteringen av välfärdssamhället, med dess demokrati, fysiska trygghet och ekonomiska standard.

2. Utbytet av det svenska folket.”

Från Snaphanen den 18/ -12:

”Nu när Gunnar Sandelin avslöjat att Sverige, enligt Migrationsverkets kryptiska prognos, kommer ta emot 174.500 asyl- och anhöriginvandrare åren 2012 och 2013, och det rapporterats att fördämningsluckorna precis öppnats för alla syrier, så tänkte jag att det skulle vara intressant att lyfta fram en rapport från Regeringens globaliseringsråd, 2008. Enligt min mening säger den mycket om planen för Sverige, som gemene svensk nog är helt omedveten om. Avgör för er själva, efter att ha läst citaten från denna pdf från Regeringens hemsida:

Ur 2.4.4, “Vad vill framtidens befolkning?”:

    “Vi tar ofta för givet att samhället och befolkningen kommer att se ungefär likadant ut om 50 år som det gör nu. Så är det givetvis inte. 1950-talets Sverige hade en mycket annorlunda befolkning jämfört med dagens (…) Befolkningen var etniskt mer homogen och i mycket högre grad boende på landsbygden.
 
    Det är givetvis inte självklart att dagens befolkning förutsättningslöst skulle ha röstat på samma sätt. På samma sätt kan vi inte veta vad befolkningen om 50 år vill ha och prioriterar. Vi vet inte ens med någon större säkerhet vilket ursprung denna befolkning kommer att ha, hur gammal eller ung den kommer att vara. Det kan t o m vara så att denna befolkning har en annorlunda nationell identitet, kanske inte längre uppfattar sig som svenskar i första hand utan mera som européer.”

Hur uppfattar pk-iterna vad de gör? Hur ser de på konsekvenserna av den förda invandringspolitiken?

I princip finns tre-fyra olika förhållningssätt:

1. invandringens syfte är att hjälpa förföljda och nödlidande. Politiken leder till problem – men

a) dessa får vi ta, för det högre målet av solidaritet.

b) dessa kan lösas, genom rätt satsningar av ekonomiska resurser och opinionsbearbetning.

2. Invandringen är bra för Sverige, som helhet är den ekonomiskt och kulturellt välgörande för vårt samhälle. Politiken bedrivs för svenskarnas skull.

3. Det handlar om ett projekt – det mångkulturella. Invandringens huvudsyfte är att byta ut det svenska folket, att genomföra en etnisk rensning.

Fakta talar nu alltmer för alternativ 3, genom karaktären och omfattningen av den invandring som pågår.  Trots mångåriga erfarenheter som visar att somalier är den mest svårintegrerade av alla invandrargrupper låter man just denna grupp alltmer dominera invandringen till Sverige. Är detta ett utslag av rasism? Importeras dessa människor just pga sin svarta hudfärg?

Långsökt? Nej, kanske inte!

Klart är nämligen vad som är fel hudfärg och fel etnicitet, om man vill få PUT i Sverige (annars så generöst behandlat).

Fria Tider den 28/10 -12:

Svenskar ville flytta till Sverige – fick avslag direkt

År 1781 tvångsförflyttades 1 159 svenska bönder från Dagö i dagens Estland till Ukraina. För några år sedan ansökte några ättlingar till dessa – som fortfarande är svenskar – om att få bosätta sig i Sverige. Men då blev det avslag direkt.

Det var en svensk familj från Gammalsvenskby, Ukraina, som för några år sedan ansökte om tillstånd för att på ålderns höst få bosätta sig i Sverige. Familjen härstammade från den estlandssvenska populationen i byn, som fortfarande talar svenska som modersmål.

Men Migrationsverket avslog deras ansökan, skriver journalisten Kjell Albin Abrahamson i Länstidningen i Östersund. Han har nyligen besökt Ukraina och den svenska byn, där skriande fattigdom ännu råder.

‘Kanske borde svenskbyborna i stället ha varit analfabeter från Somalia’, konstaterar Kjell Albin Abrahamson i en för svensk vänsterpress mycket ovanlig reflektion.”

Ett motsvarande fall är Åke Gunnar Sundman från Argentina:

Prognosen för en lyckad assimilering av såväl svenskbyborna som  Åke Gunnar Sundman bör rimligen kunna bedömas som ovanligt goda.

Är det just vad som är problemet?


I övrigt betraktas vi svenskar som helt utbytbara. I PK-perspektiv förekommer ingen invandring alls till Sverige, om lika många svenskar lämnar landet som det invandrar afrikaner. Den grundsynen hyses inom 7-klövern, i denna riksdagsdebatt företrädd av en s-kvinna (se 2 minuter in på filmen):

5 svar

 1. TUSEN TACK!

  En högst relevant, ypperligt formulerad artikel!

 2. Det regeringen säger är alltså att de inte har någon kontroll, att svenskar inte har något att säga till om. Att man oblygt uttrycker sig på det viset säger allt. De skulle ha skrivit rakt ut att det är den globala eliten som styr.

 3. Min konklusion är att de börjat genomföra världskrig. EU är den plattform som fungerar likt Nazityskland idag. Tyvärr är inte hatet tillräckligt stort mot de som är annorlunda ännu, verkar det som….nåja…med vissa norska och svenska individers undantag…

  Därför vill man tydligen inte ha mer normal och logisk invandring men istället så lustig och religiös som möjligt så att hatet ökar. Annars väcks inte det hat som behövs för världskrig. Jag undrar om de medvetet låser ute vettiga individer från muslimska länder som faktiskt flyr Islam på riktigt också?

  Det skulle inte förvåna mig. För det dolda meddelande verkar helt enkelt vara att vi måste hata muslimer och muslimslka länder mer. Hmm…

  För att spä på hatet skapar man saker som ska reta upp folket ännu mer så att de till slut villigt drar på sig marschkängorna. Hög arbetslöshet etc. etc. som givetvis förhindrar integration/assimilation och dessutom gör det svårt för svenskar att få jobb och för pensionärer att ha ett gott liv.

  Slutsats. De klagar på de problem de själva skapat.

 4. […] mig också utgå från den tidigare bloggtexten ”Nytt folk”. Klart är ju att makthavarna har en agenda, där svart är bättre än vitt och där svenska […]

 5. […] jag skrev inledningsvis bedriver etablissemanget en konsekvent politik för att i möjligaste mån byta hudfärg på befolkningen i Sverige – dels reellt, genom fjärrinvandringen, dels i vårt medvetandet, genom […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: